AliExpress vondsten – de winter editie

Soms kom ik op AliExpress dingen tegen waarvan ik denk: ‘Wat moet je ermee?’. En soms zijn het dingen die eigenlijk best wel handig lijken. In dit artikel heb ik een aantal AliExpress vondsten die handig kunnen zijn in de winter op een rijtje gezet!

AliExpress vondsten kattenpruik

Verwarmde onderzetters

Als eerste iets wat ik vaker heb gezien, ook in ‘normale’ gadget-winkels: verwarmde onderzetters met USB-aansluiting. Ik gebruik dagelijks een thermosbeker voor mijn thee (een Kambukka, dat is een aanrader!). Als ik dat niet had zou ik zo’n verwarmde onderzetter voor mijn theeglas wel willen proberen denk ik! Ik vraag me af hoe warm zo’n ding echt wordt en of het werkt. Iemand er ervaring mee?

USB verwarmde onderzetter

Voor ca. € 1,50 per stuk te koop, met hele leuke motiefjes! Er zijn er overigens nog meer te vinden dan dit.

Handverwarmers

Laten we even in de computersferen blijven. Op de zolderkamer waar ik de hele dag aan de computer werk is het lastig warm te worden. Zeker mijn handen zijn eigenlijk de hele dag door koud. Hoe lekker zou het dan zijn om deze handverwarmers te dragen tijdens het typen?

Handverwarmers van Aliexpress

Ze zien er ook nog een grappig uit! Voor ongeveer € 10 euro (inclusief verzendkosten) heb je ze in huis. Ik ben nog wel geneigd dit eens te proberen, steeds koude handen hebben is namelijk echt niet tof!

Nekverwarmer in sjaalvorm

Op AliExpress deed ik verschillende vondsten om je nek te verwarmen, lekker in de winter! Deze leek me het fijnste zitten, omdat het een stoffen ‘sjaal’ is.

Masker snijmachine slijper

Een sjaal zelf kan natuurlijk ook al lekker warm zijn, dit is dan nog eens extra warm! Volgens mij is dit extra lekker als je last hebt van je nek.

Toiletbril-hoes

Vind je dat ook zo koud? Op de toiletbril gaan zitten in de winter? In Canada zag ik ze voor het eerst, een fluffy hoes voor je toiletbril. Het lijkt me eerlijk gezegd verre van hygiënisch dus ik zie mezelf dit niet aanschaffen. Maar warm, dat zal het zeker zijn!

Toiletbril hoes pluche

Komkommer-masker-snijder

Geen idee hoe ik dit ding moest noemen. Het heeft ook weinig met de winter te maken, maar alles met skincare. Of keuken..? Het is namelijk een slijper voor bijvoorbeeld komkommer. Vervolgens kun je de dunne repen komkommer op je gezicht leggen als verkoelend masker.

Masker snijmachine slijper

In feite koop je dus een puntenslijper van 9 x 5 cm… Kan handig zijn, denk ik?

Kattenpruik

Als laatste een totaal random AliExpress vondst: pruiken voor je kat. Ik wist niet dat er een markt voor was. Maar wat blijkt? Ze zijn er in allerlei kleuren en lengtes!

Pruik voor katten

Mijn kat zou overigens niet zo netjes blijven zitten met een pruik op z’n kop. Iemand bekend met dit fenomeen?

Meer informatie

Tot zover mijn AliExpress vondsten die handig kunnen zijn voor de winter (en wat andere dingen). Moet ik nog zeggen dat je eigenlijk álles op AliExpress kunt vinden? Mijn tip is alleen om goed naar de productomschrijving te kijken en reviews te lezen. Zo behoed je jezelf voor teleurstellingen (al is dat niet helemaal te voorkomen natuurlijk).

Wat is het meest gekke item dat jij ooit op AliExpress gevonden (of gekocht) hebt?

— Meer dingen zien die ik op AliExpress kocht? Bekijk dan AliExpress shopping: feestjurkjes of Beauty Battle! Colourpop vs. Guicami (AliExpress) oogschaduw. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top