Bullet Journal: Purchase trackers mei – augustus

Begin van dit jaar liet ik al zien dat ik in mijn bullet journal purchase trackers had gemaakt. Op die manier houd ik mijn aankopen op beautygebied bij per maand. Inmiddels heb ik de maanden mei t/m augustus af. Bekijk ze nu in dit artikel!

Bullet Journal purchase trackers Mei 2021

Mei

In mijn monthly purchase trackers is voor iedere dag een vakje gereserveerd waarin ik het bedrag kan schrijven wat ik die dag heb uitgegeven. Hierboven zie je de maand mei. Iedere maand probeer ik in een thema te maken wat bij die maand past. In mei is het vaak al lekker weer (dit jaar niet, maar dat wist ik toen nog niet) en vliegen de bijen rond. Daarbij is het op 20 mei 2021 Wereld Bijendag! Daarom maakte ik deze leuke pagina met honingraten en bijen.

Juni

Daarna het zomerse juni. Op de foto hierboven zie je al een klein stukje, deze maand heb ik gewijd aan lavendel. Ik ben niet altijd weg van de geur, maar de planten zien er mooi uit. Ook de tekeningen zijn leuk geworden vind ik. Alleen het maandplaatje en de kalendervakjes vind ik wat minder goed gelukt. Maar iedere maand is weer een nieuwe kans, het kan niet altijd perfect zijn!

Bujo purchase tracker juni 2021

Juli

Voor juli wilde ik iets lekker zomers maken! Ik zag deze pagina op één van mijn Google zoektochten naar voorbeelden en inspiratie. Zomers: check, lekker: check! Het was een hels karwei om al die stukken watermeloen te tekenen, overtrekken en inkleuren, maar ik ben erg blij met al het resultaat.

bujo monthly spread july 2021

Augustus

De laatste maand van deze serie purchase trackers is augustus. Dit is vaak de maand waarin we op vakantie gaan. En vaak naar zee. Een vuurtoren lag dan ook voor de hand om te tekenen. De vuurtoren van Ameland, waar deze tekening op gebaseerd is, heb ik meerdere malen bezocht toen ik nog klein was. Dus ik heb daar goede herinneringen aan!

bullet journal monthly spread august 2021

Bij deze pagina heb ik een beetje spijt van de golven. Die heb ik iets te haastig willen maken, waardoor ze er niet echt netjes uitzien. De vuurtoren zelf vind ik wel leuk geworden, een echte eyecatcher!

Ik ben nog aan het bedenken wat ik voor de laatste vier maanden van het jaar ga maken. Ik denk dat herfst, winter en Halloween wel aan bod gaan komen!

Eén reactie op “Bullet Journal: Purchase trackers mei – augustus

  1. Ah wat heb je dit gaaf gemaakt! Altijd als ik bullet journals zie, word ik helemaal enthousiast. En wil ik het zelf ook gaan doen. Maar ik ben er nog steeds niet aan begonnen… Binnenkort wil ik er écht een gaan halen :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top