Alles wat je wil weten over Maniac Nails

In de paar jaar dat Maniac Nails nu bestaat heb ik al diverse artikelen over het merk en de producten geschreven. De afgelopen tijd zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd en natuurlijk toffe nieuwe manicures uitgebracht waar ik je graag meer over vertel. Lees dus snel verder om weer helemaal op de hoogte te zijn!

Maniac Nails gelmanicure nagelstickers

Over Maniac Nails

Als je nog niet bekend bent met Maniac Nails: dit is een relatief nieuw Nederlands merk wat gelmanicures aanbiedt in de vorm van nagelstickers. Je hebt daarmee de voordelen van een langdurig nette manicure, maar niet de nadelen. Ze blijven minstens 14 dagen netjes op je nagels zitten waardoor je nagels de tijd hebben om te groeien.

De stickers zijn vegan, cruelty-free en bevatten geen schadelijke stoffen. Daardoor zijn ze ook geschikt om te dragen door zwangeren. Je brengt ze eenvoudig aan met behulp van de handzame mini LED-lamp, dus wordt niet blootgesteld aan schadelijke UV-stralen.

De stickers bevatten zeven lagen gellak, maar zorgen niet voor een dikke laag op je nagels. En misschien nog wel het beste: je kunt ze eenvoudig verwijderen met nagelriemolie zonder schade aan te brengen aan je eigen nagels.

Nieuwe verpakkingen gelmanicure nagelstickers

Zoals uit dit artikel zal blijken is Maniac een merk wat zich blijft vernieuwen. Ik ben al fan vanaf het eerste uur, vooral door de voordelen waarover je hierboven las. Het is een eenvoudige manier om nette nagels te hebben voor langere tijd (ook als je normaal gezien niet goed bent in netjes nagels lakken). En in tegenstelling tot echte gelnagellak zijn de stickers gemakkelijk te verwijderen. Ik gebruik ze dan ook regelmatig en heb inmiddels al een hele collectie opgebouwd.

Nagelstickers voor de teennagels en voor heren

Naast manicures hebben ze een tijdje geleden ook nagelstickers voor de teennagels uitgebracht! De pedicures hebben een iets andere vorm en andere formaten waardoor ze matchen met je teennagels.

Daarnaast zijn er inmiddels ook enkele manicures voor heren. Het verschil met de ‘reguliere’ manicures is dat deze stickers iets groter zijn, natuurlijk vanwege de vaak wat grotere handen (en dus nagels) van de mannen.

Nieuwe designs en samenwerkingen

De afgelopen maanden zijn er weer een aantal toffe nieuwe designs uitgekomen. Een tijdje geleden was er de samenwerking met Reverse Boys wat resulteerde in denim-designs met graffiti (ook in XL voor de heren).

Richting de zomer zijn er een aantal pasteltinten zoals Yoshi Yellow bijgekomen. Dat is de lichtgele die je hieronder op de foto ziet (rechts onder). Ook een lichte peachtint, oranje, mintgroen en lila zijn momenteel te koop.

Diverse sets nagelstickers designs egaal patronen

Veel van de designs blijven lange tijd beschikbaar. Maar de samenwerkingen en sommige andere manicures zijn maar tijdelijk beschikbaar, zoals ook het Twilight design met aura effect (op de foto hierboven links te zien).

Deze zomer is Maniac Nails een samenwerking aangegaan met Geraldine Kemper. Dit resulteerde in drie toffe manicures die geinspireerd zijn op lekker weer en festivals. Watermelon is een paars design met rode stipjes, Rocket Power heeft de kleuren van een raketijsje. Als derde is er Happy Dance die je hieronder op de foto ziet. Een mooie lila met smiley als detail. En nog leuker: ze hebben een glow in the dark effect!

Glow In The Dark nagelstickers - Samenwerking met Geraldine Kemper
Happy Dance heeft een Glow In The Dark effect!

Alle nieuwe manicures vind je op de website onder de ‘New in’ categorie.

Nieuwe verpakkingen

Wat ook nieuw is zijn de verpakkingen en stiekem heeft ook de branding zelf een metamorfose ondergaan. Het logo is van geel met smalle letters overgegaan in een dikker lettertype in paars. Het past eigenlijk zo goed dat het me niet eens was opgevallen!

Verschil oude en nieuwe verpakking maniacnails nagelstickers

Wat me wel opviel was dat er verschillende formaten doosjes zijn. De kleinere, bijna vierkante doosjes zijn nieuw. Daarbij zijn de stickers opgedeeld in twee velletjes in plaats van één langer vel.

Dit is gedaan omdat Maniac opmerkingen kreeg dat stickers harder werden na het doen van één hand. De stickers hebben dan wellicht in zonlicht of te dicht bij een lamp gelegen. Daarom zijn er nu twee stickervellen. Eén kun je dan nog veilig in de verpakking laten als je met de eerste hand bezig bent. Zo blijven ze soepel tot je toe bent aan de tweede hand.

De verdere inhoud van de doosjes is hetzelfde gebleven.

Meer informatie

Wil je ook deze eenvoudige nagelstickers uitproberen? Bezoek dan nu de Maniac Nails website! Heb je al een LED-lamp voor gelnagellak? Dan kun je losse manicures bestellen. De egaal gekleurde manicures kosten € 18, limited editions, samenwerkingsdesigns en manicures met nailart kosten € 23.

Heb je nog niets in huis om gelnagellak(stickers) aan te brengen, kies dan voor een starterset. Dit is iets duurder (€ 75), maar dan heb je meteen alles in huis wat je nodig hebt voor het aanbrengen en verwijderen van de stickers. Bij de starterset zitten twee manicures inbegrepen die je zelf kunt kiezen. Wil je meteen meer dan twee manicures bestellen? Dan krijg je bij aanschaf van de starterset 15% korting daarop.

Heb jij al kennisgemaakt met Maniac Nails?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top