Catrice Cheek Flirt Face Stick || Review

In de lente / zomer 2023 assortimentsupdate van Catrice werd onder andere deze Cheek Flirt Face Stick in drie varianten aangekondigd. Ik zie het vooral als een blushstick en als zodanig gebruik ik hem dan ook. In dit artikel laat ik hem aan je zien en lees je over mijn ervaringen. Kijk dus snel verder!

Catrice Cheek Flirt Face Blushstick - Review

Ik koos voor een peachy kleurtje met de naam 010 R’n’Peach. De andere twee kleuren zijn een opvallende roze tint met de naam 020 Techno Pink en een zachte roze met de naam 030 Rock’n’Rose.

Ik was bang dat de andere twee tinten net niet goed bij me zouden passen (te opvallend en te licht). Peach daarentegen is wat mij betreft eigenlijk altijd goed voor een warme gloed op de wangen.

Peachy blushstick R'n'Peach budgetproof - review

De blushstick zit in een plastic huls met dito dop. Beide kunnen gerecycled worden bij het plastic afval als de stick op is.

Op de verpakking van de Catrice Cheek Flirt is weinig plaats voor informatie. Wel zie ik dat dit product vegan is. Geen verrassing, want het gehele Catrice assortiment is tegenwoordig veganistisch. Verder is dit product cruelty-free en vrij van parabenen, gluten en microplastics. Voor de volledigheid vind je hieronder de volledige lijst met ingredienten:

ricinus communis (castor) seed oil, polyglyceryl-2 triisostearate, bis-diglyceryl polyacyladipate-1, helianthus annuus (sunflower) seed wax, euphorbia cerifera cera (euphorbia cerifera (candelilla) wax), aluminum hydroxide, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, olea europaea (olive) oil unsaponifiables, theobroma cacao (cocoa) seed butter, argania spinosa kernel oil, copernicia cerifera cera (copernicia cerifera (carnauba) wax), tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, silica, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, shorea robusta resin, rhus verniciflua peel cera (rhus verniciflua peel wax), lecithin, sodium hydroxide, sorbic acid, parfum (fragrance), ci 45410 (red 28 lake), ci 47005 (yellow 10 lake), ci 77491 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).

In de lijst zien we een aantal oliën, wassen en boters terug die zorgen voor de textuur én verzorging van je huid tijdens het dragen.

Close-up gezichtsstick makeup van Catrice - Review

De textuur voelt dan ook erg romig aan en de stick geeft snel kleur af! Hieronder zie je één veeg met de blushstick, rechtstreeks op mijn huid.

Voor het aanbrengen op mijn wangen gebruik ik voor de zekerheid een kwast waarmee ik over de stick ga. Vervolgens breng ik met de kwast de blush aan op mijn wangen en slapen.

Swatch peachy Cheek Flirt blushstick van Catrice - Review

Blenden gaat verrassend goed, dus je kunt hem ook prima rechtstreeks op je huid kunt aanbrengen. Dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Ik ben in ieder geval blij verrast door deze budgetproof blushstick van Catrice, voor nog geen € 5 geeft hij een goed resultaat!

Meer informatie

Ook deze Cheek Flirt Face Stick van Catrice proberen? Je koopt hem nu bij je lokale verkooppunt voor € 4,99 of online bij Boozyshop (€ 4,95).

Catrice is een vegan, microplasticvrij en crueltyfree merk.

Gebruik jij wel eens een blushsstick of liever een blush in poedervorm?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top