Catrice Pure Simplicity blush en nagellak

Heel november ligt de Catrice Pure Simplicity limited edition in de winkel, ik kocht een blush en nagellak. In dit artikel laat ik je deze producten zien, inclusief swatches!

Catrice brengt met de Pure Simplicity lijn een aantal producten op de markt die dierproefvrij en vegan zijn. Daarnaast zijn ze vrij van additieven zoals PEG’s (polyethyleenglycol) en siliconen. Zelfs de verpakkingen zijn natuurlijk, ze bestaan voornamelijk uit papier en bamboe.

Catrice Pure Simplicity Coral Blush Crush nagellak

In de Catrice Pure Simplicity limited edition zitten 4 kleuren lipstick, 4 kleuren blush en 4 kleuren nagellak. De vier tinten zijn steeds op elkaar afgestemd. Zo kunnen je lippen bijvoorbeeld dezelfde kleur krijgen als je nagels. De vier kleuren zijn: C01 Rosy Verve – C02 Naked Petals – C03 Coral Crush – C04 Moody Plum. Ik kocht de blush en nagellak in Coral Crush!

Coral Crush blush

Ik houd wel van koraaltinten, dus besloot om de Catrice Coral Crush blush mee te nemen! Een mooie combinatie van goudgeel en koraal. De verpakking vind ik origineel en het voelt goed dat zowel het product als de verpakking zo natuurlijk mogelijk zijn.

Catrice limited edition Coral Blush

Bij het swatches viel me op dat er goed pigment van de blush komt en deze zacht aanvoelt. Ik heb voor de swatches de individuele kleuren gepakt (links) en de kleuren samen (rechts).

Swatches Catrice Pure Simplicity Coral Blush

Ik vind het pigment goed, de kleuren zijn niet al te opvallend dus ik ben blij met mijn keuze voor Coral Crush!

Coral Crush nagellak

Toen moest ik natuurlijk wel de bijpassende nagellak kopen! In de winkel hoopte ik dat hij iets meer koraal zou zijn, maar nog steeds is het een mooie kleur. Er zit een hele lichte shimmer in.

Catrice Pure Simplicity nagellak Coral Crush
Catrice Pure Simplicity Coral Crush nagellak

De dop van bamboe vind ik leuk, de nagellak valt nu in ieder geval erg op in mijn collectie! Catrice heeft gekozen voor een breed kwastje wat ik altijd erg fijn vind. Tijd voor de swatches! De nagellak is nagenoeg dekkend in één laag, dat heb ik al een tijdje niet gezien. Toch heb ik nog een tweede laag aangebracht, meer voor mijn eigen gemoedsrust dan dat het nodig was.

Catrice limited edition Coral Crush nagellak swatch

In de swatch hierboven kun je vooral op de middelvinger de subtiele shimmers zien die in deze Coral Crush nagellak zitten. De lagen droogden snel en ik vind het een mooie kleur! Misschien wel wat meer voor de zomer dan voor de herfst, maar ach, zoveel let ik daar niet op.

Meer informatie

De Catrice Pure Simplicity lijn is in ieder geval verkrijgbaar bij Trekpleister, daar kocht ik deze blush en nagellak. De blush kost € 4,99 voor 5,5 gram, de nagellak € 3,59. De lipsticks kosten € 4,99 per stuk. Deze limited edition is verkrijgbaar tot half december. Daarna komt Catrice Glitterholic in de schappen!

Heb je al iets uit deze collectie, of wil je nog iets gaan kopen?

— Meer van Catrice zien? Bekijk hier mijn Top 5 Catrice producten! —

4 reacties op “Catrice Pure Simplicity blush en nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top