Beauty Bay Ultimate Mystery Box || Unboxing

Een paar weken geleden kreeg ik een e-mail van Beauty Bay met de aankondiging dat je een Mystery Box kon kopen. Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen! Het duurde even voor het pakketje mijn huis had bereikt, maar vandaag kun je de volledige inhoud zien.

Beauty Bay Ultimate mystery box

Er waren twee mystery boxes verkrijgbaar, één van (volgens mij) € 30 en één van € 40. In de duurste variant, de Beauty Bay Ultimate Mystery Box zaten toch wel veel meer goodies. En omdat ik nog maar weinig heb geprobeerd van het eigen merk van Beauty Bay, besloot ik voor de grotere box te gaan.

Het enige wat ik wist voor ik bestelde was dat er een oogschaduwpalette van Beauty Bay in zou zitten. Dat trok me over de streep! Ik betaalde en wachtte vervolgens (on)geduldig tot mijn pakketje hier aankwam. Dat duurde precies twee weken en toen kon het uitpakken beginnen!

De inhoud van de Beauty Bay Ultimate Mystery Box

Alle spulletjes zaten, goed verpakt, los in een reguliere Beauty Bay doos. Geen extra doos of tas, zoals bij de Cosmania Beauty box het geval was.

Powder blusher

Het eerste item wat ik uit de Beauty Bay Mystery Box haalde was een powder blusher. En wat voor blush: een knaloranje kleur lachte me al snel tegemoet. Het is de kleur Coral, de verkoopprijs is € 7.

Beautybay Powder blusher Coral

Alice in Wonderland palette

Het tweede item wat ik uit de doos pakte was dit fleurige oogschaduwpalette uit de Disney Colour collectie. Het Alice In Wonderland palette heb ik nog even dicht gelaten, want ik denk dat ik deze niet zelf ga houden. Dit palette werd verkocht voor € 10.

Ik kon dit palette toch niet weerstaan en probeerde hem uit: Beauty Bay Alice In Wonderland palet || Review!

Alice in Wonderland 1951 palette

Blending kwast

Beauty Bay heeft ook een hele kwastenlijn, daar heb ik er nog geen van geprobeerd. Door deze blending brush krijg ik daar nu de kans voor! Hij kost normaal € 4,50.

byBeautyBay Blending brush

SkinHit Nourishing Oil

De SkinHit gezichtsolie bevat hennep en rozenbottel en helpt stress tegen te gaan. Ook ouderdomsverschijnselen worden verminderd. Ik heb eigenlijk nog nooit een olie voor mijn gezicht gebruikt, dus ik ben erg benieuwd! Je koopt hem voor € 9.

Nourishing Oil for destressing & conditioning

Face Brush

Nog een Beauty Bay brush om uit te proberen! Dit is de Glow-Up brush om highlighter aan te brengen op je gezicht. Los koop je hem voor € 7.

byBeautyBay face brush

Brow Fixer Fibre Gel

Een browgel! Volgens mij is dit de transparante variant, Glass. Beauty Bay heeft ook een aantal gekleurde varianten in haar assortiment, maar dat is natuurlijk een lastige gok in een mystery box. Aan een transparante gel hebben meer mensen iets. Los kosten ze € 6,50 per stuk.

by Beauty Bay Brow Fixer gel

Jade Gua Sha

Alsof Beauty Bay wist dat ik er wel eens over heb gedacht om een Gua Sha aan te schaffen! Het is een steen die dient als soort massagetool voor je gezicht. Je kunt er een stevigere huid door krijgen bijvoorbeeld. Deze Jade kost normaal € 12, er is ook een Rose Quartz voor € 14.

Jade Gua Sha Beauty Bay

Disney Shadow Stick Trio

Het volgende item wat ik pakte was weer iets uit de Disney Colour Collection. Een set met drie eyeshadow sticks. Deze bevat drie pasteltinten: oranje, blauw en geel. De hele set kost normaal maar liefst € 21.

Disney Colour Collection shadow sticks

Crayon Eyeliner Quad

Naar het volgende product ben ik erg benieuwd! Een Crayon Eyeliner Quad. Er zitten vier metallic kleuren in: donkerblauw, turquoise, koper en goudkleurig. Ik zie dat dit een limited edition set is, hij kost € 24.

Metallic eyeliner crayons

Matte Lipstick

Over de lipsticks van Beauty Bay heb ik veel goeds gehoord, dus ik ben er erg benieuwd naar! De kleur was wel weer even schrikken, maar hij past sowieso goed bij de blush! Lipsticks van het merk kosten € 8,50.

Beauty Bay Matte Lipstick

Benieuwd naar mijn ervaring met deze lipstick en de swatches? Bekijk het in dit artikel: Beauty Bay Matte Lipstick Bikini || Review.

Powder Highlighter

Deze highlighter in de kleur Trophy is té donker voor me. Hoe tof ik hem ook vind, ik zal iemand anders moeten vinden die hem graag gebruikt! De highlighters van Beauty Bay kosten € 6.

Beauty Bay Powder Highlighter Trophy

Eyebrow Brush

Een wenkbrauw kwast uit een andere serie van Beauty bay. Dit is nummer BB208. ik kan hem momenteel niet vinden op de website. Wel de schuin afgesneden versie, de BB212. Die kost € 3,50, dus ik verwacht dat de BB208 dat ook gekost zal hebben.

Eyeshadow brush

Plumping Lip Gloss

De doos is bijna leeg! Nog wel vond ik deze Plumping Lip Gloss. Ik ben erg benieuwd of hij inderdaad een plumping effect zal geven, dus ik ga hem zeker proberen binnenkort! Je koopt hem los voor € 8,50.

By Beauty Bay Lip Plumping Gloss transparant

Jade x Beauty Bay Eyeshadow Palette

Helemaal onderin de doos vond ik het prachtige palette wat Jade Thirlwall in samenwerking met Beauty Bay heeft gemaakt.

Jade x Beauty Bay eyeshadow palette

En niet alleen de buitenkant is mooi! Binnen in zitten 42 kleurrijke tinten om de meest uiteenlopende looks mee te kunnen maken.

Beauty Bay Jade pressed pigment palette

Ik ben hier erg blij mee! Dit palette is te koop voor € 25 en regelmatig met korting te koop. Mijn uitgebreide review en eerste look vind je via deze link: Jade x Beauty Bay Oogschaduwpalette || Review!

Mijn mening over de Ultimate Beauty Bay Mystery Box

Als je nog niet veel hebt geprobeerd van By Beauty Bay, of je bent erg fan van het merk, is dit een hele leuke mystery box! Er zit vooral make-up in, maar wel allerlei verschillende items. Voor mij een hele goede manier om kennis te maken met de diverse producten.

De box kostte € 40, wanneer je alle losse prijzen optelt kom je op € 152! Ik heb wel overal de volle verkoopprijs gepakt, terwijl veel items momenteel in de aanbieding zijn. Ook zitten er een paar producten bij uit limited collections, die sowieso na een tijdje afgeprijsd worden. Als ik nu de inhoud van deze box los zou aanschaffen zou ik € 97,30 kwijt zijn. Een goede deal dus!

Inhoud Beauty Bay Ultimate Mystery Box

Het meest benieuwd ben ik naar het Jade x Beauty Bay palette! Verder lijken de metallic eyeliner crayons me erg leuk. De kwasten en Gua Sha staan ook sowieso op mijn lijstje om uit te proberen. Of nou ja, eigenlijk bijna alles wel!

Ik heb wel het idee dat wanneer ik een volgende keer weer een mystery box zou kopen, ik misschien wel wéér een plumping lipgloss of brow gel zal krijgen. Maar wie weet durf ik het wel aan.

Meer informatie

Deze Mystery Box kostte € 40 en ik betaalde € 4,95 verzendkosten. Beauty Bay betaalt alle belasting en invoerrechten, dus daar heb je geen last van als je bestelt. Meer informatie daarover lees in in dit artikel wat ik erover schreef: Extra kosten betalen door Brexit?

De Mystery Boxes zijn altijd snel uitverkocht, momenteel zijn ze dan ook niet meer te krijgen. Je kunt je inschrijven voor de Beauty Bay nieuwsbrief, dan hoor je het als eerste als ze weer beschikbaar zijn!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top