Catrice nieuwe lipproducten 2020 getest

Bij de aankondiging van de Catrice herfst / winter 2020 update bleek dat er veel nieuwe lipproducten zouden komen. Ik wilde ze natuurlijk uitproberen en kocht wat verschillende items. In dit artikel zie je lipsticks, lipliners en lipglosses. Ben je er benieuwd naar? Kijk dan snel verder!

Een deel van de producten zat al in het assortiment en daarvan zijn nu nieuwe kleuren beschikbaar. Ik kocht een aantal van deze nieuwe catrice lipproducten en probeerde ze uit! Hieronder zie je véél foto’s. Dus pak een kop thee en wat lekkers en veel plezier met lezen!

Catrice Volumizing Lip Booster

Als eerste zijn er vier kleuren Volumizing Lip Boosters in het assortiment gekomen. Ze kosten € 3,59 en ik koos de lichtste uit: 120 Coffee Shot. Een mooie lichte nudetint met hele kleine gouden glittertjes.

De kleur vind ik heel erg mooi. Het is een soort lipgloss die je aanbrengt met een sponsapplicator. Al zegt de sticker op de verpakking dat het ‘Full Colour’ is, dus ik was erg benieuwd naar de dekking!

De swatches waren al veel belovend. Door de sponsapplicator was het vrij eenvoudig om de lipbooster aan te brengen. Deze lipboosters hebben menthol- en chili-extract waardoor je lippen licht gaan tintelen en het koel aanvoelt. Dit voelde ik al vrij snel na het aanbrengen. Of mijn lippen ook daadwerkelijk ‘geplupt’ werden zoals beschreven heb ik niet echt gemerkt.

Het is een mooie nudetint die niet erg opvalt. Hij dekt niet volledig (wat ik persoonlijk niet zo erg vind) en blijft een beetje plakken (dat vind ik minder fijn).

Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm

Het tweede item is de Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm. Hiervan zitten in het herfst / winter 2020 assortiment 8 nieuwe kleuren. Ik betaalde € 3,95 voor kleur 030 Lychee Glaze. Ik had het niet meteen door, maar ook hierin vond ik subtiele gouden glittertjes. Nog kleiner dan in de Volumizing Lip Booster.

Op de huls vind je informatie over de lipbalm, met onder andere de indicatie dat hij vegan is. Ook de Powerfull 5 Liquid Lip Balms breng je aan met een sponsapplicator wat ik fijn vind werken. Ze voelen zacht aan en buigen een beetje mee.

Ik krijg hier iets meer lipgloss vibes bij dan bij de Lip Booster. Hij is wat minder dekkend, dat zie je ook hieronder op mijn lippen. Mooi als je geen opvallende statement-kleur wil dragen.

Deze lipbalm heeft geen verkoelend mint-effect. Ik zie het meer als een ‘gewone’ lipgloss met wat kleur erin. Hij blijft wat plakkerig en is daardoor ook wat sneller van je lippen af. Zeker als je de hele dag door drinkt zoals ik.

Catrice Plumping Lip Liners

De Catrice Plumping Lip Liners kosten € 2,59 per stuk en zijn er nu in 10 nieuwe kleuren. Ze zijn ook nog eens vegan. Ik bestelde twee nudetinten, nummer 010 Understated Chic en 030 Polite Rebellion. Ik schrok dan ook toen ik twee bruinige verpakkingen thuisgestuurd kreeg! Op de (pers)foto’s zagen ze er namelijk veel lichter uit.

Deze lippotloden hebben een ingebouwde slijper, ofwel: je kunt de punt omhoog draaien. Dat vind ik altijd wel fijn, geen gedoe met puntenslijpers.

Aan de punt te zien leek de lichtste tint nog wel mooi en ook passende bij de lipsticks die ik had uitgekozen (die zie je hieronder!). Ik was in ieder geval wel benieuwd hoe ze op mijn lippen eruit zouden zien.

Hieronder zie je als eerste de Understated Chic en vervolgens Polite Rebellion op mijn lippen.

De potloden brengen gemakkelijk aan, ze zijn vrij romig. De lichte kleur vind ik erg mooi staan. Aan de donkere moet ik even wennen, maar de kleur zelf is eigenlijk erg leuk, heel warm. Als ze eenmaal op je lippen zitten blijven ze daar ook goed, dus wat dat betreft zijn het aanraders.

Catrice Full Satin Nude lipsticks

Er bestonden al Full Satin lipsticks, deze herfst kwamen er 5 nudetinten bij die in een aparte huls zitten. Ze zijn alle vijf vegan. Ik betaalde € 3,95 per stuk en kocht de twee lichtste tinten. Dit zijn 010 Full of Braveness en 020 Full of Strength.

De hulzen zien er heel classy uit en de lipsticks zelf vind ik prachtig qua kleur!

Hieronder zie je ze op mijn arm, met één ‘veeg’. Ze hebben een goede kleurafgifte en drogen bijna mat op.

Op de foto’s hieronder heb ik ze op in combinatie met de lipliners die je hierboven zag. Ik heb van beide de lichtste en de donkerste kleuren gecombineerd.

De lichte lipsticks is echt prachtig, maar iets te koel en licht voor mijn huid vind ik. De donkerdere kleur is wat beter passend. Door het warme lippotlood komt de kleur ook nog wat warmer over. Het ‘satin’ effect vind ik erg leuk en de lipsticks blijven eigenlijk heel goed zitten, zeker in combinatie met de lipliners.

Meer informatie

Tot zover de nieuwe lipproducten uit het herfst / winter 2020 assortiment van Catrice. Ze zijn te vinden bij de bekende verkooppunten of online bij Boozyshop waar ik ze kocht.

Heb jij al nieuwe Catrice lipproducten geprobeerd? Waar ben je het meest benieuwd naar?

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: Lipliners, Lipsticks, Reviews, Vegan

3 reacties op “Catrice nieuwe lipproducten 2020 getest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *