Action shoplog: beauty en glitters!

Gemiddeld kom ik wel één keer in de maand bij Action. Het leek me leuk om vandaag weer eens een shoplog te maken van mijn recente Action aanwinsten, het zijn vooral beauty dingen en glitters!

Nailart glitters

Volgens mij kom je bij de meeste Actions eerst langs de hobby-artikelen. Ik zag ineens veel glitters liggen die ik niet zomaar voorbij kon lopen! Ze hadden bijvoorbeeld deze fijne glitters met 6 kleuren in een potje. Die ga ik gebruiken voor nailart. Extra toepasselijk met de feestdagen in aankomst! Ze hadden verschillende soorten, in ieder geval goudkleurige tinten, wit/zilver/zwarte glitters, roze/paars en groen/blauw. Ik kocht deze twee varianten! Ze kosten € 0,79 per stuk.

Action fijne glitters voor nailart
Action fijne glitters voor nailart veel kleuren

Makeup-glitters en gemstones

Ze hadden niet alleen hele fijne glitters, maar ook wat grovere. Ook hiervan weer diverse kleuren. Ik wilde ze eigenlijk allemaal, maar dat vond ik te ver gaan! Per verpakking zitten er twee verschillende groottes in, in drie kleuren. Ik koos uiteindelijk voor de blauw/groene uitvoering en de goudkleurige glitters. Volgens mij was er ook nog een roze/paarse variant. Ze kosten € 1,39 per set.

Action glitters en gemstones

Ook bij de hobby-artikelen lagen verdeeldoosjes met diverse soorten gemstones. Ook daarvan nam ik er eentje mee, met twee vormen in vijf verschillende kleuren. Leuk om te gebruiken bij ooglooks! Hij kostte me € 0,99.

Eyepads en masker

Al vaker kocht ik gezichtsmaskers bij Action, dat waren sheetmasks. Dit keer kocht ik eyepads, een soort maskertje voor onder je ogen. Die wilde ik al langer een keer proberen. Ik betaalde er € 0,59 voor. Ik zie nu op de website dat ze ook komkommer eyepads hebben (4 sets voor € 0,96). Daar ga ik de volgende keer naar op zoek als deze goed bevallen!

Action eyepads masker bubble sheetmask

En wat me ook opviel toen ik bij de maskertjes aan het kijken was, was dit bubbly masker. Deze gaat schuimen als je hem op hebt geloof ik. Ik ben daar wel heel benieuwd naar dus nam die ook mee! Het Bubbly Sheet Mask kostte € 0,59.

Action nepwimpers

Ik heb al vaker nepwimpers van Action gehad die ik gebruik bij mijn ooglooks. Laatst zag ik weer nieuwe in de schappen die ik ook wilde proberen. De middelste heb ik al bij mijn Essence Epic Sunset ooglook gebruikt. Deze wimpers kosten € 0,89 voor 3 paar.

Action nepwimpers false lashes

Max & More make-up goodies

Van Max & More kocht ik een primer, omdat de mijne bijna op is zoals je kon lezen in mijn laatste Project Pan update. Ik koos voor de witte variant, mattifying en nam hem voor € 1,99 mee naar huis.

Max&More primer en beautyblenders van Action

En ook zag ik deze beautyblenders van Max & More! Ze hadden ook een doos met 18 stuks erin (drie verschillende groottes) voor € 5,95, maar ik besloot deze drie stuks voor € 1,99 te proberen. Ik mis wel eens een puntige blender, dus ben vooral benieuwd naar de paarse. Binnenkort zal ik over deze beautysponzen van Action een review schrijven!

Tot zover mijn Action shoplog met glitters en beauty artikelen! Wat was jouw laatste aankoop bij Action?

4 reacties op “Action shoplog: beauty en glitters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top