BaByliss Curl & Wave Trio Styler || Review

Laatst probeerde ik al een waver van een ander merk, maar toen ik de BaByliss Curl and Wave Trio Styler zag was ik verkocht! Het is een veelzijdige krultang, want hij wordt geleverd met drie opzetstukken voor verschillende soorten krullen. In dit artikel laat ik mijn nieuwe aanwinst aan je zien, dus kijk snel verder!

BaByliss Curl & Wave Trio Styler review

De BaByliss Curl & Wave Trio Styler

De Curl & Wave Trio Styler van BaByliss is een lichtgewicht stylingtool om je haar in de gewenste krul te brengen. Of je voor beach waves of echte krullen gaat, het kan allemaal.

Hij is uitgevoerd in een bijna baby-roze tint. Dit zal misschien niet iedereen aanspreken, maar ik vind hem erg leuk!

Beschrijving krultang met drie opzetstukken

Inhoud van de doos

In de doos vind je natuurlijk de drie verschillende opzetstukken waarover ik je later meer vertel. Daarnaast zit het handvat om de opzetstukken op te zetten er in, een hittebestendige handschoen én een hittebestendige mat.

Inhoud doos van krultang inclusief hittebestendige handschoen en mat

En dat laatste, die mat, was iets wat ik tot nu toe steeds miste. Dan was het altijd voorzichtig de krultang op een tafeltje leggen in de hoop dat er niets beschadigde. Dus wat mij betreft een groot pluspunt!

Hittebestendige mat en handschoen voor veilig haar krullen

De hittebestendige handschoen is zwart en leek wat aan de kleine kant. Toch past mijn (gemiddelde) hand er prima in. De handschoen is flexibel genoeg om erin te bewegen en voelt fijn aan.

De krultang zelf is smal en niet al te zwaar. Hij heeft een indicatielampje om aan te geven of de tang op temperatuur is. Je kunt hem op twee standen zetten: bij stand I wordt hij 180 °C, bij stand II 210 °C. Hij warmt erg snel op en wat ook handig is: als je hem per ongeluk vergeet uit te schakelen na gebruik doet hij dat vanzelf.

Twee temperatuurstanden BaByliss krultang met opzetstukken

Er zit een ruime snoer aan van 2,5 meter die soepel meedraait met je bewegingen.

De BaByliss opzetstukken

De drie opzetstukken van de BaByliss Curl & Wave Trio Styler hebben allemaal een ander uiterlijk én andere functie:

  • Het ovale opzetstuk gebruik je voor wat grotere, minder gedefinieerde, losse krullen of golven in je haar.
  • Het smalle conische opzetstuk gebruik je voor kleine, gedefinieerde krullen.
  • Het gedraaide ronde opzetstuk gebruik je om beachwaves in je haar te maken.
Drie opzetstukken van BaByliss Curl & Wave Trio Styler

De opzetstukken hebben een keramische coating en met de Advanced Ceramics™ Technology wordt ervoor gezorgd dat de temperatuur gelijkmatig wordt verdeeld over het hele opzetstuk en dat de warmte consistent blijft gedurende het gebruik. Schade aan je haar door (plaatselijke) oververhitting wordt zo voorkomen.

Eenvoudig wisselen van opzetstuk krultang

Je gewenste opzetstuk zet je op het handvat en draai je met een kwartslag ‘op slot’. Dan zit hij stevig vast en kun je aan de slag!

Het resultaat

Mijn dochter wilde eigenlijk weer model staan voor de beach waves, maar ze had steeds geen tijd. Dus toen heb ik toch maar mijn eigen haar gebruikt! Dat is altijd wat lastiger, ik moet nog wat vaker oefenen voor een top resultaat.

En toch maakte de BaByliss Curl & Wave Trio Styler het wel iets gemakkelijker. Op het begin miste ik een klem om mijn haar vast te houden, maar toen ik eenmaal doorhad hoe ik dat het beste met mijn hand kon doen ging het steeds beter.

Resultaat met kleinste opzetstuk BaByliss Curl & Wave Trio Styler

Voor bovenstaand resultaat gebruikte ik het smalle, conische opzetstuk. Hoe leuk zijn deze krulletjes! Hoe lang ze blijven zitten hand af van je haartype, de conditie van je haar en hoe je jouw haar verder behandeld (met bijvoorbeeld haarspray).

Ik probeerde eerst ook nog het ovale opzetstuk voor wat lossere golven in mijn haar. Dat werkte opzich prima, maar het zag er bij mijn type haar (fijn, dun, niet al te lang haar met al een beetje slag) niet echt mooi uit. Of wel: ik weet nog niet zo goed hoe ik dat opzetstuk het beste kan gebruiken om mijn haar te stylen.

Verder niets dan lof voor deze veelzijdige krultang van BaByliss!

Meer informatie

Je koopt de Curl & Wave Trio Styler voor € 89,90 via de BaByliss website. En alhoewel dat de adviesverkoopprijs is, vind je hem op een aantal plekken een stuk goedkoper. Bij Bol.com betaal je € 64 en bij Lookfantastic zelfs maar € 58,45 (mogelijk nog minder met kortingscode LFNLTHENEXTG1RL).

Gebruik jij wel eens dit soort krultangen voor een andere look?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Mooi en gezondMooi en gezond

Eén reactie op “BaByliss Curl & Wave Trio Styler || Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top