Aphyta Moisturizing Toner || Review

Eerder las je al over de Aphyta Face Cleanser & Make-up Remover, vandaag is het de beurt aan de Moisturizing Toner van hetzelfde merk. Deze twee producten complementeren elkaar, je kunt ze dus eigenlijk niet los van elkaar zien. In dit artikel lees je waarom én over mijn ervaringen met de toner!

Aphyta Moisturizing Toner met aloe vera en rozenwater

Een hydraterende toner zoals deze van Aphyta gebruik je na het reinigen van je gezicht en vóór je verder gaat met een serum of crème. Het zorgt ervoor dat je huid wordt gehydrateerd, weer in balans komt en de natuurlijke pH-waarde herstelt. Daardoor wordt skincare die je erna aanbrengt beter worden opgenomen.

Voordelen natuurlijke gezichtstoner van Aphyta

Om hieraan te kunnen voldoen zonder je gezicht uit te drogen zit de Aphyta Moisturizing Toner boordevol voedende, natuurlijke ingrediënten. De belangrijkste zijn Aloë vera en rozenwater. Die eerste staat bekend om zijn hydraterende en verzorgende eigenschappen. Rozenwater heeft een reinigende en kalmerende werking. Een topcombinatie dus!

Daarnaast zijn de ingrediënten mild voor de huid waardoor de toner ook geschikt is voor een droge en gevoelige huid.

Ingredienten gezichtstoner met natuurlijke ingredienten

Wat juist níet in deze toner zit: siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics, synthetische parfums en dierlijke ingrediënten. Dat maakt deze toner vegan en Aphyta is een dierproefvrij merk. De toner is gecertificeerd volgens EcoControl en de Natural Cosmetic Standard.

Hydraterende spray met aloe vera en rozenwater

De Aphyta Hydraterende Toner in gebruik

Na het reinigen van je gezicht met de Aphyta Face Cleanser & Make-up Remover spray je deze toner op je gezicht. Daardoor heeft hij naast alle goede eigenschappen ook een verkoelend effect.

De spray ruikt erg fijn: zacht en fris. Het is een natuurlijke geur die passend is voor dit soort product.

Gebruiksadvies Aphyta toner

Houd de flacon niet te dicht bij je gezicht: er komt veel toner uit met een brede spray. Aan 1-2 sprays heb je dan ook voldoende. Door deze manier van aanbrengen wordt het gelijkmatig over je gezicht aangebracht. Daarbij verlies je minder product dan wanneer je het bijvoorbeeld aanbrengt met een wattenschijfje.

Ik laat de goede ingrediënten even hun werk doen en verwijder daarna de toner door met een wasbaar wattenschijfje over mijn gezicht te gaan.

Aphyta toner in sprayflacon

Samenwerking Aphyta cleanser & toner

De Aphyta Face Cleanser & Make-up Remover heb ik al een aantal keer genoemd in dit artikel. Dat komt omdat deze twee producten elkaar aanvullen.

Aphyta natuurlijke skincare gezichtscleanser en toner

Na gebruik van de gezichtsreiniger is de pH-waarde van je huid uit balans. De toner gebruik je om die balans weer te herstellen waardoor het een goede basis is voor je verdere gezichtsverzorging. Ook verwijder je met het weghalen van de toner meteen eventuele resten van de reiniger. Het volledige artikel over de Aphyta gezichtsreiniger lees je in dit artikel:

Meer informatie

Zelf deze toner proberen of meer lezen over Aphyta en haar producten? Bekijk dan snel de Aphyta website, waar je de producten meteen kunt kopen. De Moisturizing Toner koop je voor € 24,50 (125 ml). Tip: je kunt ook eerst een setje testers bestellen om te kijken of de producten je bevallen!

Je kunt de Aphyta producten tevens bij een aantal andere webshops en fysieke verkooppunten vinden. De producten zijn natuurlijk, vegan en dierproefvrij.

Gebruik jij dagelijks een toner?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top