Benefit adventskalender 2020 unboxing!

De tweede adventskalender van 2020 die ik openmaakte was van Benefit Cosmetics! Ik moet bekennen dat ik nog nooit iets van dit merk heb geprobeerd. Dat er mini-versies in zaten van allerlei producten vond ik dan ook erg interessant. Kijk snel mee naar de inhoud!

Benefit Cosmetics adventskalender 2020

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

Deze kalender heet ‘Shake your beauty’ en bevat 12 items (dus niet de reguliere 24). Hij is vormgegeven als een zeshoekige koker die je open kunt maken. Op de achterkant van de verpakking vind je alle ingrediënten van de producten.

Achterkant adventskalender Benefit ingredienten

Als je hem dan openmaakt kun je hem wegzetten en zie je de diverse hokjes die je open kunt maken. Het openmaken zelf ging vlot, maar om daarna de producten uit de kalender te krijgen was soms een gevecht.

Binnenkant Benefit kalender 2020

Ook de binnenkant is één en al roze en vrolijkheid. Dat past wat mij betreft niet echt bij kerstmis maar des te meer bij Benefit zelf. Tijd om de inhoud te gaan bekijken die als het goed is volledig bestaat uit mini en funsize producten.

De inhoud van de Benefit adventskalender 2020

Dag 1: Hoola bronzer

Deze Hoola bronzer is volgens mij inmiddels een klassieker te noemen. Hij zit al meer dan 15 jaar in het assortiment van Benefit. In deze adventskalender vind je een mini-variant op dag 1.

Benefit Hoola mini

Dag 2: They’re Real! mascara

Deze zwarte Benefit mascara heeft een lengthening effect. Ook dit is wederom een kleine variant.

They're Real benefit mascara

Dag 3: Precisely, My Brow Pencil

Ik vond achter het deurtje van dag 3 een Precisely, My Brow Pencil in de kleur 3. Hij lijkt redelijk goed te matchen met mijn andere wenkbrauwpotlood, dus hopelijk is het de goede kleur. Ik hoor veel goede dingen hierover dus zou hem graag kunnen gebruiken.

Precisely My Brow pencil

Dag 4: Dandelion facepowder

Deze Dandelion zit ook in een mini verpakking. In de kalender staat dat het een blush is, op het product zelf praten ze over ‘face powder’. Hij bevat een lichte glinstering, dus ik ga hem eens proberen als subtiele highlighter denk ik!

Benefit Dandelion mini 2020

Dag 5: 24-hr Brow Setter

Na het I Heart Revolution brow gel fiasco ben ik benieuwd of deze 24 hr Brow Setter van Benefit beter zal bevallen!

24-hr brow setter mini

Dag 6: Porefessional Hydrate Primer

Achter deurtje 6 zat deze Porefessional hydrate primer (7,5 ml) verstopt. Ik heb het idee dat hydraterende primers niet altijd even goed matchen met mijn gezicht, dus ik denk dat ik deze weg ga geven.

The Porefessional Benefit hydrate primer

Dag 7: Roller Lash mascara

Wederom een mascara, de Benefit Roller Lash. Deze mascara zou zorgen voor krullende wimpers. Ook altijd leuk om uit te proberen, dus deze ga zeker gebruiken!

Roller Lash mascara

Dag 8: Porefessional Pore Primer

Dit is de Benefit primer die ik wel ga testen! Ik hoor goede dingen over de primers dus ik kijk er al naar uit om deze te proberen.

The Porefessional Benefit Pore primer

Dag 9: BADgal Bang! mascara

De derde mascara in deze Benefit adventskalender is de BADgal Bang! mascara die zorgt voor meer volume.

Bad Gal BANG mascara

Dag 10: Gimme Brow+

Op dag 10 opnieuw een wenkbrauwproduct: de tinted brow gel Gimme Brow+. Ook deze is in de kleur 3.

Gimme Brow+ wenkbrauwgel

Dag 11: They’re Real! Tinted primer

Deze tinted primer is een donkerbruine mascara die je wimpers kleurt en voorbereid voor je mascara. Heel benieuwd of dit helpt!

Tinted Primer They're Real Benefit

Dag 12: Roller Liner eyeliner

Deze zwarte eyeliner heeft een hele dunne punt en lijkt me erg fijn. Ook dit product zal ik dan ook zeker gaan uitproberen.

Benefit zwarte eyeliner Roller Liner

Mijn mening over de kalender

Deze kalender is niet de goedkoopste, maar dat zijn de Benefit producten ook niet. Ik hoor vaak goede dingen over het merk, dus wilde graag eens wat producten proberen. In zo’n geval is deze kalender een goed startpunt. Je krijgt namelijk van allerlei bestsellers een mini variant zodat je een mening kunt vormen.

Wat mij betreft heeft deze adventskalender een goede inhoud. De wenkbrauwproducten en poeders zullen niet voor iedereen bruikbaar zijn omdat dat kleurafhankelijk is. Dat is een nadeel. Er zitten daarentegen geen echte opvulcadeautjes in, wat je bij goedkopere adventskalenders wel vaak ziet.

Inhoud Benefit adventskalender 2020 Shake your beauty

Voor mij is de topper de eyeliner en de wenkbrauwgel. Die wilde ik allebei graag proberen. Over de Roller Lash mascara hoor ik ook veel goeds, dus misschien vind ik wel een nieuwe favoriet!

Meer informatie

Ik kocht deze Benefit Cosmetics adventskalender van 2020 bij via Douglas.nl. Hij kost € 72,99 en je krijgt daarvoor 12 mini en funsize producten. Dat komt uit op ongeveer 6 euro per product. Ter indicatie: koop je bijvoorbeeld de Gimme Brow+ mini los, dan kost deze al € 16. Wat dat betreft krijg je wel waar voor je geld.

Ik pakte ook enkele andere adventskalenders uit, bekijk de inhoud via deze links! Een overzicht van beauty adventskalenders vind je via voorgaande link.

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

5 reacties op “Benefit adventskalender 2020 unboxing!

  1. Wauw wat een dure kalender, dat had ik niet verwacht. Ik wist ook niks van dit merk en heb deze adventkalender ook nog nooit gezien. Er zitten wel hele leuke en mooie producten in. Ik hou van mascara’s, dus dat zit wel goed met deze advent. Leuk dat je deze laat zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top