Air Up Gen 2: Water met een geurtje

Het is een aantal jaar geleden dat ik voor mijn verjaardag een Air Up waterfles kreeg. Er was een goede marketingcampagne gaande en ik wilde het wel eens proberen: water met een geurtje. Inmiddels heeft Air Up laatst de Gen 2 waterfles uitgebracht. Benieuwd naar de verschillen en of het écht werkt? Lees snel verder!

Close-up waterfles airup

Wat is Air Up?

Water is maar water. En alhoewel ik best gemakkelijk water drink, vind ik afwisseling toch ook wel fijn. Maar dan drink ik wel het liefst iets zonder suikers, toevoegingen en calorieën. En dan is Air Up de perfecte oplossing. Je kunt hem voor regulier water en bruisend water gebruiken.

Air Up ontwikkelt waterflessen met zogenaamde geurpods, voor water met een geurtje. Omdat je de geur ruikt terwijl je water drinkt, denken je hersenen dat je iets met een smaakje binnenkrijgt. Ze gebruiken dus eigenlijk de wetenschap om je voor de gek te houden.

Er zijn momenteel drie varianten van de waterfles verkrijgbaar.

De eerste variant van de waterfles, omgedoopt tot de Air Up Classic, is vrij simpel. Een grote waterfles (650 ml), een rietje in rubberen rand (het mondstuk) waar de geurpod in kan en een deksel met lus.

Twee jaar geleden lanceerden ze een thermosvariant: Air Up Staal (480 of 850 ml). Ideaal voor warme dagen of op vakantie, je water blijft extra koel. Voor de stalen fles zijn al wat verbeteringen doorgevoerd die je ook bij de Air Up Gen 2 ziet (600 ml of 1 liter). Hieronder lees je er meer over!

Air Up Gen 2 fles

Bij de Classic haal je wat je hieronder op de foto als lichtroze ziet, het mondstuk, eraf om de fles te vullen. De Gen 2 is wat dat betreft een stuk gebruiksvriendelijker! Je draait de fles bovenin open waardoor je het rietje en mondstuk inclusief geurpod er afhaalt. Zo kun je de fles eenvoudig vullen en eventueel kun je ook op die manier water drinken uit de fles.

Air Up Gen 2 waterfles met geurpods review

Een tweede verbetering is de draaglus die bij de Classic aan de dop vast zit. Bij de Gen 2 (en Staal) zit die lus aan het bovenste gedeelte van de fles. Iets steviger en de fles heeft zo iets meer balans.

Je kunt extra lussen en mondstukken kopen in allerlei kleuren en onderling per fles wisselen. Zo personaliseer je jouw Air Up!

Close-up geurpod Lavender Lemonade

In dit artikel zie je de Gen 2 waterfles in de kleur Purple Lavender. Met zo’n naam had ik hem eigenlijk iets meer paars dan roze verwacht, maar hij ziet er alsnog erg leuk en vrolijk uit! Hij heeft een inhoud van 600 ml, je kunt hem ook krijgen als 1 liter-fles. De Gen 2 is momenteel verkrijgbaar in vijf tinten.

Air Up geurpods

Zoals je wellicht al had geconcludeerd worden de witte cirkels op de flessen geurpods genoemd. Je schuift ze eenvoudig over het mondstuk waarna ze stevig vastzitten. De geuren in de pods worden verkregen uit natuurlijke ingrediënten als fruit, kruiden en specerijen: volledig veganistisch. Ze worden op een luchtdoorlatend ‘vliesje’ in de geurpod geplaatst.

Als je kiest voor Air Up, kies je voor talloze ‘smaken’. Je kunt namelijk geurpods bestellen in allerlei varianten. Fruitige smaakjes als appel, ananas, kokos en watermeloen. Maar ook smaken als cola, cassis en ice tea peach vind je in het assortiment. Er zijn zelfs bijzondere smaken als bubblegum, virgin mojito, chocolate-orange en iced coffee verkrijgbaar! De Lavender Lemonade geurpod die je hierboven ziet is zo’n speciale smaak. Het is een mengeling van citroen en lavendelgeur die verrassend lekker is.

Er worden steeds nieuwe smaken toegevoegd. Sommige geuren zijn seizoensgebonden of tijdelijk in de collectie. Je bent al snel verslaafd en wil dan steeds meer smaakjes uitproberen, ik spreek uit ervaring! Mijn favorieten zijn momenteel ice tea peach en appel.

AirUp Flavor 5 Variety Pack geurpods

In principe koop je de pods per 3, daarvoor betaal je € 6 – € 9 euro, afhankelijk van de smaak. Maar wil je er een aantal uitproberen dan kun je een zogenaamde Variety Pack nemen voor € 12,99. Daarin zitten vijf verschillende pods. Op de foto’s zie je de Flavor 5 Vol.1 Variety Pack.

Daarnaast is er momenteel een Vol 2 met vijf andere geurpods en een Candy Island proefpakket met drie pods (€ 8,99).

In de Volume 1 set zitten de smaken:

  • IJsthee Perzik
  • Cassis
  • Limoen
  • Mango-passievrucht
  • Cherry Kola

Koop je een nieuwe Air Up Gen 2 fles, dan zit daar meestal een Variety Pack Flavor 3 bij, met drie smaakjes om te proberen.

Air Up Flavor 5 Variety Pack geurpods inhoud

Als je zo’n 1,5 liter water per dag uit de Air Up fles drinkt, kun je met één geurpod zo’n 3-4 dagen doen. Je merkt vanzelf dat de geur steeds wat verder afneemt en na een tijdje komt er weinig geur meer vrij. Dan is het tijd voor een nieuwe!

Tip is om steeds wel de dop terug op de fles te draaien, zo blijft de geur langer behouden.

Je kunt steeds je favoriete smaken kiezen en je voorraad aanvullen als hij op dreigt te raken. Of je kiest voor een abonnement waarmee je 15% korting krijgt op de pods en gratis verzending.

Meer informatie

Wil je de Air Up Gen 2 fles met een inhoud van 600 ml zelf uitproberen? Je koopt hem, inclusief Flavor 3 pack, voor € 39,99 via de Air Up website. Voor de set met 1 liter fles betaal je € 49,99. Ze zijn beide verkrijgbaar in 5 kleuren.

Voor de Staal fles betaal je iets meer en ook de Classic fles is nog verkrijgbaar. Maar eerlijk gezegd zou ik je dan de nieuwe Gen 2 aanraden.

Bestel je voor de eerste keer bij Air Up? Dan krijg je 10% korting via deze link!

Heb jij Air Up al ontdekt?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top