Clay and Glow Foaming Micellar Makeup Remover || Review

Het Nederlandse skincare merk Clay and Glow blijft maar groeien! Na de succesvolle lancering van de Clay and Glow Sunscreen van afgelopen zomer komen ze nu met waarschijnlijk weer een nieuwe bestseller: de Foaming Micellar Makeup Remover. Ik probeerde hem uit en in dit artikel lees je er alles over!

Clay and Glow Foaming Micellar Makeup Remover

Ik heb toch wel een zwak voor schuimende producten. Dat voelt zo lekker zacht aan op je huid, dus wat mij betreft heeft dit product nu al een streepje voor.

Qua uiterlijk past hij helemaal bij de Clay & Glow familie! De roze kleur met witte letters zorgen ervoor dat je het merk meteen herkent.

Ingredienten clay glow foaming cleanser

De ingrediënten zijn zoals je verwacht vegan. Hij bevat onder andere aloë vera en lactic acid (melkzuur). Dat laatste zorgt ervoor dat je huid vocht aantrekt én vasthoudt. Aloë vera werkt hydraterend en is daarnaast kalmerend voor de huid. Ook deze Foaming Micellar Makeup Remover is weer cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd.

Makeup verwijderen met Clay & Glow Foaming Micellar Remover

Het reinigingsschuim zit in een semi-transparante roze fles met schuimkop erop. In de fles lijkt het op gewoon (micellair) water, maar door de dop zal het schuim worden.

De Foaming Micellar Makeup Remover in gebruik

Je gebruikt het reinigingsschuim op je vochtige huid, masseert hem in en kunt daarna het schuim mét al je (niet waterproof) make-up en vuil van je gezicht spoelen.

Makeup verwijderen met de Cleansing Face Pad

En dat aanbrengen doe je uiteraard met de Clay And Glow Cleansing Face Pad! Of met je handen natuurlijk. Maar de Face Pad is zo ontworpen dat je bij alle hoekjes van je huid kunt komen terwijl hij zacht aanvoelt.

Clay & Glow Cleansing Face Pad

Door alle kleine nopjes op de reinigingspad wordt het vuil nog beter verwijderd en ook met make-up heeft de foaming makeup remover weinig problemen. Voor waterproof make-up kun je overigens beter vooraf een extra remover gebruiken.

Bekijk hier de Clay and Glow Foaming Remover in een Reel. En vergeet me niet te volgen op Instagram voor de nieuwste updates!

make-up remover schuim in gebruik

Zoals verwacht voelt het schuim erg zacht aan op de huid en hij heeft een subtiele friszoete geur. Zo blijf ik na gebruik achter met een fris gevoel en een schone huid! De reiniger kun je dagelijks gebruiken en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd blijft.

’s Avonds gebruik je na deze reiniger het Retinol serum van Clay and Glow voor anti-aging verzorging gedurende de nacht!

Meer informatie

Vanaf oktober 2022 is de Foaming Micellar Makeup Remover verkrijgbaar via de Clay and Glow website. De remover kost € 20,95 (150 ml), voor de Cleansing Face Pad betaal je € 5,95. Bekijk ook zeker de bundels, daar zitten vaak interessante deals bij.

Clay and Glow is ook verkrijgbaar via Boozyshop en ICI Paris XL. Bestel je via de Clay and Glow website, vergeet dan niet code NEXTGIRL15 in te vullen voor 15% korting!

Wat denk je van dit reinigingsschuim? Zou je hem graag proberen?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top