Bullet Journal: Purchase trackers september – december

Het was mijn doel voor 2021 om iedere maand mijn beauty-aankopen bij te houden. Dit doe ik in mijn bullet journal waarvoor ik iedere maand een zogenaamde purchase tracker maak: een soort maandkalender waarin ik dan bij iedere dag mijn aankopen kan schrijven. In dit artikel zie je de laatste vier maanden!

September spread bullet journal purchase tracker

Ideeën en inspiratie voor mijn monthly spreads haal ik van internet, het kan dus zijn dat je vergelijkbare pagina’s ook elders tegenkomt.

September

Voor september had ik niet echt een bepaald thema in mijn hoofd, dus ben ik gewoon leuke pagina’s gaan zoeken. Ik kwam uit bij een vrolijke, maar rustige spread zoals ik die hierboven heb nagemaakt. Ik vind hem erg leuk geworden in al zijn eenvoud!

Oktober

Dé feestdag van oktober is natuurlijk Halloween! Een heerlijke sfeer vind ik dat, dus dat heb ik terug laten komen in de pagina voor die maand. Ik heb alles uit de hand getekend (behalve de letters van de maand). En ik vind vooral de pompoenen erg leuk geworden!

October spread Halloween bujo purchase tracker

November

In november moeten we dan toch echt geloven aan de herfst, dus maakte ik een bijpassende pagina. Een boom die zijn bladeren verliest en kleurtjes die daarbij passen. Ik vind het nog steeds lastig om met kleurpotlood kleuren sprekend te maken, dus dat is nog iets om te oefenen!

November spread bullet journal

December

De laatste maand van 2021 alweer! Door de kleuren en sterren werd deze pagina één en al kerstmis zonder daar verder naar te refereren. Hij is zo lekker vrolijk geworden!

December bullet journal monthly spread

Wat heeft dit jaar met monthly spreads in mijn bullet journal me gebracht? Allereerst wel overzicht in mijn beauty-uitgaven denk ik. Maar wat het tekenen van alle pagina’s betreft: dat het toch best lastig is om voor iedere maand iets leuks te verzinnen. Soms voelde het zelfs als een verplichting om de pagina’s te maken en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, maar weet niet of ik dit volgend jaar ook weer zo ga doen. Met als risico dat mijn bullet journal gaat verstoffen ergens in een lade. Dus de komende maanden ga ik gebruiken om te bedenken wat ik er verder mee kan doen zonder het als een verplichting te voelen!

Als je nog tips hebt hoor ik het natuurlijk graag! Laat vooral een reactie achter over waar jij je bullet journal voor gebruikt!

— De andere maanden bekijken? Klik dan door naar deze artikelen: Bullet Journal: Maandelijkse purchase trackers & Bullet Journal: Purchase trackers mei – augustus. —

2 reacties op “Bullet Journal: Purchase trackers september – december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top