Burberry Hero Eau de Parfum

Zoek je nog een cadeautje voor Valentijn, een bedankje voor je vader of een verjaardagscadeau voor een vriend? Misschien is dit nieuwe geurtje van Burberry met de naam Hero dan een goed idee! In dit artikel vertel ik je alles over dit Eau de Parfum voor heren.

Burberry Hero Eau De Parfum voor heren
Toch liever een geurtje voor jezelf? Lees dan hier het artikel over het Alive eau de parfum van Boss!

De verpakking en de flacon van Burberry Hero kenmerken zich door bruine kleuren, wat erg passend is bij de geurnoten. Daarover later meer! Er zit ook een Eau de Toilette in deze Hero-reeks die te herkennen is aan de lichtere bruintint.

Ingredienten en informatie herengeur

Hero is zeer geschikt voor mannen die de voorkeur hebben voor een stoere, volle, houtachtige geur. Het Burberry parfum bevat namelijk de volgende geurnoten:

  • Topnoot: Dennennaalden
  • Hartnoot: Benzoë en wierook
  • Basisnoot: Cederhout

De warme, houten geurnoten zijn een mooie combinatie bij elkaar. Vanaf het begin van het dragen tot het einde van de dag ruikt dit parfum heerlijk. Al is dat natuurlijk heel persoonlijk!

Magnetische Burberry-dop van parfumflesje

De verpakking is solide en handig. De flacon is van erg dik glas en de zwarte dop heeft een onzichtbare magneetsluiting. Daardoor sluit hij altijd goed en voelt de flacon als geheel erg luxe aan.

Op de dop is het kenmerkende TB-monogram van (Thomas) Burberry zichtbaar. Hij was degene die in 1856 op 21-jarige leeftijd startte met het merk Burberry, toen nog in de vorm van een kledingwinkel.

Burberry HERO herenparfum

Inmiddels geniet het merk wereldwijde bekendheid, mede door het regelmatige gebruik van het haymarket check patroon: De lichtbruine achtergrond met witte, zwarte en rode strepen erop.

Dit Hero parfum heeft niet dat kenmerkende patroon in de verpakking. Maar door de merknaam die groot is afgebeeld op de verpakking én de flacon is hij wel herkenbaar als Burberry.

Meer informatie

Het Burberry Hero Eau de Parfum is verkrijgbaar bij Douglas. Hij is te koop in drie formaten én als refill bottle van 200 ml.

Bij Lookfantastic koop je de 50 ml variant voor een lagere prijs. Hij kost daar momenteel € 63,45 en met code LFNLTHENEXTG1RL betaal je zelfs maar € 57,10!

Ik noemde hem al even in het artikel: er is ook een Eau de Toilette met dezelfde geur die gunstiger geprijsd is. Die heeft andere geurnoten, dus check eerst even of je die lekker vindt. Je koopt hem bijvoorbeeld bij Lookfantastic.

Bij Wehkamp vind je daarnaast diverse Burberry geuren, zowel voor dames als voor heren!

Van wat voor soort geuren houd jij in een parfum?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

banner Wehkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top