50/50 Makeup Spring Palette

Op Valentijnsdag maakte ik gebruik van een korting bij 50/50 Makeup en kocht ik hun Spring palette! Vandaag laat ik hem aan je zien, inclusief ooglook!

50/50 makeup Spring Palette

50/50 Makeup

50/50 (ook wel FiftyFifty) Makeup is een Nederlands make-up merk. De naam refereert naar de manier hoe de winst verdeeld wordt: 50% daarvan gaat namelijk naar een goed doel van jouw keuze. Bij je aankoop kun je kiezen aan welk doel je het wil doneren. Daarnaast is alle make-up ook nog eens cruelty free en de meeste items vegan.

50/50 makeup Spring Palette back

Spring palette

Ik was eigenlijk meteen verkocht toen ik bij de eerste preview het palette zag. De buitenkant alleen al is helemaal mijn stijl! Strak, maar toch wat speels door de zilveren accenten.

fifty/fifty makeup Spring Palette kleuren

En dan de binnenkant, lekker vrolijke kleuren die stuk voor stuk helemaal in een lente palette passen! In de deksel zit een spiegel. In principe gebruik ik die meestal niet, maar het is wel handig als je het palette mee op reis wil nemen. Door de bruintinten kun je looks maken die wat neutraler zijn en met de fellere kleuren kun je een opvallende look maken.

fifty/fifty makeup Spring Palette

De kleuren hebben allemaal namen gekregen die gerelateerd kunnen worden aan de lente (sommige met een beetje meer fantasie dan andere). Er zitten vier matte tinten in het palette en vijf shimmery kleuren, allemaal toch wel met een warme ondertoon.

Spring palette in gebruik

Maar hoe is het FiftyFifty Spring palette in gebruik? De swatches gaven me meteen al een goede indruk. Het pigment is méér dan prima. Wel is er wat fall-out in de pan, bij de ene kleur wat meer dan bij de andere. Ik vind dat opzich geen probleem, je moet er alleen wel even rekening mee houden.

fifty/fifty makeup Spring Palette swatches

Na de swatches wilde ik het palette meteen gebruiken! Het liefst alle kleuren, ook omdat ik niet kon kiezen. Dus wat doen je dan, dan combineer je gewoon alles in één look! Ook bij het creëren van deze ooglook merkte ik wat fall-out op mijn wangen. Dat is gelukkig zo weggehaald met een grote schone kwast.

De matroze kleur (Saint Valentine) laat wat ‘stains’ achter als je hem verwijderd, dus houdt daar rekening mee. Ik zou hem niet gebruiken als je de volgende dag een sollicitatiegesprek hebt!

50/50 makeup Spring Palette look

Ik vind alle kleuren heel mooi, ook de matte bruintinten passen heel goed in dit palette. Zeker met die twee tinten als basis kun je al veel diverse looks maken, dus ik ben nog lang niet uitgespeeld met dit palette!

Enneh, een mooie bijkomstigheid van het gebruiken van alle kleuren in dit palette: Ik kan hem meteen afstrepen bij mijn volgende No Pan Left Behind update!

Meer informatie

FiftyFifty Makeup kun je volgens mij alleen nog online kopen. Het 50/50 Makeup Spring Palette kost € 15,- maar is momenteel niet op voorraad. Wel kun je je e-mailadres achterlaten om er bij de restock meteen bij te zijn! Er is ook een Winter palette, dus ik ben nu al benieuwd naar een eventueel Summer palette!

Heb jij wel eens iets van FiftyFifty Makeup geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “50/50 Makeup Spring Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top