Catrice More Than Glow highlighter

In de aankondiging van de nieuwe Catrice herfst / winter 2020 update werd hij al genoemd: de More Than Glow highlighter. Hij is beschikbaar in drie verschillende kleuren (champagne, roze en goud). Na veel twijfelen kocht ik de donkerste tint. Vandaag laat ik hem in dit artikel aan jullie zien!

Catrice More Than Glow highlighter herfst 2020

Deze donkerste tint is een goudkleurige highlighter met de naam 030 Beyond Golden Glow. De lichtste kleur neigt naar champagne, de middelste geeft je een wat meer roze glow.

De verpakking is simpel: een doorzichtig, ronde verpakking met achterop een sticker met alle informatie. De voorkant van de highlighter is versierd met een bloem, ik denk een klaproos.

Highlighter Beyond Golden Glow herfst 2020

De klaproos van de voorkant komt in de highlighter zelf terug, zelfs drie keer. Erg leuk! Ik heb natuurlijk genoeg highlighters, maar door een leuke verpakking ben ik toch sneller geneigd er nog eentje te kopen. En daar maakt Catrice zo handig gebruik van!

Catrice gouden highlighter herfst winter 2020
Bij Boozyshop vind je nu ook de More Than Glow Face Sets, waarin deze highlighter schittert!

Catrice More Than Glow in gebruik

Als ik de highlighter swatch komt er een mooie glans van af en lijkt hij goed gepigmenteerd. Hieronder op de foto zie je rechts een veeg met de highlighter en links wat meer verdeeld op de huid. Hierbij zie je dat het juist een subtiele glow geeft.

Swatch Catrice More Than Glow highlighter

Ondanks dat dit de donkerste kleur is, past hij toch goed bij mijn lichte huid vind ik. De kleur is warm, wat ik meestal het mooiste vind. Op mijn gezicht brengt hij gemakkelijk aan met een kwast. De foto hieronder toont hem op mijn wenkbrauwbot en op mijn jukbeen.

Catrice glow highlighter aangebracht

Op de huid is hij niet zo warm als je zou vermoeden, afgaande op de highlighter in de verpakking. Hij is prima op te bouwen, maar zal niet zo blinding worden als je bij sommige andere highlighters ziet. Voor een subtiele glow is deze perfect, ik ben er dan ook erg blij mee. Inmiddels heeft hij het gered tot mijn huidige everyday-bakje.

Meer informatie

Deze More Than Glow highlighter is te koop bij de bekende Catrice verkooppunten. Ik kocht hem online bij Boozyshop, waar ze sinds een tijdje ook Catrice (en Essence) verkopen. De highlighter kost € 3,95 voor 5,9 gram.

De formule is geschikt voor veganisten en Catrice is een dierproefvrij merk.

Wat is jouw favoriete highlighter?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Catrice More Than Glow highlighter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top