Mijn uitgepakte adventskalenders 2020

Vorig jaar heb ik twee adventskalenders uitgepakt, in 2020 waren dit er maar liefst zes! Van verschillende kwaliteit, prijsklassen en inhoud. In dit artikel zet ik ze allemaal op een rij én geef ik een hoop producten uit de kalenders weg in een zelf samengestelde kalender!

GIVEAWAY winactie adventskalenders

Toen ik het overzicht van beauty adventskalenders 2020 maakte wist ik al dat er veel interessante boxen zouden uitkomen. Sowieso vind ik het hele mysterie er omheen altijd leuk, het niet precies weten wat je krijgt.

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

Mijn uitgepakte adventskalenders van 2020

Ik heb dan ook inmiddels zes kalenders uitgepakt, daar ga ik het dit jaar bij laten. Hieronder zie je ze nog even op een rijtje!

inhoud Max&More adventskalender 2020 make-up Action
Max & More
Inhoud Benefit adventskalender 2020 Shake your beauty
Benefit Cosmetics
Overzichtsfoto van inhoud Only You adventskalender 2020
Only You
Inhoud Essence adventskalender 2020
Essence
Inhoud Yves Rocher adventskalender 2020
Yves Rocher
Inhoud MAC mini adventskalender 2020
MAC cosmetics

Voor mij is de Yves Rocher de winnaar van de adventskalenders van 2020 (van degene die ik uitgepakt heb dan). Een mooie variatie aan producten, niet duur (ca. 40 euro) en ik heb nog weinig van het merk geprobeerd. Dus extra leuk om nu veel dingen te kunnen uitproberen!

De misser van dit jaar vind ik lastig. Weinig verrassingen bij Benefit, opvulcadeautjes bij Max & More, Only You en Essence (maar daar is de prijs ook naar). En bij die laatste miste ik oogschaduw. Ik denk dat Essence me het meeste tegenviel. Daar zaten vrij veel items aan die geen make-up waren. Wat ik bij sommige dingen leuk vind, maar bij andere niet.

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

WIN een adventskalender!

!! DEZE WINACTIE IS GESLOTEN !!

Het zou natuurlijk een beetje te gek zijn om al deze producten zelf te houden. Ik hoef bijvoorbeeld geen 5 rode lipsticks of 3 zwarte oogpotloden. Daar heb ik besloten om voor mijn bezoekers en Instagram-volgers twee adventskalenders samen te stellen met producten die ik uit de zes hierboven genoemde kalenders haalde! Ik verloot er eentje via mijn blog en eentje via Instagram.

WIN zelf samengestelde adventskalenders

Ik geef één box weg via deze blog en eentje via Instagram! Wat moet je doen voor een kans op deze custom adventskalender?

 • Laat hieronder een reactie achter. Laat weten dat je meedoet en vertel wat jij het liefst in een adventskalender zou aantreffen!
 • Voor een extra kans: volg mijn pagina op Facebook (laat me dit voor de zekerheid dan ook even weten in je reactie).

Dit zijn dus NIET de originele adventskalenders! Er zit een mix van bovengenoemde merken in. Ik heb geprobeerd de producten zo evenredig mogelijk (qua soort en merk) te verdelen. Een voorkeur voor kalender (of inhoud) opgeven is niet mogelijk. Ga naar mijn post op Instagram om ook daar mee te doen!

Voorwaarden: Enkel open voor personen met een Nederlands adres. Deze winactie loopt t/m 22 november 2020. Kort hierna mail ik de blog-winnaar via het mailadres wat ingevuld is bij de reactie. De originele adventskalenders zijn zelf gekocht. De producten in deze zelf samengestelde kalenders zijn niet gebruikt. Deze winactie is niet gesponsord door de merken die in dit artikel genoemd worden.

!! DEZE WINACTIE IS GESLOTEN !!

83 reacties op “Mijn uitgepakte adventskalenders 2020

 1. doe zeer graag mee voor deze mooie actie, handcreme en nagellak , volg je op facebook en instagram

 2. Heel erg leuk ik doe graag mee voor mijn moeder omdat verdient zware tijden en ze altijd mijn ze gek op make-up! Ze is overal blij mee, kunnen we samen lekker tutten 🍀❤️😍

 3. Wow wat een enorm leuk gebaar dat je een advent kalender maakt, ik zou dit enorm graag willen winnen, ben echt een make up fan,dus ik ga in ieder geval heel hard duimen,

 4. Sow eeej… Wat een pakket!
  Ik kan me er al helemaal op verheugen om dat iedere dag verder open te maken…

 5. Ik doe graag mee voor mijn nichtje die gek is op make-up! Ze is overal blij mee, kunnen we samen lekker tutten 😊

 6. Ik doe graag mee! Super leuk! Ik volg je op facebook.

  Ik wil zeker badproducten zien in een adventskalender. Lekker soppen en heerlijk ruiken!

 7. Wauw, wat een pakketten. Wat tof dat je die allemaal mocht uitpakken. Adventskalenders hebben zo’n fijne mysterie eromheen hangen, vind je niet? Ik krijg altijd al de kriebels van de ‘spanning’ als ik zo’n kalender zie, een soort van opwinding van wat er allemaal in zou kunnen zitten, en dan heb ik nog niet eens een deurtje open gemaakt.
  Graag ding ik mee voor een deel van de ‘winst’. Wat ik het liefst in een adventskalender zou aantreffen? Zoals je begrijpt, dichte deurtjes, zodat ik me kan verheugen om die deurtjes open te maken en verrast wordt.

 8. Het allerliefste zou ik een handcrème in een advent vinden! Wat een toffe actie dit, ik doe heeeeel graag mee!

 9. Het lijkt me zo leuk om zo’n kalender uit te pakken,wat een verrassing.
  Een nagellakje in een feestelijke kleur dat is altijd fijn om te krijgen.

 10. Wat attent van u zeg! Ik zou het geweldig vinden om bijv. een mascara of lipgloss/lipstick in het pakket te krijgen. Ik maak dan ook graag kans. Ik volg u op facebook en wie de prijs ook wint, het komt vast en zeker goed terecht!

 11. Wat leuk om de adventskalenders via de blog en FB te zien en dat je een deel daarvan weggeeft. Ik vind het juist nu zo leuk om elke dag een verrassing uit te pakken. Dat is al enorm genieten. Elke dag fleurt je dag dan weer even op. Daarom heb ik aan anderen ook wat adventskalenders (met thee) uitgedeeld. Ik vind een beauty-kalender leuk en houd van kleine tubetjes met verschillende cremes.
  (liked & shared FB)

 12. Wat leuk dat je dit doet, zo word het echt een unieke kalender en blijft het een verrassing wat er precies in zal zitten.
  Ik ben dol op make up en probeer juist eens graag iets anders dus heb niet echt een voorkeur, het lijkt me juist leuk om eens te experimenteren met make-up die ik zelf anders misschien niet gekocht zou hebben. Uiteraard volg ik je op Facebook.

 13. Ik doe graag mee! Cadeautje voor mn vriendin waar ik al lang gelukkig samen mee ben! gewoon omdat het kan:)

 14. Zelf ben hou ik vooral van lipstick en eyeliner, maar ik koop toch meestal weer dezelfde merken. Dus juist een variatie van merken lijkt me het leukste aan deze persoonlijk samengestelde advent kalender:)

 15. Echt een beauty van een actie! Ik loot dan ook met veel plezier mee. Ik volg je ook op Facebook! Claudia Diependaal heet ik daar!

 16. Wat gaaf bedacht 🙂 In zo’n adventskalender zou ik zelf het liefste enkele lekkere geurtjes, een paar mooie lippenstiften, wat oogschaduw en een paar mooie warme kleuren nagellak stoppen.

 17. Ik doe mee met de actie! Adventskalenders met verzorgingsproducten zijn altijd een favoriet in dit huis met 2 meiden!

  De ideale adventskalender heeft een combinatie van dagelijks te gebruiken producten zoals douchegel, een badbruisbal of zeep en luxere producten zoals nagellak of oogschaduw.

 18. Hoiiii wat een leuke actie zeg , ik ben dol op handcremes en oogpotlood en nee ik heb geen facebook .

 19. Heel graag doe ik mee! Het product wat mij het meest aanspreekt is een lippenstift van Mac! 💄 die blijven altijd heerlijk lang zitten en dan hoef je het niet steeds bij te werken haha 🙂 #fingerscrossed

  Ps Facebook like ik ook al!

 20. Erg leuke actie, ik doe graag mee zonder specifieke voorkeur. Altijd geleerd blij te zijn met wat je krijgt en verrassing blijft zo groter

 21. Doe graag mee, vindt dat er eigenlijk een beetje van alles wat in moet zitten lijkt me gewoon het leukst.

 22. Ik heb nogal zwakke nagels . Ze scheuren vlug en spleiten vaak , je krijg dan van die haarscheurtjes. Daarom gebruik ik nagelversterker en nagellak. Dat zou ik graag in het verrassingspakket zien.

 23. Wat leuk! Ik vind zelf de producten van essence en yves rocher heel fijn om te gebruiken. Leuk wat sparkle voor de feestdagen zou fijn zijn 😊

 24. Nagellak is altijd leuk! Ik doe graag mee voor zoiets leuks 😍

  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn

 25. Ow yeah ik doe héél graag mee voor deze fantastische prijs.
  Op 28 December vier ik mijn 56ste verjaardag
  Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts

 26. Ik ben gek op lipgloss, gebruik het in alle kleuren en in de winter houdt het mijn lippen velletjes vrij. Lipgloss mag voor mij dus niet ontbreken in een adventskalender.

 27. Ik ben een super fan van Yves Rocher (ook vooral omdat zij veel ecologische producten hebben), dus wat er ook van Yves Rocher inzet, ben ik blij mee!

 28. Wat een leuk idee,
  Ik doe heel graag mee ,ik kan wel wat nieuwe make up gebruiken, even weer aandacht voor mezelf

 29. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ik denk dat zij hoopt op een maskertje en mascara. Helemaal in haar straatje

 30. Gaaf toch ? Ik vind het superleuk elke dag een klein cadeautje te krijgen; proefmonstertjes van parfum of zeepjes, kaarsjes, whatever, als het maar damesdingetjes zijn. Dan is het elke dag even feest !!

 31. Wauw…wat een superleuke actie! Ik heb geen voorkeur voor 1 beautyproduct…ik ben blij met alles wat er in de adventskalender zit!

 32. Super leuk, zijn toch echt cadeautjes elke dag! Ik zie het liefste een mooi voedend gezichtsserum in een adventkalender. Volg je op Facebook!

 33. Wat leuk dat je een zelf samen gestelde adventskalender wilt weggeven. Ik ding graag mee.
  Het liefst zou ik er een zwart oogpotlood in aantreffen en als het niet te veel gevraagd is: een nagellak.
  Daar zou ik heel blij mee zijn.

 34. wat leuk. ik ben vooral dol op nagellakjes en lippenstiften. die deel ik ook met mijn dochter; die is er ook gek op. ik volg via ig en fb.

 35. wat leuk. ik ben vooral dol op nagellakjes en lippenstiften. die deel ik ook met mijn dochter; die is er ook gek op. ik volg via ig en fb.

 36. Ik doe graag mee! Zou het liefst lekkere skincare producten aantreffen in de beautybox :). Daarnaast gebruik ik vooral fijne mascara en mooie nagelak.

 37. Wat een fijne actie! Ik zie graag een lippenbalsem, lipgloss en wenkbrauwenpotlood in een mooie adventkalender. Voor de rest laat ik me graag verrassen.

 38. Wat leuk dat je een mix hebt gemaakt. Ik hou erg van lekkere crèmes en serums. Een lekkere douchegel maakt me ook heel happy.

 39. Super leuke actie, vooral dat je nu dus een mengeling gaat weggeven. Ik vind een mix van verzorgingsproducten en make-up het fijnst. Maar ik ben benieuwd wat jij ervan hebt gemaakt!

 40. Wat ik hoop te vinden in een adventskalender zijn producten die me versteld doen staan. Producten die ik zelf niet zou kopen, maar die heel fijn/mooi blijken te zijn. Mijn voorkeur gaat hierbij uit naar lipproducten.
  Leuk dat je een mix van diverse adventkalenders weggeeft, ik ben erg nieuwschierig. Ik doe graag mee en heb je geliked op Facebook!

  Groetjes

 41. Hartstikke leuk dat je 6 adventskalenders hebt gereviewd!
  En nog leuker dat je een zelf samengestelde adventskalender gaat weggeven!
  Ik ben dol op adventskalenders, ik heb er in December 4.
  Ik heb niet een heel groot budget, maar wil het wel leuk maken voor mezelf, dus heb een Cadburry Chocolade adventskalender (maar 6,40 bij de winkel Normal), één van Kinder chocolade, één van Pukka thee, en een vriendin heeft er 1 voor mij gemaakt en ik 1 voor haar!
  Hartstikke leuk en budgetproof.
  Het lijkt me leuk om hier de adventskalender die voor jou is samengesteld aan toe te voegen!
  Lekkere beauty producten, lijkt me heerlijk.
  Het lijkt me heel leuk als er lipglosjes, oogschaduw, bodylotion, dagcrème en mascara in zit. Maar anderen dingen lijken me ook heel leuk.
  De Benefit They’re Real mascara vind ik geweldig.
  Ik volg je trouwens op Facebook. Daar heet ik Yas Mina.

 42. Leuk, ik doe mee! Ik vind mascara’s, lippenstift, cremepjes en geurtjes altijd erg fijn. maar vooral hou ik van verrassingen en nieuwe producten ontdekken.

 43. Wat een ontzettend leuk idee ! Ik ben vooral verrast door de only you adventskalender, deze bevat veel makeup dat ik nog niet heb gezien. Ik zou graag hiervan een paar spulletjes in de adventkalender hebben, zo proberen we ook weer iets nieuws 🥳.

 44. Zelf ben ik ook het meest enthousiast over de Yves Rocher kalender. Ik word blij van verzorgingsproducten en dan met name producten die ik nog niet eerder geprobeerd heb. Lipstick, oogschaduw, vind ik altijd erg persoonlijk, meestal is dat net niet de kleur die bij mij past. Ook daar vind ik wel een oplossing voor hoor, ik meng het gewoon.

 45. Superleuk! Ik doe graag mee. Nadat mijn partner begin dit jaar een hartaanval kreeg en nog steeds revalideert zit ik nu in een burn-out. Dus een beetje me-time en verwennerij zou heel lekker zijn. Heel veel succes voor de andere deelnemers en een fijne zondag iedereen! 🍀

 46. Helemaal leuk. Ik doe graag mee. Wat ik graag zou willen aantreffen in de box, is een wenkbrauwproduct van Benefit Cosmetics. Ik heb nog geen ervaring met dit merk, maar al veel positiefs gelezen, vandaar.

 47. Ik doe heel graag mee met deze winactie. Wat super leuk!!! Ik volg je ook op Facebook. Ik vind alles leuk om aan te treffen in de kalender. Het zou toch al super gaaf zijn om deze te winnen. Alles is welkom. Ik ga heel hard duimen. En jij heel veel succes met het selecteren van de winnaar. Xxx Birgit

 48. Heel gaaf dat je de advent kalenders met je volgers wilt delen! 😍🥰 Leuke kerstgedachte en toch wel een lichtpuntje voor veel mensen in deze ietwat bizarre tijden! Voor mij hoort in een advent kalender toch wel een mooie lipstick om de feestdagen feestelijk en stralend in te gaan! Zowel op instagram als hier een gokje gewaagd, ook al is het nog vroeg, fijne feestdagen alvast!🤩 Groetjes Milou!

 49. Wauw wat gaaf! Alle adventkalenders die je hebt uitgepakt zijn fantastisch! Ik ben een groot MAC fan, dus ik vind die natuurlijk het mooist (maar ook veel te duur haha!). Ontzettend leuk dat je een adventkalender samen hebt gesteld! Zo krijgt een gelukkige winnaar een super mooi en orginele kalender. Ik ga in ieder geval duimen dat ik dat ben!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top