Alpha-H Hyaluronic 8 Serum || Review

Een gezichtsserum met PrimalHyal Ultrafiller? Dan zijn de verwachtingen hoog! In totaal bevat het Alpha-H Hyaluronic 8 serum maar liefst acht verschillende soorten hyaluronzuur, dus die rimpeltjes zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Kijk snel mee naar de review van dit interessante anti-ageing serum.

Alpha-H Hyaluronic 8 serum verpakking - review

Over Alpha-H

Meer dan 25 jaar geleden heeft de Australische Michelle Doherty Alpha-H opgericht. Ze worstelde jarenlang met ernstige acne, zelfs na haar tienerjaren. Toen ze ongeveer 30 was, ontdekte ze per toeval een product met glycolzuur, dat nog in de testfase zat. Het was moeilijk om testpersonen te vinden, omdat zelfs dermatologen toen terughoudend waren met glycolzuur. Ondanks de twijfels besloot Michelle het te proberen.

En het werkte! Michelles huid begon eindelijk op te klaren na al die jaren. Overtuigd van de kracht van fruitzuren kocht ze de productformule, die nu bekend is als Liquid Gold, en begon haar eigen productlijn te ontwikkelen: zo werd Alpha-H geboren. Sindsdien is Alpha-H een toonaangevend wereldwijd merk geworden op het gebied van fruitzuren, ook wel bekend als ‘The Acid Authority‘. Ondanks dat bevat het Alpha-H Hyaluronic 8 serum geen fruitzuren (AHA’s).

Verder is duurzaamheid erg belangrijk bij Alpha-H. Zowel het hoofdkantoor als de fabriek in Australië zijn voorzien van zonnepanelen zodat de CO2 uitstoot wordt verminderd. De grondstoffen worden zoveel mogelijk lokaal geproduceerd, afval wordt gecomposteerd, verpakkingen bestaan voor gemiddeld 35% uit gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar.

In augustus 2021 is Alpha-H toegelaten tot het Leaping Bunny Program waardoor ze erkend dierproefvrij zijn. De producten zijn al sinds 2015 vrij van plastic microbeads, palmolie komt niet voor in de formules en op enkele uitzonderingen na is het gehele assortiment vegan.

Niet volledig vegan zijn: Absolute Lip Perfector (bijenwas), Liquid Gold (zijde-extract) en Liquid Gold Firming Eye Cream (zijde-extract).

Wat is PrimalHyal Ultrafiller?

Maar wat is PrimalHyal™ Ultrafiller eigenlijk? Dit is één van de 8 typen hyaluronzuur die het Alpha-H Hyaluronic 8 serum bevat. Het is ontworpen als filler om meer volume in je gezicht aan te brengen (denk aan je lippen, maar ook wangen of kaaklijn). Rimpels en fijne lijntjes verdwijnen daardoor.

Ingredienten Alpha-H Hyaluronic 8 serum met ultrafiller - review

De hoeveelheid PrimalHyal Ultrafiller in dit serum zal niet hetzelfde zijn als wanneer je echte fillers laat zetten, maar het zegt wel iets over de kracht van het serum. Het heeft een sterke hydraterende werking en in combinatie met andere vormen van hyaluronzuur zal het een goed resultaat geven.

De acht soorten hyaluronzuur zijn zowel hoog als laag moleculair. Hoog moleculair hyaluronzuur bevat grotere moleculen en biedt daardoor hydratatie op het huidoppervlak. Dit zorgt voor een directe hydratatie boost. Het laag moleculair hyaluronzuur bestaat uit kleinere moleculen die dieper in de huid kunnen doordringen. Daar leggen ze een vochtreservoir aan waardoor rimpeltjes en lijntjes van binnenuit worden opgevuld. Een perfecte combinatie!

Alpha-H Hyaluronic 8 serum - review

Het Alpha-H Hyaluronic 8 Serum in gebruik

Dit hydraterende serum zit in een wit glazen flesje met pipet-dop. Daardoor kun je op een hygiënische manier dagelijks een aantal druppeltjes op je gezicht laten vallen. De formule is gelukkig niet zo waterig dat het meteen van je gezicht af loopt.

Informatie gezichtsserum van AlphaH

Het geurloze serum verdeel je vervolgens eenvoudig over je gezicht. Een paar druppels is voldoende om het over je hele gezicht aan te kunnen brengen. Het serum trekt vrij snel in waarna je jouw favoriete moisturizer kunt gebruiken.

Transparante formule gezichtsserum

Na een periode frequent gebruik van het Hyaluronic 8 serum van Alpha-H denk ik wel verbetering aan mijn huid te kunnen zien. Niet echt genoeg om vast te kunnen leggen op foto’s, het is (tot nu toe) een subtiele verandering.

Naast hydraterend vermogen en het opvullen van rimpeltjes en fijne lijntjes beschermt dit serum je huid tegen blauw licht en luchtvervuiling. Dat is natuurlijk niet echt te meten, maar wel een goed gevoel.

Goed smeerbaar anti-aging serum - review

Het serum is geschikt voor alle huidtypen. Met name de vochtarme, vale, gestreste of vermoeide huid zullen baat hebben bij dit product. Ook als je veel achter een beeldscherm zit (want blauw licht) en / of juist veel buiten bent (luchtvervuiling) is het serum goed voor je huid.

Meer informatie

Het Hyaluronic 8 serum koop je gemakkelijk via de Nederlandse Alpha-H website. Daar vind je tevens meer informatie over het serum. Je betaalt € 62,95 (25 ml). Het serum is veganistisch, dierproefvrij en bevat geen parabenen, sulfaten (SLS en SLES), ftalaten, minerale olie en andere mogelijk schadelijke ingrediënten.

Is jouw huid ook al toe aan anti-ageing serums zoals deze?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 2 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top