Cadeaus voor de feestdagen bij HEMA

Zoek jij nog een last-minute cadeautje voor onder de kerstboom? Dan zit je goed bij HEMA: daar vind je diverse leuke giftsets en feestelijke cadeaus. In dit artikel laat ik wat items voor douche en bad zien, net als leuke nieuwe nagellak! Kijk dus snel verder voor cadeau ideeën.

Alle cadeaus voor de feestdagen bij HEMA

Bad- en douche cadeaus

Eén van de dingen waarbij je bij HEMA terecht kunt als je cadeaus zoekt zijn natuurlijk bad- en doucheproducten. Zo zijn er giftsets waarin je onder andere de shower mousse kunt vinden die je hieronder ziet. Hij heeft een heerlijk subtiele zoete geur, net als de bijpassende handcrème.

Showermousse en bathbomb voor onder de kerstboom

De leuke badbruisbal in de vorm van een ster koop je voor € 4,25. Daarnaast kun je ook gaan voor de aftelkalender met mini bruisballen (€ 8,75) of een set met 5 minibruisballen (€ 5,50). Of natuurlijk voor één van de andere losse bruisballen.

Feestelijke nagellak cadeaus van HEMA

Zoek je cadeaus voor een nagellak liefhebber, dan ben je bij HEMA aan het juist adres! Ik gebruik regelmatig HEMA nagellak met verschillende finishes en top coats. De kwaliteit is erg goed! Ook dit jaar zijn er weer een aantal setjes te vinden waarin een geleurde lak en een glitter topcoat zitten. Je kunt ze ook nog eens in de boom hangen! De So Happy Together nagellakset koop je voor € 7. Scroll verder om deze lakjes in actie te zien!

Feestelijke nagellak cadeaus voor de feestdagen van HEMA

Naast setjes kun je ook losse nagellak vinden die perfect bij de feestdagen passen. Je herkent de kerstcollectie aan de gouden doppen. Een voorbeeld van zo’n leuk lakje is 146 Let’s Party, de kleurrijke glitter topcoat die je hieronder ziet. De losse nagellak kost € 3,50 per flesje.

Glitter topcoats en rode nagellak

Naast de duo-sets en losse lakjes kun je met een beetje geluk ook nog één van de nagellak aftelkalenders scoren in jouw HEMA filiaal!

HEMA nagellak in gebruik

Zoals beloofd hierbij de HEMA nagellak uit dit artikel in gebruik! De twee kleuren uit de So Happy Together set heb ik hieronder gecombineerd met HEMA nagellakstickers van een aantal jaar geleden. Die van dit jaar zien er overigens ook weer leuk uit, bekijk ze via deze link: HEMA nagelstickers (€ 3,25).

Feestelijke nailart voor de feestdagen met HEMA nagellak giftset

In de manicure hieronder heb ik een lakje uit de nagellak aftelkalender van vorig jaar gebruikt (vergelijkbaar met 328 Polder Green). Daarbij staat de glitter topcoat super! Maar je kunt hem natuurlijk ook combineren met een andere basiskleur nagellak.

Let's Dance kleurrijke glittertopcoat van HEMA

Meer informatie

Deze cadeaus voor de feestdagen vind je natuurlijk in de winkels van HEMA en op HEMA.nl (al is levering op tijd voor de feestdagen misschien al niet meer mogelijk nu). Op zoek naar een wat meer spicy kerstcadeautje? Bekijk dan ook eens de HEMA x EasyToys collectie!

Heb jij al je kerstcadeaus al gekocht of ren je nog even snel naar HEMA?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

HEMA banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top