Alpha-H High Tide Water Cream || Review

Als je een (extreem) droge of vochtarme huid hebt raad ik je aan zeker even te kijken naar deze High Tide Water Cream van Alpha-H. Het is een dag- en nachtcrème die je huid intensief hydrateert. Gelukkig kun je hem ook gebruiken als je een ander huidtype hebt. Ik probeerde hem dan ook graag uit!

Alpha-H High Tide Water Cream - Review

De Alpha-H High Tide Water Cream

De High Tide Water Cream van Alpha-H is een moisturizer die je zowel ’s ochtends als ’s avonds kunt aanbrengen voor optimale hydratatie van de huid. Hij vult het vochtgehalte van de huid aan. Dit door ingrediënten als veganistisch squalaan, panthenol (vitamine B5) en een hydratatiecomplex van onder andere trehalose, ureum en hyaluronzuur.

ingredienten AlphaH gezichtscreme

Je huid wordt onmiddellijk gehydrateerd en deze water cream werkt tot wel 5 dagen lang door. Gedurende die tijd worden de vochtreserves van je huid opgebouwd en aangevuld waar nodig.

Het resultaat? Een vollere, stevige huid met langdurig verbeterde elasticiteit.

Meer lezen over producten van Alpha-H? Volg dan de link!

Over Australian River Mint

Maar wat doet de Australian River Mint die we zien staan op de verpakking? De Latijnse naam is Mentha Australis, een muntsoort die in Australië groeit. Hij staat, net als vele muntsoorten, bekend om zijn verfrissende eigenschappen. In huidverzorging heeft hij dan ook een verkwikkende en kalmerende werking. Daarnaast bevat deze munt antioxidanten wat helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen. Tekenen van veroudering worden daardoor verminderd.

Verpakking luxe crème voor hydratatie

De Alpha-H Water Cream in gebruik

De High Tide Water Cream van Alpha-H heeft een waterbasis en de textuur voelt als een gel. Hij trekt snel in waardoor hij ideaal is om te gebruiken onder andere zonnebrandcrème en/of make-up.

Textuur Alpha-H High Tide Water Cream - review

Zeker in de zomer is dit een formule waar ik snel naar grijp. Hij is bijna gewichtloos, je voelt hem amper op de huid liggen en hij heeft ook nog eens een verkoelend effect.

Gelachtige textuur van gezichtscreme

Na al die positieve punten dan toch nog een íets mindere: de geur. Ik moest er erg aan wennen. De moisturizer heeft niet de geur die je van bijvoorbeeld munt zou verwachten, maar ik kan hem ook niet helemaal plaatsen.

Gelukkig zijn de textuur en hydraterende formule overtuigend genoeg om deze water cream toch te blijven gebruiken! Ik merk dat mijn huid inderdaad goed gehydrateerd blijft, zeker een aanrader bij een wat drogere huid!

Meer informatie

Ook benieuwd geworden naar de High Tide Water Cream? Je koopt hem eenvoudig via de Alpha-H website. Hij kost € 52,95, je krijgt daarvoor 50 ml crème.

Alpha-H is een cruelty-free merk en de meeste producten, waaronder ook de High Tide Water Cream, zijn vegan. Daarnaast is voor deze moisturizer de Clean Formula Commitment afgegeven. Kortgezegd houdt dat in dat de formule geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, sulfaten en ftalaten bevat. Voor meer informatie en alle uitgesloten ingrediënten volg je voorgaande link. De verpakking is 100% recyclebaar.

Kan jouw huid wel een hydratatieboost gebruiken?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top