Catrice Glowlights Highlighter || Review

Dit product viel me meteen op toen de nieuwe Catrice herfst / winter 2023 assortimentsupdate bekend werd: de Glowlights highlighter! Hij geeft je huid een subtiele glow, dat wilde ik natuurlijk uitproberen. Dus ik bestelde hem bij Boozyshop en vandaag lees je er alles over!

Catrice Glowlights Highlighter Review

De Glowlights highlighter van Catrice bevat twee kleuren highlighter, goud en lichtroze. Samen zouden ze zorgen voor een champagnekleurige glow.

Hij is er (jammer genoeg) maar in één variant: 010 Rosy Nude. Verder is het goed om op te merken dat hij een veganistische formule heeft zonder microplastics, minerale oliën en parfum.

In de Catrice lente / zomer 2024 brengt ons een holografische highlighter!
Ingredienten informatie Catrice highlighter poeder

De highlighter zit in een stevige, plastic verpakking die een inhoud heeft van 9,5 gram. De deksel is doorzichtig. Door de roségouden rand (en opschrift) heeft de verpakking een wat luxueuze uitstraling. Het is dezelfde als de Essence Kissed By The Light bronzer van een tijdje geleden.

Twee kleuren highlighter drugstore

De verpakking laat zich vrij gemakkelijk openen en sluit ook weer goed af. Veilig om mee te nemen in je tas!

Catrice Glowlights higlighter in gebruik

Deze poeder highlighter heeft een mooi, bijna gemarmerd, effect van de twee kleuren. Boven zie je voornamelijk de gouden tint, onderaan wat meer de roze. Je kunt de losse kleuren aanbrengen als je een wat kleinere kwast gebruikt. Of je mengt ze voor weer een andere kleurschakering.

Close-up betaalbare highlighter van Catrice

Hieronder maakte ik van alle drie de tinten een swatch. Links zie je de roze tint, in het midden de gouden. Helemaal rechts zijn de beide kleuren gemengd. Dat wordt inderdaad een champagnekleurige tint.

Swatches in zonlicht van twee kleuren highlighter van Catrice
Catrice Glowlights swatches in zonlicht

Het poeder voelt heel zacht, bijna romig, aan. Het is geen intense highlighter die je al van ver kan spotten op je gezicht. Maar bij de liefhebbers van een subtiele shimmer zal deze zeker in de smaak vallen!

Swatches Glowlights Highlighter van Catrice
Catrice Glowlights highlighter in Rosy Nude

Omdat je uit één highlighter eigenlijk drie tinten kunt halen is het een fijn product als je van afwisseling houdt. En bijvoorbeeld handig voor op vakantie wanneer je niet te veel mee wil nemen. Voor een subtiele glow is deze Catrice Glowlights één van de beste highlighters van het moment en nog eens betaalbaar ook!

Meer informatie

Deze Glowlights highlighter is inmiddels te koop bij je lokale Catrice verkooppunt voor € 4,99. Daarnaast vind je hem bij Boozyshop voor € 4,95.

Hij is beschikbaar in één variant: 010 Rosy Nude. De formule is vegan, vrij van microplastics, minerale oliën en parfum. Catrice is een dierproefvrij merk.

Wat vind jij van deze highlighter? Spreken de kleuren je aan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top