Boozyshop Diva lashes: Ayleen

Toen ik vorige maand een bestelling plaatste bij Boozyshop, kon ik als gratis cadeautje kiezen voor nepwimpers. Ik had nog geen wimpers van Boozyshop zelf geprobeerd en was erg benieuwd, dus kwamen ze in mijn winkelmandje te liggen. Vandaag laat ik ze aan je zien!

Boozyshop faux mink lashes Ayleen

Boozyshop heeft verschillende soorten wimpers in haar assortiment. Indivual lashes, natural lashes, wispie lashes, deze Diva lashes en sinds kort ook wimpers in samenwerking met Sarah Marikh.

In de Diva-serie zitten in ieder geval 6 soorten, al zie ik deze Ayleen lashes momenteel niet op de website staan. Het leek me toch informatief om ze op mijn blog te bespreken omdat ik naast de stijl ook iets kan zeggen over de kwaliteit en het gebruiksgemak.

De Boozyshop Diva lashes

Zoals de volledige naam al zegt zijn deze nepwimpers van faux mink, ofwel: niet van nertsenhaar gemaakt. Eerlijk is eerlijk, ik let er bij make-up niet altijd op of het dierproefvrij is. Maar bij wimpers heb ik wel het principe dat ik alleen faux mink koop en draag. Het eerste pluspunt is dus al binnen!

Nepwimpers van Boozyshop gebruiksadvies

De wimpers komen per setje in een knalroze doosje, helemaal in stijl met de webshop van Boozyshop. En zo zijn ze ook nog eens gemakkelijk te herkennen in mijn inmiddels goed gegroeide collectie ‘falsies’.

Op de achterkant van het doosje lees je hoe je de wimpers het beste kunt aanbrengen. Je kijkt eerst of de maat goed is, zo niet, dan kun je de wimperband op de goede maat knippen. Vervolgens breng je wimperlijm aan op de band en wacht je 30 seconden. Bij deze wimpers zit overigens geen wimperlijm. Vervolgens breng je ze aan op de juiste plaats en druk je ze voorzichtig vast. Klaar!

Zo makkelijk gaat het bij mij overigens ook niet altijd. Het gebeurt regelmatig dat de binnenste hoek bijvoorbeeld niet wil plakken of dat ik hem toch net niet goed gepositioneerd heb. Maar oefening baart kunst!

Boozyshop Diva Lashes: Ayleen

Diva Faux Mink Lashes Ayleen

De stijl Ayleen heeft vrij lange haren die mooi gewaaierd zijn. Ze zijn overal dezelfde lengte. De band is niet dun, maar ook niet dik. Ik vind hem eigenlijk precies goed. Daarbij is hij erg flexibel waardoor je hem gemakkelijk kan buigen naar de vorm van je eigen ooglid.

Close-up Diva nepwimpers Boozyshop

De Ayleen lashes in gebruik

Na het meten en passen van de wimpers besloot ik ze niet bij te knippen. Ze pasten eigenlijk precies, dus probeerde ik ze zo. De haartjes zelf zijn vrij lang, 18 mm. Het model is vrij natuurlijk, maar door die lengte is het wel duidelijk dat je nepwimpers draagt.

Losse BZ nepwimper

Ik maakte een ooglook met het Colourpop Going Coconuts palette en maakte hem af met een bruin Meeki oogpotlood (Action) op mijn waterlijn en als wing. De look hield ik neutraal, zodat de wimpers nog beter zichtbaar zouden zijn. Ik heb wimperlijm van Makeup Revolution gebruikt om de wimpers vast te zetten.

Boozyshop falsies Ayleen in gebruik

De lashes vind ik er erg mooi uitzien. Ook voelen ze zacht aan en is de wimperband fijn om aan te brengen. Het grootste nadeel van deze wimpers vind ik de kwaliteit. Nadat ik de lashes één keer gedragen had, vielen er steeds haartjes uit. Alsof de haartjes niet goed aan de wimperband hechtten. Het is momenteel nog niet zo opvallend, dus ik kan ze zeker nog een paar keer dragen. Volgens Boozyshop zou dat zo’n 15x moeten kunnen. Maar als dit blijft gebeuren geeft me dat me weinig vertrouwen. Jammer, want verder zijn ze wel fijn en mooi om te zien!

Meer informatie

De Diva lashes zijn in verschillende stijlen te koop bij Boozyshop. Deze Ayleen variant zie ik momenteel niet op de website staan, wellicht komt hij binnenkort nog terug. De wimpers uit deze serie kosten € 7,95 per doosje. De nepwimpers uit de Natural en Wispie-serie zijn iets goedkoper.

Heb jij al eens wimpers van Boozyshop geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top