Beauty Bay Alice In Wonderland palet || Review

In de Beauty Bay mystery box vond ik onder andere dit Alice In Wonderland palet, resultaat van een samenwerking met Disney. Er zijn diverse producten uitgebracht, waaronder drie mini paletten en sets met oogschaduw ‘sticks’ (die zie je ook in de unboxing!). Kijk nu mee naar Alice in Wonderland!

Beauty Bay Disney Alice In Wonderland oogschaduwpalet

Of eigenlijk moet ik zeggen: Cheshire Cat, want die staat centraal in dit palette. Dat is aan de verpakking overigens niet te zien. Daarop zie je wel alvast de zes kleuren die in het palette zitten (de vijf strepen rechts én de felroze tint).

Informatie en ingredienten beauty bay mini oogschaduwpalet

Verder zijn de ingrediënten van de oogschaduw / pressed pigments te lezen op de achterkant.

Op het product zelf prijkt een kleurrijke tekening van de Cheshire Cat. De kleuren van het palet komen er in terug: ik zie het felroze, wat donkere paars, wit en geel.

Alice In Wonderland 6 Colour Palette

Uit de achterkant van het palet blijkt dat de kleuren oogschaduw allemaal vernoemd zijn naar de kat en dat je ze inderdaad terugvindt in de afbeelding aan de voorkant. Leuk detail!

Colours Beauty Bay mini eyeshadow palette

De binnenkant van dit Alice In Wonderland van Beauty Bay x Disney is ook lekker opvallend. Ik weet niet of ik deze kleurencombinatie zelf had kunnen bedenken, maar op één of andere manier werkt het wel!

Beauty Bay Alice in Wonderland Disney eyeshadowpalette

In de pans zit het kenmerkende Disney-icoontje gedrukt: de contouren van Mickey Mouse.

Het Beauty Bay Alice In Wonderland palet in gebruik

Ik was erg benieuwd naar het palet, mede door alle felle kleuren. Zouden ze echt zo intens zijn? En hoe zouden ze zich laten blenden?

Bij de swatches bleek dat ze inderdaad echt intens zijn en dus ook zo overkomen op de huid. Zelfs de witte oogschaduw zie je erg goed, dat belooft veel goeds!

Swatches disney mini oogschaduwpalette

Voor de ooglook heb ik uiteindelijk de roze, bordeauxrode, witte en blauwe oogschaduw gebruikt. Nog wat extra glitters erbij en klaar!

Roze met blauwe ooglook met glitters

Het blenden van de oogschaduw ging erg goed! Zelfs het blauw laten overlopen in de bordeauxrood ging prima. Wel is die rood niet zo intens op de huid, mede door het blenden met de felroze tint. Maar al met al ben ik erg blij met het resultaat, en dus ook met dit Alice In Wonderland palet van Beauty Bay!

Meer informatie

Dit Alice In Wonderland palette is helaas inmiddels niet meer beschikbaar bij Beauty Bay. Gelukkig zijn er wel nog andere Beauty Bay paletten met dezelfde kwaliteit beschikbaar zoals de samenwerking met Jade Thirlwall! Verder brengen ze regelmatig nieuwe paletten uit, dus er is keuze genoeg als je het merk een keer wil proberen.

Heb jij al eens oogschaduw van Beauty Bay geprobeerd? Wat vind je van de kwaliteit?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top