Beautyroom make-over met nieuwe posters (van Poster Store)

Al een tijdje dacht ik er over om de muur in mijn beautyroom (/ kantoor) een make-over te geven, want ik was uitgekeken op de groene muur. Toen ik van Poster Store een mooie aanbieding kreeg, was het besluit snel genomen! Kijk snel verder!

Make-up kamer kantoor voor metamorfose

Inmiddels werk ik door corona alweer een half jaar vanuit huis. Mijn make-up kamer is een aantal maanden geleden dan ook mijn ‘kantoor’ geworden dus ik zit heel vaak op deze kamer. Drie jaar geleden verfde ik de muur groen en ik was er nu eigenlijk wel klaar mee. Het reflecteert soms in foto’s die ik maak en de toch al vrij kleine kamer lijkt er zeker niet groter door. Ik wilde dus een nieuw, fris kleurtje. Gecombineerd met wat nieuwe decoratie en posters wordt het dan helemaal nieuw!

Ik krijg de muur niet goed in één keer op de foto (zonder alle rotzooi te laten zien die in deze kamer ligt). Dus hierboven zie je al één kant, hieronder de andere.

Beautyroom voor metamorfose make-over

In de witte kast die je hierboven nog net ziet bewaar ik dingen die ik gebruik voor mijn foto’s. Links staan alle bloemen en nog wat bakjes met producten voor mijn blog. Op de schapjes staan normaal fotolijstjes met allerlei foto’s die ik nu alvast had weggehaald.

Aan de slag met de beautyroom make-over!

Ik haalde alles van de muur, kocht verf en ging aan de slag. Het is uiteindelijk een lichtroze tint geworden (Flexa Creations Sweet Desire), dat past goed in een make-up kamer vind ik. Uiteindelijk heb ik twee lagen aangebracht voor het netjes dekkend was, maar toen was het resultaat er ook!

Flexa Creations muurverf Sweet Desire
Geverfde muur beautyroom make-over Flexa Creations muurverf Sweet Desire

Vervolgens begon het leukste deel. Het uitzoeken van posters en het opnieuw ophangen en wegzetten van spullen!

Over Poster store

Rechts aan de muur zaten al twee schroeven netjes naar elkaar, dus daar wilde ik sowieso twee posters hangen. En dan ook nog een aantal op de schappen links op de muur. Toen ik voor het eerst Poster Store bezocht wist ik even niet waar ik moest beginnen. Zoveel leuks in allerlei verschillende stijlen! Hou je van natuur, dan kun je gaan voor dieren of natuur posters, maar ze hebben ook posters met quotes, voor kinderen, zwart-wit, steden of in het thema liefde.

Ik ben zo iemand die eerst alle posters gezien wil hebben voor ik een keuze maak, en dat was in dit geval nogal een opgave. In de wetenschap dat er iedere dinsdag nieuwe posters online komen heb ik dat streven toch maar losgelaten en uiteindelijk gewoon besteld.

Je kunt verschillende formaten kiezen en meteen bijpassende lijsten bestellen. Ik besloot te gaan voor wit en koperkleurig, dat leek me leuk staan bij het roze van de muur. Door verschillende formaten en kleuren te combineren heb ik mijn eigen fotowand samengesteld. Het lastigste was denk ik nog wel om de posters bij elkaar te laten aansluiten om het eindresultaat niet te chaotisch te maken.

De posters en posterlijsten

Na een aantal dagen kwam mijn order netjes verpakt binnen. De posters zelf voelen kwalitatief goed aan, ze zijn gedrukt op wat steviger papier (wat ook nog eens duurzaam geproduceerd is). De kwaliteit van de prints zelf zijn ook erg goed. Ik had posters van mindere kwaliteit verwacht toen ik naar de prijzen keek (daarover later meer), dus ik was blij verrast!

De bijbehorende lijsten voelen ook stevig aan. Ze hebben acrylglas voorkanten die beschermd worden door folie aan beide kanten (niet eraf halen met een kat in de buurt, dan ben je weer even bezig met alle haren verwijderen!).

Lijsten posters van poster store

De lijsten kun je wegzetten of ophangen. Met beide opties is aan de achterkant rekening gehouden. De haakjes om de achterkant vast te zetten gaan heel gemakkelijk los en weer vast. Bij de grotere lijsten zijn er meer haakjes om de achterkant op zijn plek te houden.

Achterkanten bevestiging lijsten van poster store

Beautyroom make-over: eindresultaat

Ik koos veel witte posters en een aantal met kleur. Ik was bang dat het anders snel te druk zou worden, zeker omdat ik ook al twee kleuren lijsten had uitgekozen. Allereerst heb ik aan de rechterkant van mijn kamer een lijst met een quote en een zee gehangen.

Eindresultaat kantoor beautyroom make-over met posters van Poster Store

Voor mij passen deze twee posters bij elkaar omdat de zee en het strand me een ‘happy’ gevoel geven. En de quote is een mooie reminder voor mezelf!

Aan de andere kant van de muur heb ik wat meer posters in verschillende formaten geplaatst. Door de tafel met de bloemen eronder lijkt het al snel druk, dus misschien krijgen die nog een ander plekje.

Eindresultaat beautyroom make-over met posters van Poster Store

De lijst met de dromenvanger-poster ga ik misschien nog wat hoger ophangen aan de muur zodat het wat meer een geheel wordt met de bovenste poster. Maar in principe staat het zo eigenlijk ook wel leuk vind ik! De dromenvanger en cactus geven me een soort dromerig, rustig gevoel, daarom koos ik ze uit. De kleinste poster is overigens 13 x 18 cm, de grootste 30 x 40 cm.

Aan de binnenkant van de bovenste lade van de kast heb ik trouwens plakfolie aangebracht om de rommel daarin wat te verbergen. Alles voor meer rust in deze kamer! Ik ben in ieder geval blij met de beautyroom make-over. Door de posters van Poster Store is het nog mooier geworden dan ik had gedacht, dus ik ben er blij mee!

Meer informatie

Mijn beautyroom ziet er weer fris uit na deze make-over door een verfbeurt en nieuwe decoratie! Wil je ook een kamer opknappen? Dan is Poster Store een goed startpunt. Je hebt voor een vrij laag bedrag al leuke posters! Ter indicatie: een 13 x 18 poster kost € 4,95, net als een lijst van dat formaat. De 30 x 40 cm posters kosten € 14,95 (net als de lijsten met dat formaat).

Heb jij de laatste tijd nog dingen in huis veranderd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

4 reacties op “Beautyroom make-over met nieuwe posters (van Poster Store)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top