Bullet Journal: Snack tracker en meer!

Vorige week heb ik een snack tracker gemaakt in mijn bullet journal die ik graag met jullie wil delen! En ik laat wat meer bladzijden zien, misschien doe je inspiratie op!

De laatste weken ben ik toch meer bezig met mijn Bullet Journal dan ik verwacht had. Ik vind het leuker dan ik dacht, dus er gaat ook wat meer tijd naar toe! Ik merk dat het me rust geeft en ik denk dan even nergens anders aan. Alleen aan hoeveel vakjes ik van beide zijkanten wil blijven en hoe hoog een bepaald vak moet worden. Ik begon met wat simpele dingen, zoals de boeken dit ik dit jaar wil lezen en heb gelezen.

Te lezen boeken bujo pagina idee

Ook maakte ik een verjaardagskalender. Deze heb ik nagemaakt van Mashaplans, wat overigens een site is waar je véél inspiratie kan halen.

bullet journal verjaardagskalender happy birthday

Snack tracker

Veel mensen kennen denk ik wel de mood trackers. Je vult iedere dag in hoe je jezelf op die dag voelde. Dit kan zijn met een kleurtje, een figuurtje, een bepaalde washi tape. En er zijn allerlei vormen om dit te doen. Ik heb niet echt behoefte om zoiets bij te houden, maar vind het daarentegen wel interessant hoe mijn snaai-gedrag is. Ik houd nogal van chocolade, koekjes en andere zoetigheid, maar wil dat eigenlijk wat minderen.

Op internet zag ik eens een kauwgomballen automaat als mood tracker. Ik weet niet wie hem als eerste gemaakt heeft, maar vond hem zo leuk dat ik hem zelf ook wilde maken. Dus ging ik aan de slag met mijn nieuwe vulpotlood! (Dat werkt trouwens zoveel fijner dan een gewoon potlood!)

Bullet Journal snack tracker idee start

Eerst netjes de buitenlijnen, vervolgens de details en dan overtrekken. Ik ben zó blij met die puntjes op de pagina’s. Ik hou nogal van alles symmetrisch houden enzo, dus de stipjes helpen me enorm.

Snack tracker bujo ideas

En daarna misschien wel het leukste: het inkleuren! Ik pakte daarvoor mijn kleurpotlodenset. Eentje van Bruynzeel die ik al langer heb liggen. Stiften vind ik soms toch te ‘hard’ qua kleur.

Snacktracker bullet journal idee ingekleurd

En dan is het een kwestie van bijhouden iedere dag. Dat gaat me denk ik nog de meeste moeite kosten! Zoals je ziet gaat het nog niet heel goed qua snacken. Maar ach, ooit komt het goed.

Snack tracker bujo in gebruik

Bullet Journal stiften

Overigens heb ik niet alleen een nieuw vulpotlood en mijn wat oudere potloden toegevoegd aan mijn Bullet Journal collectie. Ook heb ik een pastelset dual stiften van Tombow gekocht. Dat merk zag ik op veel plekken voorbij komen als aanrader en ik moet zeggen dat ze inderdaad erg fijn zijn! Een deel van deze kleuren heb ik gebruikt bij de ballonnen van de verjaardagskalender.

Tombow ABT Dual Brush Pens pastelset

Na de snack tracker en de rest heb ik nog een aantal dingen die ik wil gaan uitwerken in mijn Bullet Journal! Zo wil ik mijn empties per maand gaan bijhouden (daar ben ik al mee bezig geweest) en bijvoorbeeld een lijstje met dingen die ik nog wil bakken of koken.

Heb jij nog leuke dingen gemaakt de laatste tijd? Of dingen die je wil gaan uitwerken?

— Meer van mijn Bullet Journal zien? Bekijk hier hoe mijn Bullet Journal start was! —

2 reacties op “Bullet Journal: Snack tracker en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top