Colourpop Blush Crush oogschaduwpalette

Vorige week las je al over het Colourpop So Jaded palette, vandaag is de beurt aan Blush Crush. Een klein, 9-pans palette met zachte tinten. Kijk mee naar het tweede Colourpop oogschaduwpalette wat ik kocht, zou deze net zo goed bevallen als het andere palette?

Colourpop Blush Crush pressed powder palette

De verpakking

Het is een klein, vierkant palette. Hij heeft zalmroze kleuren en een soort bloemenpatroon aan de voorkant. Het doosje en palette zelf zien er hetzelfde uit. Ook de achterkant is bijna helemaal hetzelfde: beide bevatten de kleurnamen van de oogschaduws. Ze hebben allemaal te maken met liefde, bloesem en blush, dus helemaal in het thema.

Colourpop Blush Crush kleurnamen en ingredienten

Op het doosje staan de ingrediënten, die vind je niet terug op het palette zelf. Wat dat betreft is het dan ook aan te raden om het doosje te bewaren.

De kleuren oogschaduw

Ik zei het in de intro al, het zijn zachte tinten die dit palette vullen. Toch kun je er wel ook wat diepere looks mee maken, door de onderste rij kleuren die wat donkerder zijn.

Colourpop Blush Crush pressed powder palette
9-pans oogschaduwpalette colourpop roze tinten

Er zijn drie volledig matte tinten: Lovesick, The One en Cheek2Cheek. Daarnaast vind je in dit palette drie matte tinten met kleine glittertjes, dat zijn Made U Blush, How Rouge en Blush Wine.

Enamored en Blossom Up zijn zachte oogschaduws met flink wat shimmers in zich. Blossom Up lijkt bijna duochrome met een verschuiving naar goud.

Blossom up duochrome shimmer kleur

Pop a Bottle is een verhaal apart. Een hele zachte oogschaduw die door de reis naar Nederland wat op elkaar gedrukt is en daardoor los in de pan ligt. Gelukkig kon ik hem wel weer voorzichtig wat plat duwen waardoor hij inmiddels weer wat steviger is en de pan netjes vult.

Pop a Bottle los in oogschaduwpan

Blush Crush in gebruik

Eigenlijk is niet alleen Pop a Bottle erg zacht, maar zijn alle kleuren in dit palette dit. Ze geven heel gemakkelijk kleur af, alleen Pop a Bottle lijkt meer een topper te zijn om iedere kleur met gemak een extra leuke finish te geven.

Colourpop cosmetics Blush Crush palette kleuren
Swatches colourpop Blush Crush oogschaduw

Bij zo’n lief palette horen natuurlijk ook lieve swatches. Hierbij zie je ook Pop a Bottle die wat achterblijft qua dekking. Bij dit palette ontkom je er bijna niet aan om een wat meer naturel look te maken. Toch kun je met de donkere kleuren genoeg kanten op.

Blenden ging gemakkelijk en de kleuren werken heel fijn. Hieronder zie je de look die ik uiteindelijk gemaakt heb met dit palette. Als deze kleuren je aantrekken, is dit palette zeker een aanrader!

Meer informatie

Als je het Blush Crush palette of iets anders van Colourpop Cosmetics wil bestellen is dat wel wat lastiger dan normaal. Het merk wordt namelijk alleen in de Verenigde Staten verkocht, dus je zit met douane- en invoerkosten. Het palette zelf kost $ 14.

Heb jij oogschaduwpaletten van Colourpop?

— Bekijk hier de Beauty battle: Colourpop vs. Guicami, met het Blush Crush palette in de hoofdrol! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

4 reacties op “Colourpop Blush Crush oogschaduwpalette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top