Catrice Pore Minimizing Serum met niacinamide

Hij viel me al op toen het persbericht over de nieuwe Catrice herfst/ winter 2020 collectie binnen kwam. Uiteindelijk kocht ik hem en probeerde hem natuurlijk uit! In dit artikel lees je alles over mijn ervaringen met het niacinamide serum van Catrice. Kijk dus snel verder!

Catrice Pore Minimizing Serum met niacinamide

Niacinamide reguleert de aanmaak van talg, waardoor je in theorie minder ontstekingen zult hebben. Volgens Catrice worden ook je poriën minder zichtbaar. In het verleden probeerde ik al een Revolution Skincare serum en een Niacinamide serum van The Ordinary. Beide bevielen goed, waardoor ik deze Catrice variant ook graag wilde testen!

Catrice Pore Minimizing Serum met 10% niacinamide

Het serum komt in een glazen flesje met pipet, zoals vrijwel alle serums. Op de achterkant van de sticker staan onder andere de ingrediënten en het gebruiksadvies: Breng 3-5 druppels aan op de gereinigde huid en masseer het in. Dit doe je twee keer per dag. Inmiddels heb ik het serum zo’n zes weken in gebruik, dus tijd om de balans op te maken!

Beschrijving en ingredienten serum

Het Catrice serum in gebruik

Bij het eerste gebruik viel het me al op: de pipet is niet geweldig. Hij zuigt zich niet helemaal vol met vloeistof. Volgens mij zat er wat lucht in. Uiteindelijk werkt hij nu wel beter, maar nog steeds niet top. Hij pakt overigens wel genoeg serum op om die 3-5 druppels per keer aan te kunnen brengen.

Catrice pipet voor aanbrengen serum met niacinamide

Het serum zelf is vrij dun en loopt snel uit op je gezicht. Dit heeft als voordeel dat het gemakkelijk te verdelen is over je gezicht. Daarnaast is hij vrij zuinig in gebruik. Met vier druppels kan ik met gemak mijn hele gezicht bedekken.

Textuur van Catrice serum

Het Catrice Pore Minimizing serum met 10% niacinamide heeft een aangename geur die niet overdreven aanwezig is. Al met al vind ik hem fijn in gebruik.

Het resultaat na 6 weken niacinamide

De voornaamste reden dat ik een serum met niacinamide gebruik is omdat ik vrij snel last heb van kleine ontstekingen op mijn neus. Eigenlijk alleen daar, soms op mijn kin.

Ik merk dat ook dit Catrice serum mijn talgproductie vrij goed onder controle weet te houden. Ik ervaar de laatste weken minder puistjes, mijn huid ziet er beter uit. Voor mij werkt dit niacinamide serum dus goed.

Of mijn poriën echt minder zichtbaar zijn vind ik lastig te zeggen. Ik wil het serum wel het voordeel van de twijfel geven op dat punt.

Meer informatie

Het Pore Minimizing Serum met 10% niacinamide is te koop bij de bekende Catrice verkooppunten. Liever niet naar de winkel? Catrice kun je ook kopen bij Boozyshop. Het serum heeft een adviesverkoopprijs van € 5,99 (30 ml). Voor dezelfde prijs zijn ook drie andere serums beschikbaar: Glow Overnight AHA Treatment, Glow Booster Serum en het Hydro Plumping Serum.

Inmiddels is er in de ‘Pore’-lijn ook een peeling / toner beschikbaar. Daarover lees je meer in dit artikel: Review: Catrice 2 in 1 Peeling & Toner.

Gebruik jij producten met niacinamide? Merk je verschil?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Catrice Pore Minimizing Serum met niacinamide

  1. Ik vind dit erg fijn en fris voelen maar voor mijn huid is de 1% salcylzuur en 3% amandelzuur te minimaal om verandering te zien. Ik gebruik nu toch liever de mildere peelings van thuispeeling.nl die goed geschikt zijn voor thuisgebruik. Daarnaast is PHformula ( vitamine abc serum kit) een geweldig product! Een iets duurder segment maar met veel meer resultaat!
    (zeker in combi met dermapen of microdermabrasie) 🙏🏻🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top