Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub || Review

Van Christophe Robin heb ik eerder al eens iets geprobeerd en het afgelopen jaar heb ik ook van diverse merken de scalp scrub getest. Daar was ik benieuwd naar deze, toch wat meer high-end, Cleansing Purifying Scrub met zeezout. Lees snel verder voor mijn ervaringen ermee!

Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub

Christophe Robin is een haarverzorgingsmerk in het wat luxere segment. Sinds een aantal jaar valt het merk onder dezelfde organisatie als Lookfantastic. Niet zo gek dus dat ik deze grote pot in de Lookfantastic adventskalender van 2022 vond!

Het is een glazen pot met een inhoud van 250 ml. De scrub is geschikt voor de vette of gevoelige hoofdhuid. Je kunt hem inzetten als je build-up van stylingproducten op je hoofdhuid wil verwijderen of om je gevoelige hoofdhuid wat meer in balans te brengen.

Informatie Christophe Robin hoofdhuid scrub

In de scrub zitten zee zout kristallen waardoor je hoofdhuid op een milde wijze gescrubt wordt. Daarbij worden de effecten van uitdroging tegengegaan. Door het toegevoegde bisabolol wordt je hoofdhuid gekalmeerd.

Allemaal positieve eigenschappen dus! Tijd om hem uit te proberen.

De Christophe Robin Scalp Scrub in gebruik

Het eerste wat ik merk als ik de pot open draai is de heerlijke geur. Fris, een beetje zoet en helemaal op z’n plek in de badkamer.

Scrub met zeezout voor gevoelige of vette hoofdhuid

De scrub zelf heeft een vrij vaste textuur. Het is daardoor wat lastig om een goede hoeveelheid uit de pot te pakken. Zeker als de pot wat verder leeg is.

Hoofdhuidscrub scalpscrub met zeezout

Je gebruikt de Christophe Robin Scalp Scrub één keer per week in plaats van je shampoo. Breng ongeveer een eetlepel van de scrub aan op je hoofdhuid. Masseer het dan met je vingers, of met een speciale scalp massage brush, in.

Je merkt dan dat de scrub licht begint te schuimen, dat is het teken dat hij z’n werk doet! Al het vuil en vet wat opgehoopt is op je hoofdhuid wordt meegenomen en mee door de afvoer gespoeld.

Close-up Christophe Robin zeezout hoofdhuid scrub

Omdat de scrub door zijn textuur wat lastig is om goed te verdelen pak ik steeds een paar kleine beetjes en breng die op verschillende plekken op mijn hoofdhuid aan. Zo pak ik niet teveel scrub en kan ik alle plekjes op mijn hoofd masseren.

Het zijn geen harde korrels, de belofte van een milde scrub wordt waargemaakt. Na gebruik verwen ik mijn haar nog met een conditioner. Als het dan droog is voelt het weer fris en gezond aan. Wat mij betreft is deze Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub een aanrader! Door de geur én door de werking.

Meer informatie

Je koopt deze Christophe Robin scrub voor je hoofdhuid via Lookfantastic.nl voor € 32,80. De pot bevat 250 ml. Je kunt hem ook proberen in een potje van 75 ml voor € 12,75. Het merk is cruelty-free en deze hoofdhuidscrub heeft een vegan formule.

Bestel je bij Lookfantastic? Vul dan code LFNLTHENEXTG1RL in voor 20% korting op geselecteerde items, zoals deze scrub!

— Fan van Lookfantastic? Bekijk dan hier de inhoud van de Lookfantastic adventskalender van 2022! —

Heb jij al eens iets van Christophe Robin geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top