Catrice Minnie & Daisy nagellak

Al sinds de Catrice Minnie & Daisy LE collectie aangekondigd werd in februari, was ik benieuwd naar de nagellak die er in zat. De paletten zien er trouwens ook goed uit, maar ik heb al iets teveel oogschaduw gekocht de laatste tijd… Kijk mee naar twee mini nagellakjes van Minnie & Daisy!

Ik stond voor het schap en wilde ze eigenlijk allemaal meenemen. Ze zien er zo cute uit en de kleurtjes zijn allemaal leuk! Maar ik heb me ingehouden en er uiteindelijk twee gekocht. Eentje van Daisy en eentje van Minnie.

Catrice Minnie Daisy nagellak mini

Catrice Minnie nagellak

Van Minnie kocht ik een lichte tint met shimmers: C02 Leading Lady. Het is een nudetint met hele kleine, subtiele goudkleurige shimmers.

Catrice Minnie Leading Lady nagellak
Minnie nagellak C02 Leading Lady achterkant

Het flesje zelf ziet er strak uit. Rechthoekig zoals de normale Catrice-flesjes, maar met een gouden dop. Ook weer een dop die je eraf haalt voor je het flesje opendraait. Zo’n kleine ronde dop vind ik handiger om mijn nagellak aan te brengen, dus helemaal prima wat mij betreft!

Catrice Minnie Daisy mini-nagellak dop

Uiteraard moesten er wel swatches gemaakt worden! Deze kleur was met één laag niet dekkend genoeg, dus heb ik twee laagjes aangebracht. Hij is een beetje streperig, zoals je wel vaker ziet bij shimmery nagellak zoals deze.

Catrice Minnie Leading Lady nagellak swatch

Op bovenstaande foto zijn de mooie subtiele shimmers niet zichtbaar, dus heb ik ook nog een foto gemaakt in het zonlicht. Die zie je hieronder! Daarop kun je ook zien dat hij een beetje streperig is.

Catrice Minnie Leading Lady nagellak zonlicht shimmers

Al met al vind ik dit een fijne nagellak. Het borsteltje is relatief breed en lakt goed. De nagellak droogt snel en blijft vrij lang zitten. De kleur is lekker zomers en de subtiele shimmers maken dat hij net wat extra’s heeft!

Catrice Daisy nagellak

Van Daisy heb ik een donkerpaarse kleur gekocht. Hij heeft de naam C06 Hot Temper gekregen en is de donkerste nagellak uit deze collectie.

Catrice Daisy Hot Temper nagellak
Daisy nagellak C06 Hot Temper achterkant

Zoals je op bovenstaande foto’s al kunt zien bevat deze tint geen glitters of shimmers. Hij droogt glanzend op, maar zonder sparkle. Donkerpaars is echt zo’n klassieke tint die bij heel veel kleuren past, wat het voor mij een musthave maakte (al heb ik waarschijnlijk al wel andere net wat andere donkerpaarse nagellakken…).

Het was vrij lastig om deze lak goed op de foto te krijgen. Zonder zonlicht leken mijn nagels namelijk bijna zwart. Maar in het zonnetje komt de ware aard naar boven en zie je hoe mooi deze kleur is. Hieronder heb ik twee lagen op, wat net genoeg is. Als ik nu goed naar de foto’s kijk had een dunne derde laag misschien nog net wat mooier geweest.

Swatch Catrice Daisy Hot Temper nagellak

Beide kleuren uit deze collectie zijn ook goed te combineren. Eigenlijk alle zes de nagellakjes wel, aangezien ze in dezelfde kleuren range zitten. Ik heb een simpele nailart met stippen gemaakt om de kleuren samen te zien.

Catrice Minnie Daisy nagellak nailart stippen

Na het swatchen had ik wat vettige handen, waardoor je veel vingerafdrukken op het flesje ziet, oeps! Wat ik daardoor ook ontdekte is dat de doppen niet netjes blijven als ze in aanmerking komen met vettigheid, zoals je op onderstaande foto kunt zien. Jammer, want ik ben eigenlijk best wel zuinig op mijn make-up en nagellak!

Minnie Daisy nagellak dop

Meer informatie

Deze flesjes bevatten allemaal 5 ml en kosten € 1,99 per stuk. Er zijn zes verschillende kleuren. Wil je ook een mini nagellak of één van de paletten uit de Catrice LE Minnie & Daisy scoren? Ze liggen nog tot ca. half juni in de winkels. Daarna maakt deze collectie plaats voor de Sungasm Catrice LE met allemaal zomerse bronzing producten!

Heb jij iets uit deze speelse collectie gekocht?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top