Boozyshop Watermelon Exfoliating Face Scrub || Review

Toen Boozyshop deze Watermelon Exfoliating Face Scrub uitbracht kwamen er bijna alleen maar goede reacties op. Toen ik laatst een bestelling plaatste was het één van de cadeaus die ik kon kiezen, dus dat besloot ik te doen. Lees mee over mijn ervaringen met deze gezichtsscrub!

Boozyshop Watermelon Exfoliating Scrub

Ik moet zeggen dat ik door de roze verpakkingen regelmatig in de war ben met Clay and Glow. Maar ook Boozyshop heeft natuurlijk roze als kenmerkende kleur, dus de keuze voor roze verpakkingen is helemaal niet zo gek. De tube zelf onderscheidt zich, die is wit met roze letters.

Boozyshop Watermelon Exfoliating Face Scrub
De verpakking kwam ietwat gehavend aan, gelukkig was de tube in orde!

Eén van de werkzame ingrediënten van deze Boozyshop Face Scrub is, je raadt het al: watermeloen extract. Daarnaast bevat hij roze klei en zijn de scrubdeeltjes die je voelt bij gebruik jojoba balletjes.

Informatie over Boozyshop facescrub met watermeloen extract

Op de achterkant van de tube lees je in meerdere talen het gebruiksadvies. Deze gezichtsscrub is gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong en volledig vegan.

Als je de tube thuiskrijgt is hij netjes afgesloten zodat je weet dat hij nieuw is. De dop opent en sluit gemakkelijk en klikt goed dicht. Belangrijk, want zo kun je de scrub langer bewaren.

Afgesloten tube skincare

Tijd om deze Watermelon Face Scrub van Boozyshop uit te proberen!

De Boozyshop Watermelon Exfoliating Face Scrub in gebruik

De witte tube is lang en flexibel. Je kunt hem gemakkelijk indrukken zodat de face scrub eruit komt.

Tube met vegan facescrub

De textuur is niet echt dik, dus door het kleine gaatje in de tube voldoet prima. Door in de tube te knijpen kun je goed doseren.

Open tube met gezichtsscrub

Deze Boozyshop watermelon gezichtsscrub ruikt fris, persoonlijk vind ik het een erg lekkere geur. De scrub zelf heeft een zalmroze tint. De scrubdeeltjes zie je duidelijk zitten als lichte puntjes.

Textuur watermeloen gezichtsscrub

De scrub voelt licht aan op je huid, hij is dan ook vrij dun van textuur. Hij laat zich gemakkelijk verdelen en inmasseren. Meestal doe ik dat met mijn handen, maar je kunt ook gebruik maken van een beautytool zoals de FOREO Luna Play of PMD Clean Mini gezichtsreiniger.

Close-up textuur Boozyshop Watermeloen Exfoliating Face Scrub

Na het inmasseren spoel ik mijn gezicht schoon met water en voelt mijn huid bijna als herboren aan! Mijn gezicht voelt zacht en vooral de plekken waar ik snel onzuiverheden heb voelen extra schoon. Wat mij betreft is deze scrub een dan ook een aanrader.

Meer informatie

Deze Watermelon Exfoliating Face Scrub koop je natuurlijk bij Boozyshop. Hij kost € 14,95 (momenteel 50% korting) voor 100 ml. Inmiddels is het skincare- én make-up assortiment van Boozyshops eigen merk flink uitgebreid, dus neem zeker eens een kijkje bij alle items. Doe dat eenvoudig via deze link: by Boozyshop. De Boozyshop producten zijn vegan en cruelty-free. Daarnaast wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Heb jij al eens skincare van Boozyshop geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top