Carma Cosmetics Sticky Nails || Review

Carma Cosmetics kende ik vooral van de reguliere gelnagellak, maar sinds een tijdje hebben ze Sticky Nails! Gellak nagelstickers in diverse kleuren en met allerlei patroontjes en finishes. Ik koos voor een vrolijke lentekleur en ging aan de slag. Zouden ze net fijn en eenvoudig aan te brengen zijn als de stickers van Maniac Nails?

Carma Cosmetics Sticky Nails gellak stickers - review

De set nagelstickers van Carma Cosmetics komt in een vrolijke roze verpakking. Op de achterkant staat het stappenplan. Graag meer uitleg inclusief foto’s? Bekijk dan dit artikel: How to: Hoe breng je gellak stickers aan?

Verder is op de verpakking te lezen dat Carma nagelstickers cruelty-free en vegan zijn en vrij van HEMA (een schadelijke stof die je regelmatig in gelnagellak vindt).

Stappenplan voor het aanbrengen van gelnagellakstickers

De Carma Cosmetics nagelsticks zijn er in zo’n 15 vrolijke kleuren, finishes en designs. Sommige hebben glitters, andere een figuurtje of een kleurverloop. Ik koos voor Lavender Mist, een egale lavendelkleurige manicure.

In het doosje vind je natuurlijk de set nagelstickers. Er zijn genoeg stickers in diverse breedtes, zo kun je altijd wel een passende sticker vinden voor al jouw nagels.

Nagelstickers gellak lila lavender mist

Daarnaast bevat iedere set Sticky Nails van Carma twee alcoholdoekjes om je nagels te ontvetten voor je de nagelstickers aanbrengt. Ook vind je een houten bokkenpootje om voorzichtig je nagelriemen terug te duwen en een nagelvijl om de stickers korter te maken nadat je ze hebt opgeplakt.

Inhoud doosje met gellakstickers

Het voordeel van een egale manicure is dat het je een basis geeft voor nail art. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon zo dragen.

Hieronder zie je het uitgeharde resultaat voordat ik een topcoat had aangebracht. Je ziet vrij rauwe randjes wat ik persoonlijk niet zo mooi vind. Het ziet er ook wat kwetsbaar uit, daarom raad ik aan om altijd een (gelnagellak) top coat aan te brengen over dit soort gellak stickers.

Carma Cosmetics Sticky Nails Gellak stickers aanbrengen - Lavender Mist

Met een netjes aangebrachte top coat blijven deze stickers sowieso twee weken zitten. Ik moet zeggen dat deze Carma stickers me iets minder goed bevallen dan de Maniac Nails. Eén van de stickers scheurde iets in toen ik hem van het velletje afhaalde. En na het uitharden onder de LED lamp lijk je de laagjes gelnagellak te kunnen zien aan de randen (dat zie je op de foto hierboven goed aan de bovenkant tegen de nagelriemen aan).

De Carma Cosmetics Sticky Nails zijn een stukje goedkoper dan Maniac Nails, dus wellicht is het verschil in kwaliteit daardoor te verklaren en ook wel te begrijpen. Al met al is het zeker geen slechte keuze voor een leuke manicure die een aantal weken ook echt mooi blijft!

Meer informatie

Alle Sticky Nails van Carma Cosmetics hebben dezelfde prijs. Je koopt ze bij Boozyshop voor € 12,95.

De stickersets voor je nagels zijn geschikt voor veganisten, cruelty-free en bevatten geen HEMA.

Gebruik jij wel eens dit soort gellak stickers op je nagels?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top