Alpha-H Dawn To Dusk SPF50+ Serum || Review

Yes, het warme weer komt er eindelijk aan! Een mooi moment om (opnieuw) na te denken over het beschermen van je huid met SPF. Voor het gezicht heeft Alpha-H nu een fijn product gelanceerd: het Dawn To Dusk SPF50+ Serum. In dit artikel laat ik hem aan je zien en lees je over mijn ervaringen.

Alpha-H Dawn To Dusk SPF50+ Serum Review

Alpha-H Dawn To Dusk SPF50+ Serum

Alpha-H heeft na een aantal andere succesvolle lanceringen nu een nieuw product op de markt gebracht: het Dawn To Dusk SPF50+ Serum. Hierin wordt skincare gecombineerd met de broodnodige SPF.

Alpha-H is een Australisch merk. UV-straling is daar intenser dan hier, onder andere omdat het dichter bij de evenaar ligt dan Nederland. Een goede zonnebrandcrème is daar dan ook cruciaal. Als het Dawn To Dusk SPF50+ Serum voldoet aan de Australische standaarden, zal het zeker in Nederland goede bescherming bieden tegen de zon.

Daarnaast bevat het heerlijk voedende ingrediënten waarover ik je hieronder meer vertel.

Ingrediënten en gebruiksadvies

Alhoewel zonbescherming het belangrijkste doel is van het Dawn To Dusk serum heeft Alpha-H er toch werk van gemaakt om de formule waardevol voor de huid te maken.

Zo bevat hij niacinamide (ontstekingsremmende antioxidant), vitamine E (hydraterend en beschermend) en aloë vera (kalmerend en hydraterend).

Voedend serum met SPF50+

Om te komen tot een brede bescherming is gekozen voor een combinatie van een aantal UV-filters:

  • Homosalate
  • Ethylhexyl Salicylate (ook bekend als Octisalate)
  • Butyl Methoxydibenzoylmethane (ook bekend als Avobenzone)
  • Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (ook bekend als Tinosorb S)
  • Ethylhexyl Triazone (ook bekend als Uvinul T 150)
  • Butyloctyl Salicylate
Informatie en gebruiksadvies AlphaH SPFserum

Het serum is geschikt voor veganisten en Alpha-H is een dierproefvrij merk. Het Dawn To Dusk SPF50+ serum biedt breedspectrum bescherming, dus tegen zowel UVA- als UVB-straling. Voor een goede bescherming is het belangrijk het serum iedere twee uur opnieuw aan te brengen.

Het Dawn To Dusk serum in gebruik

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van een serum met SPF50+. Maar eigenlijk lijkt het op een zonnebrandcrème voor het gezicht die je aanbrengt met een pipetje. Dat betekent ook dat het geen dikke textuur heeft.

Pipet voor het aanbrengen van gezichtsserum

Hij laat zich dan ook goed uitsmeren en heeft een heel subtiele typische zonnebrandcrème-geur. Het serum trekt snel in en kun je ook als basis voor je make-up gebruiken.

Gezichtsserum en zonnebrandcreme in één

In korte tijd is dit SPF-serum mijn dagelijkse favoriet geworden. Meestal sluit ik er mijn skincare routine in de ochtend mee af. Liever een moisturiser met voldoende SPF? Kijk dan eens naar de andere zonbeschermingsproducten van Alpha-H!

Meer informatie

Ook dit lichtgewicht serum met SPF proberen? Bezoek dan de website van Alpha-H om het Dawn To Dusk SPF50+ serum aan te schaffen. Hij kost € 49,95. Daarvoor krijg je geen standaard zonnebrandcrème voor het gezicht, maar een hydraterend serum wat fijne ingrediënten voor de huid biedt.

Het serum is vegan en bevat geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, sulfaten (SLS en SLES), ftalaten, minerale olie, nanodeeltjes, triclosan, triclocarban en meer.

Gebruik jij altijd een zonnebrandcrème?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top