Benton Aloë Vera sheetmask || Review

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een bestelling plaatste met veel Korean skincare. Ik heb daarvan nog een MeSoYou shoplog gemaakt. Vandaag kun je lezen hoe het Benton Aloë Vera sheetmask me is bevallen!

benton aloe vera sheetmask

Ik bestelde het masker dus in september, maar probeerde het pas net. Eind van het jaar ontving ik van de eigenaar van MeSoYou nog eens drie maskers als bedankje, dus toen werd het wel eens tijd om ze te gebruiken!

Officieel heet het masker: Aloe Soothing Mask Pack. Het masker bevat maar liefst 48% Aloe Vera extracten, en dat is ook te ruiken. Als je de verpakking openscheurt ruik je al een lekkere, frisse geur. Bij andere Koreaanse skincare, zoals de Quo Qyo Foam Cleanser, moet ik meestal even aan de geur wennen, maar dat was bij dit masker niet het geval. Ik hou van de geur van Aloe Vera!

Op de achterkant van de verpakking kun je zien wat de overige ingrediënten zijn en hoe je het masker moet gebruiken. Iets wat in ieder geval ontbreekt in de lijst van ingrediënten is alcohol.

ingredienten benton aloe soothing mask pack

Ik heb niet altijd goede ervaringen met sheetmasks. Vaak doen ze weinig zoals een paar Action sheetmasks die ik heb gebruikt, of passen ze niet goed bij de ogen, zoals de Mitomo sheetmasks (die overigens wel heel fijn zijn verder!). Dus het was even zien of dit masker wel goed zou passen en zou blijven zitten.

Na het voorzichtig uitvouwen van het sheetmask, bleek hij vrij goed te passen. Hij was zelfs een beetje ruim, waardoor ik wat vouwen kreeg. Maar dat vind ik minder erg dan als hij te strak zit bij de ogen.

Koreaans sheetmasker pasvorm rond de ogen

Het masker laat je 10 tot 20 minuten zitten, wat bij mij geen problemen gaf. Na het verwijderen blijft er genoeg ‘serum’ over om verder in de huid te masseren. Dit is daarna snel ingetrokken. Al met al ben ik heel blij met dit masker!

Meer informatie

Ik kocht het Benton Aloë Vera sheetmask bij MeSoYou, een kleine webshop met Koreaanse skincare. Het masker is vegan en kost € 2,95 per stuk. Overigens kun je het masker ook vinden bij andere shops zoals bij Little Wonderland en Boozyshop.

Gebruik jij graag sheetmasks?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Benton Aloë Vera sheetmask || Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top