Catrice Airblush Glow || Review

In de herfst / winter 2022 assortimentsupdate van Catrice werden ze aangekondigd: de Airblush in Glow of Matt variant. Van beide zijn drie tinten te koop. Ik ging voor de glowy variant en koos voor 01 Coral Sky, de lichtste. In dit artikel lees je er natuurlijk alles over!

Catrice AirBlush Glow review

Voor de Airblush heeft Catrice gekozen voor een transparante verpakking zodat het uiterlijk van de glowy blush eruit springt. Met een geometrisch patroon en drie verschillende kleuren is hij mooi om naar te kijken!

Op de achterkant van de verpakking vind je meer informatie zoals de ingrediënten. Daarnaast is te lezen dat deze blush vegan en vrij van microplastics is. Alle Airblushes zijn ontwikkeld volgens de Clean Beauty standaarden van Catrice.

Ingredienten en informatie Coral Sky blush

De verpakking opent gemakkelijk. Wel even oppassen als je hem meeneemt, hij klikt namelijk niet echt dicht. De deksel wordt wel naar beneden gehouden, maar niet zo stevig als je wellicht verwacht.

Nieuwe Catrice glowy blush 2022

De Catrice Airblush in gebruik

Door de verdeling van de kleuren kun je kiezen voor een wat lichtere blush, of gaan voor de wat meer roze kant. Of je gebruikt alle kleuren door elkaar. De blush is namelijk niet zo groot dat je de andere kleuren gemakkelijk kunt vermijden met je blushkwast. Wel zou je met een kleiner kwastje de lichtste tint als highlighter kunnen gebruiken.

Close-up Catrice Coral Sky Airblush

Ik had verwacht dat het meer een shimmery blush zou zijn, maar hij lijkt bijna een matte finish te hebben. Er zit een hele lichte glow in, wat ik persoonlijk wel kan waarderen!

Swatches drie kleuren blush glow

Vooraan op de swatchfoto zie je alle kleuren door elkaar gemengd tot een peachy tint. Daarnaast de drie kleuren afzonderlijk op een rijtje. De lichtste tint valt bijna weg tegen mijn huidskleur, maar is daardoor een mooie subtiele highlighter.

Subtiel is overigens precies wat deze Catrice Airblush wat mij betreft is. Op de swatches lijken de kleuren prima gepigmenteerd, maar toen ik de blush eenmaal aanbracht met een kwast bleef er weinig van over. Het is wel enigszins op te bouwen, maar ik had er meer van verwacht.

Meer informatie

Je koopt de Catrice Airblush in Coral Sky bij je lokale verkooppunt, de adviesverkoopprijs is € 4,49. Je vindt hem ook bij Boozyshop voor dezelfde prijs. De blush is vegan en Catrice is een cruelty-free cosmeticamerk.

Heb jij de Catrice Airblush al geprobeerd? Wat vond je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top