CCO Nail Gel gelnagellak in Azure Wish || Review

CCO Nail Gel zien we in Nederland nog niet zoveel. Het is een merk met gel polish wat in bijvoorbeeld Australië en het Verenigd Koninkrijk al veel bekendheid geniet. Sinds 2014 is er ook een importeur voor Nederland en zien we CCO ook hier steeds meer voorbij komen. Lees dus snel verder!

CCO Nail Gel base top coat en lichtblauwe gelnagellak

Die importeur is Shellac4u, die naast CCO Nail Gel ook het merk Gelzz verkoopt. Daarover lees je over een aantal weken meer! CCO Nail gel is van origine een Chinees merk wat een groot aanbod heeft. Zo’n 300 kleuren gelnagellak, base- en topcoats. En daarnaast ook lampen, cleansers, removers en complete starterpakketten (met of zonder lamp).

In dit artikel laat ik één van de gekleurde lakken zien: de lichtblauwe Azure Wish. Ook ontving ik een base- en top coat, die ik natuurlijk ook uitprobeerde.

Informatie en ingredienten van gellak

De lakken komen allemaal in een doosje waarop je informatie vindt in het Nederlands, Engels en Frans. Handig ook om de flesjes te beschermen tijdens de verzending.

De flesjes zelf zijn niet zo groot, ze bevatten 7,3 ml. Dat is eigenlijk een prima formaat, je kunt er alsnog lang mee doen en de prijs is ook wat fijner dan bij grotere potjes. Zo kun je verschillende kleuren kopen om te proberen zonder failliet te gaan.

CCO nail gel gelnagellak in Azure Wish lichtblauw met base en top coat

De gekleurde lakken zitten in een flesje wat dezelfde kleur heeft. Erg handig, omdat je zo meteen ziet welk flesje je moet hebben als je een bepaalde kleur zoekt. Verder zijn de flesjes van de kleurgel en de base- en top coat hetzelfde qua formaat en dop. Eigenlijk heel basic, maar doeltreffend. Zo’n wat smallere, hoge dop vind ik erg gemakkelijk om mee te werken, hij ligt fijn in de hand.

De CCO Nail Gel in gebruik

De CCO Nail Gel brengt gemakkelijk aan. Zowel de base coat, gekleurde lak als de top coat. Ze zijn niet te dik en laten zich goed lakken. Je kunt ze laten uitharden onder zowel een UV- (120 seconden) als een LED-lamp (30 seconden).

Tip: zet je flesjes gelnagellak niet te dicht bij je ingeschakelde (UV/LED) lamp en bewaar ze niet in het daglicht. Zo kun je er het langst van genieten zonder dat ze dikker worden.

Lichtblauwe gelmanicure met CCO Nail Gel

Op Instagram plaatste ik een video waarin je dit leuke kleurtje in actie ziet!

Op de swatch hieronder draag ik twee laagjes van Azure Wish, een koele lichtblauwe tint die me doet denken aan Frozen (de films). Met één laagje was hij ook al vrij goed dekkend, maar twee dunne laagjes vind ik persoonlijk fijner om aan te brengen.

Swatches CCO Nail Gel Azure Wish

Als je erg close-up kijkt lijkt er een minuscule glinstering in te zitten, maar dit valt eigenlijk niet op. Hieronder zie je een eerste nailart die ik met deze lak als basis maakte. Geen sneeuwvlokken maar de momenteel populaire ‘popart’ stijl. Je kon hem eerder ook al zien op mijn Instagram.

lichtblauwe nailart pop art cartoonstyle met CCO Azure Wish

Al met al ben ik blij verrast over dit voor mij nog onbekende merk! CCO Nail Gel doet wat je ervan verwacht. Ze lakken fijn, dekken goed en de kleur blijft zo’n twee weken netjes op mijn nagels zitten (dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals de conditie van je nagels, hoe intensief je jouw handen gebruikt, je lak-kwaliteiten etc. en kan dus bij jou anders zijn).

Meer informatie

Ook benieuwd geworden? Je koopt de CCO Nail Gel bij Shellac4u. Je vindt er niet alleen de kleurtjes maar ook starterspakketten voor als je bijvoorbeeld wil beginnen met gelnagellak. Naast basistinten zijn er ook diverse glitterlakjes, shimmers en parelmoeren tinten.

De losse lakjes kosten € 10,95 per flesje. Een CCO Starterspakket is er vanaf € 62,50.

Gebruik je wel eens gelnagellak? Kende jij dit merk al?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top