Catrice Glitterholic collectie

Er viel weer een persbericht van een mooie nieuwe decembercollectie op de digitale deurmat! Eerder zag je al de Essence kerstcollectie, maar ook Catrice komt met een mooie collectie voor het einde van het jaar: Glitterholic.

Catrice Glitterholic LE 2020

Deze nieuwe Limited Edition van Catrice staat, hoe kan het ook met zo’n naam, in het teken van glitters. Dat lijkt me een prima thema voor een kerstcollectie! Kijk mee wat de collectie in petto heeft.

Glitterholic oogschaduwpaletten

Niet één, maar wel twee oogschaduwpaletten! Beide hebben 9 tinten oogschaduw met verschillende finishes. Je vindt matte, metallic, shimmery en glitterende oogschaduw! De paletten met de naam C01 Showstopper (links) en C02 So Vain (rechts) gaan € 6,99 per stuk kosten.

Catrice Glitterholic 2019 2020 oogschaduwpaletten

Glitterholic Lipsticks

Drie liefst drie nieuwe lipsticks in deze Catrice collectie! Allemaal hebben ze een glitterende finish, zodat je stralend 2020 in kan gaan! Van boven naar beneden zie je hieronder: C01 Flash Light, C02 Dazzle Drama en C03 Dazzle Light. Ze gaan € 4,99 per stuk kosten.

Catrice Glitterholic 2019 2020 lipsticks

Glitterholic Highlighter palette

Als laatste bevat deze collectie een highlighter trio. Drie mooie tinten voor een mooie glow. De mooie diamantvormige pans geven dit palette een mooie uitstraling! Hij kost € 9,89.

Catrice Glitterholic 2019 2020 highlighters trio

Meer informatie

Deze Catrice Glitterholic producten uit deze collectie zijn verkrijgbaar vanaf half december 2019 tot begin februari 2020.

Ik vind de oogschaduwpaletten wel aantrekkelijk, dus die ga ik in ieder geval even bekijken in de winkel! Welke items uit deze collectie ga jij scoren?

4 reacties op “Catrice Glitterholic collectie

  1. Ik denk dat ik deze collectie helaas oversla. Voor mij heeft het nog niet de “wauw” factor haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top