Catrice Merry Go Round limited edition

Catrice brengt rond december de Glitterholic collectie uit, maar ook voor de nagellak-liefhebbers komt er wat leuks aan met de feestdagen dit jaar! Catrice brengt een nieuwe limited edition uit: Merry Go Round. Vandaag laat ik hem zien!

De Merry Go Round collectie van Catrice bevat 6 mini ICONails nagellakken en is alleen in een set verkrijgbaar. Die set ziet er superleuk uit, als een klassieke draaimolen (vandaar ook de naam).

Catrice Merry Go Round iconails nagellakset

Als je rondom de set kijkt zie je alle de mini ICONails nagellakjes staan. Er zitten zes kleuren in die volgens mij geen aparte namen hebben gekregen. Hieronder de kleuren!

Catrice Merry Go Round iconails nagellakken

Vooral de paarse en zilvergrijze glitters vallen me op! De nagellak kleuren en de verpakking zijn goed op elkaar afgestemd. Daarnaast vind ik de kleuren goed bij de feestdagen passen. Uiteraard rood, maar ook het chique goud komt er in terug.

Meer informatie

De Catrice Merry Go Round Limited Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. De set zal in december 2019 verkrijgbaar zijn voor € 11,99. Deze mini nagellakjes zijn helaas niet per stuk verkrijgbaar.

3 reacties op “Catrice Merry Go Round limited edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top