Catrice Limited Edition: Minnie & Daisy

Minnie Mouse en Daisy (Katrien) Duck, wie kent ze niet? Catrice Cosmetics brengt deze lente een nieuwe limited edition uit met deze twee karakters in de hoofdrol: Minnie & Daisy. In dit artikel laat ik de zes tinten nagellak en twee leuke oogschaduwpaletten zien. Dus kijk snel verder!

Catrice LE Minnie & Daisy 2020

De twee vriendinnen Minnie en Daisy zijn voor mijn echt jeugdsentiment. Nog steeds zijn het leuke karakters die zowel jong als oud aanspreken. Catrice brengt maar liefst zes kleuren nagellak uit. Ze hebben allemaal een glossy finish waardoor het zal lijken alsof je gelnagels op hebt.

De nagellakjes bevatten (mini) glittertjes, met uitzondering van de vijfde donkerpaarse lak. Deze mini-nagellakken kosten € 1,99 per stuk.

Catrice 2020 Minnie Daisy Limited Edition nagellak

Ik kocht twee kleuren uit deze collectie, de tweede en vijfde tint van het rijtje hierboven. Je ziet ze in actie in dit artikel: Catrice Minnie & Daisy nagellak!

Catrice Minnie en Daisy oogschaduwpaletten

Naast nagellak komt Catrice met twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten, één met de afbeelding van Minnie en één met de afbeelding van Katrien. Er zitten diverse kleuren in het palet die perfect op elkaar afgestemd zijn. Met de zowel matte als shimmertinten kun je met beide paletten een mooie look maken. Al zullen ze wel enigszins neutraal blijven gezien de kleuren.

De paletten zullen € 8,99 per stuk gaan kosten.

Minnie Mouse Limited Edition oogschaduw palette
Katrien Duck Limited Edition oogschaduw palette

Meer informatie

Deze leuke Catrice limited edition Minnie & Daisy zal begin mei 2020 in de winkels liggen. Je vindt ze dan bij je lokale verkooppunt zoals Kruidvat. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Online wordt Catrice verkocht bij Boozyshop.

Ga jij iets van deze collectie kopen?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

2 reacties op “Catrice Limited Edition: Minnie & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top