BPerfect x Stacey Marie – Carnival III

Een tijdje geleden viel mijn oog op het Stacey Marie Carnival XL Pro palette van BPerfect Cosmetics. Voor wie het niet kent: dat is een kwalitatief goed oogschaduwpalette met alle kleuren van de regenboog. Ik wachtte op een goede aanbieding, tot ze het Carnival III palette aankondigden…!

BPerfect Cosmetics Carnival 3 Love Tahiti voorkant

Normaal ben ik niet meteen overtuigd dat ik iets wil hebben, maar bij dit palette was dat wel zo. De opvolger van het Carnival XL Pro palette was namelijk nóg kleurrijker. Ik besloot hem meteen bij de eerste kans te kopen. Het was uiteindelijk begin augustus toen ik hem via de website van BPerfect Cosmetics kocht en binnen een week had ik hem in huis.

Inmiddels heb ik er al een aantal looks mee gemaakt en laat ik hem graag aan jullie zien! In dit artikel kun je dan ook veel foto’s verwachten met onderaan swatches en ooglooks.

De verpakking

Het Carnival III – Love Tahiti palette ziet er van buiten supervrolijk uit. Een hele tegenstelling met het vorige palette wat zwart met kleurrijke letters was. De doos en het palette hebben dezelfde voor- en achterkant. Op de achterkant staat informatie over de oogschaduw zoals de ingrediënten. Op de voorkant prijken tropische planten met in gouden letters de naam van het palette.

BPerfect Cosmetics Carnival 3 Love Tahiti verpakking
BPerfect Cosmetics Carnival 3 Love Tahiti palette open

In de binnenkant zijn de versieringen doorgetrokken zonder dat het er meteen heel druk of overdadig uit ziet (naar mijn mening). In de deksel zit een grote spiegel, altijd handig.

De kleuren

In totaal zitten er maar liefst 40 kleuren in het palette, waarvan er 31 mat zijn.

BPerfect Cosmetics Carnival 3 Love Tahiti palette kleuren
Close-up BPerfect Stacey Marie palette

De overige kleuren zijn duochrome, metallic en shimmers. Wat me opviel was dat er 9 kleuren zijn die niet geschikt zijn om te gebruiken op je oogleden. Wel kun je ze natuurlijk gebruiken op je gezicht en lichaam. Het zijn vooral de rode / roze tinten, waardoor ik vermoed dat bepaalde kleurstoffen niet helemaal veilig zijn voor de gevoelige huid rondom je ogen. Hieronder een overzichtje, de kleuren met een gele stip kun je het beste niet als oogschaduw gebruiken.

Kleuren niet geschikt voor ogen Stacey Marie Carnival 3

Het BPerfect x Stacey Marie Carnival XL Pro palette heb ik niet, dus ik kan hem niet vergelijken met het nieuwste palette. Ik heb wel gehoord dat een aantal kleuren uit beide paletten vrijwel overeenkomen. Tijd voor wat meer foto’s van de oogschaduwkleuren zelf!

Close-up BPerfect Stacey Marie Carnival 3 blauw groen
Close-up BPerfect Cosmetics Stacey Marie Carnival 3 rood oranje
Close-up BPerfect Cosmetics Stacey Marie Carnival 3 paars roze

Het Carnival III – Love Tahiti palette in gebruik

Door de goede reviews van het vorige palette had ik vrij hoge verwachtingen van de nieuwste variant. Ik moet zeggen dat ze tot nu toe waargemaakt zijn. De kleuren lieten zich allemaal goed swatchen. De lichte colourshifting tinten zijn iets lastiger te zien, dit zijn wat meer toppers voor een finishing touch.

BPerfect Cosmetics Carnival 3 Love Tahiti palette swatches groen blauw oranje bruin
BPerfect Cosmetics Carnival 3 Love Tahiti palette swatches rood paars roze

Wat me opviel was dat de matte tinten niet allemaal dezelfde structuur hebben. Sommige zijn wat ‘harder’ dan andere. Dit resulteerde er ook in dat ik bij de looks wat fall-out had bij sommige kleuren. Opzich wat mij betreft geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden.

Ik wilde verschillende kleurschema’s uitproberen voor mijn looks, dus heb een paarse ooglook gemaakt en eentje waarbij ik vooral de groen- en blauwtinten gebruikt heb.

Ooglook groen blauw bruin BPerfect Stacey Marie Carnival III
Ooglook paars glitters BPerfect Stacey Marie Carnival III

Meer looks met dit palette zien? Bekijk dan eens dit artikel: Ooglooks met het BPerfect Carnival III palette!

De kleuren blenden gemakkelijk. Voor sommige donkere kleuren moest ik wat meer mijn best doen, maar over het algemeen werken ze allemaal heel fijn. Ik vind het een groot voordeel dat je alle kleuren bij elkaar in één palette hebt. Zowel een bijna nude tint voor mijn huidskleur (‘Sand’) en bijvoorbeeld ook en zwarte als je bijvoorbeeld een softe eyeliner wil zetten. Hij kostte wel wat geld, maar ik ben heel blij met deze aankoop!

Meer informatie

Ik kocht het Stacey Marie Carnival III (Love Tahiti) palette bij BPerfect Cosmetics zelf. Hierdoor kon ik het palette snel na de launch kopen, maar de verzendkosten waren wel vrij hoog (bijna 8 euro). Het palette zelf kostte omgerekend ca. € 40,-. Inmiddels is hij ook verkrijgbaar bij Nederlandse webshops.

Dit oogschaduwpalette maakt onderdeel uit van een collectie, waarin oog nepwimpers, highlighters, lipglosses en een spiegel zitten!

Heb jij al eens iets van BPerfect Cosmetics geprobeerd?

— Meer oogschaduwpalette reviews lezen? Bekijk hier het XX Revolution oogschaduwpalette, Makeup Obsession x Rady Daydream of het Huda Beauty Mercury Retrogade palette! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

5 reacties op “BPerfect x Stacey Marie – Carnival III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top