BPerfect Mystery Bag 2021 unboxing!

Volgens mij was het een nieuwsbrief waarin ik het zag: bij BPerfect Cosmetics kon je een mystery bag kopen. Als er iets is wat ik moeilijk kan weerstaan zijn het adventskalenders en mystery boxes, dus ik was al snel overstag! Kijk mee naar de inhoud!

BPerfect Cosmetics mystery bag large 2021

Er waren drie varianten beschikbaar: small, medium en large. Ik besloot de Large te kopen, waarin zeven producten zouden zitten waarvan 2 accessoires. Fijn dat ze dat er meteen bij zetten, dat zijn pluspunten! (Medium en Small bevatten 5 / 3 producten waarvan 1 accessoire). De Large bag kostte € 35 euro en had een waarde van ongeveer € 80. Prima prijs voor 5 make-up items van BPerfect dacht ik zo en ik hoopte dat er in de grote mysterybags misschien ook een oogschaduwpalette zou zitten. Dat was de reden om de duurste te kiezen. Dat en de verzendkosten van maar liefst € 7,99.

Hij werd trouwens verstuurd vanuit Noord Ierland wat een ietwat ingewikkeld verhaal is qua Brexit, maar waarbij je geen extra invoerkosten hoeft te betalen. Ik bestelde hem op zondagavond en ik had het pakket op donderdag, super snel! En toen was het tijd om hem uit te pakken…

1. Stacey Marie MUA Tahiti Lashes

Het eerste item wat ik zag en uit de doos pakte was een paar Luxe Silk Lashes uit de Love Tahiti collectie van BPerfect Cosmetics en Stacey Maria MUA. BPerfect x Stacey Marie – Carnival III is mijn favoriete palette, dus leuk dat ik mijn looks nu af kan maken met bijpassende wimpers!

BPerfect Stacey Marie Tahiti lashes

Ze zien er mooi vol maar toch natuurlijk uit. Ik heb ze al geprobeerd (mijn bijpassende look vind je op Instagram) en het was even wennen. Hij heeft namelijk een hele dunne lashband. Fijn, maar daardoor krult hij soms wel net te veel voor je hem goed kunt vastplakken. Uiteindelijk zat hij gelukkig prima!

2. Get Wet highlighter in Holo’Glaze

Als tweede een product waar ik wel eens naar heb gekeken. De Get Wet highlighter, ook van de Stacey Maria MUA samenwerking met BPerfect. Het is een cream highlighter waardoor ik er nooit eentje gekocht heb. Dat zijn namelijk niet mijn favoriet producten. Dat gezegd hebbende vind ik het wél leuk om hem nu dan toch te kunnen uitproberen!

Get Wet Holo'Glaze cream highlighter

Deze kleur heet Holo’Glaze en is onmogelijk om goed op de foto te zetten. Hij is in het echt wat meer roze en heeft een paarse toon bij bepaald lichtinval. Ik vind hem prachtig en ga nog wat meer oefenen met het aanbrengen van cream highlighters!

3. Universal lashes in Power

Nog een setje lashes! Dit keer uit de normale collectie van BPerfect en in de stijl Power. Deze zijn nog iets voller dan het eerste setje en de haren zijn ook over de hele breedte even lang. Als ik ze zo in het doosje zie heb ik een lichte voorkeur voor de andere set, maar om af te wisselen ga ik deze zeker ook gebruiken!

BPerfect Universal false silk lashes Power

4. Double Glazed lipgloss

Deze ‘Colour Rich High Shine Gloss’ ontving ik in de kleur Drip Drip. Een mooie lichte nude tint waar ik erg benieuwd naar ben. Het is in ieder geval een kleur die ik regelmatig draag, dus dat zal ik bij deze waarschijnlijk ook gaan doen.

Ik schreef een review over deze lip gloss, je leest het artikel hier: Review: BPerfect Double Glazed lipgloss!

Double Glazed gloss mystery bag

5. Glamour Glitter Liquid Eyeshadows

Toevallig had ik toen ik de mystery bag bestelde nog zitten kijken naar deze liquid eyeshadows. Ik zocht iets om mijn ooglooks wat meer ‘shine’ te kunnen geven. Maar eigenlijk heb ik al wel wat liquid eyeshadows die ik te weinig gebruik, dus bestelde ik ze uiteindelijk niet. Een goede keuze, bleek toen ik de BPerfect mystery bag opende!

BPerfect Cosmetics Glamour Glitter Liquid Eyeshadows

De set bevat drie kleuren (Starz, Buzz en Jewelz) van 7,85 ml. De kleuren zijn neutraal en passen overal wel bij, dus ik ben erg benieuwd naar mijn toekomstige looks met deze glitters!

Meer zien? Klik dan even door naar dit artikel: Review: BPerfect Glamour Glitter Liquid Eyeshadows!

6. Popsocket

Tot zover de make-up items. De eerste accessoire is een BPerfect popsocket voor op je telefoon. Ik gebruik die dingen eigenlijk niet… Ik heb mijn telefoon vaak in mijn zak of gewoon plat op m’n bureau liggen. Dan lijkt zo’n ding op de achterkant me niet zo fijn. Maar ik heb het nog nooit geprobeerd, dus misschien is het wel een hele verbetering.

BPerfect Mystery Bag popsockets

7. BPerfect Makeup Bag

Als laatste accessoire een handige BPerfect Cosmetics makeup bag / toilettas. Ik had hem zelf niet gekocht, want ik heb al zoveel toilettassen. Maar opzich is het altijd goed om er eentje bij de hand te hebben. Een doorzichtige had ik geloof ik nog niet!

BPerfect Mystery Bag toilettas makeup

In het midden staat het BPerfect logo in het zwart, maar dat was niet goed op de foto te krijgen.

Mijn mening over de mystery bag

Al met al heeft BPerfect niet gelogen over de mystery bag: er zaten vijf make-up items in en twee accessoires. Ik ben een tikkeltje teleurgesteld dat er geen oogschaduwpalette in zat, maar ik realiseer me dat mijn verwachten waarschijnlijk iets te hoog waren.

Content inhoud BPerfect large mystery bag 2021

Toch ben ik blij met de inhoud! Alle vijf de makeup items zal ik gaan gebruiken, dus dat is al winst. Het is niet per se dat ze onverkoopbare dingen erin hebben gedaan. Ook heb ik ze voor een relatief lage prijs kunnen krijgen nu dus ik vind dit al met al een goede koop. De bag zelf zat trouwens los onder in het pakketje, maar goed, hij zat er wel bij!

Het is voor jezelf natuurlijk de afweging of je een inhoud als deze zou gebruiken. Als je bijvoorbeeld nooit kunstwimpers draagt is het al een stuk minder interessant.

Meer informatie

Volgens mij zijn de mystery bags inmiddels uitverkocht. BPerfect Cosmetics heeft voor zover ik kon zien vaker acties waarbij je een mystery bag kan kopen via hun website. Ik raad je aan je te abonneren op de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent als er weer nieuwe beschikbaar zijn!

Wat vind jij van de inhoud? Zou je overwegen de volgende keer een mystery bag aan te schaffen?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top