Colourpop California Love oogschaduwpalette

Al een tijdje heb ik het California Love oogschaduwpalette van Colourpop Cosmetics in mijn collectie. Ik heb er inmiddels al wat ervaring mee opgedaan en vandaag laat ik dit mooie palette eindelijk aan jullie zien! Lees snel verder als je houdt van warme, zomerse paletten.

Colourpop California Love palette

Dit California Love oogschaduwpalette trok eigenlijk meteen mijn aandacht toen ik op de Colourpop website keek. De zomerse verpakking, de warme kleuren… ik hou ervan!

De verpakking

Het palette komt in een doosje, je ziet hem hierboven op de foto al. Ik ben in gedachten alweer helemaal in de zomer! Op de achterkant staan de kleurnamen, net als op de achterkant van het palette. Ook is te zien dat het een cruelty-free palette is, altijd fijn! Wat ik mis, op zowel het palette als het doosje, zijn de ingrediënten. Die kun je overigens wel terugvinden op de website.

Colourpop California Love palette achterkant

Het palette zelf ziet er iets minder zomers uit (hetzelfde als de binnenkant van het palette, die zie je hieronder op de foto), maar bevat wel de karakteristieke kleur en palmbomen.

Colourpop California Love palette binnenkant

De Colourpop oogschaduw

Het palette bevat 12 oogschaduws, waarvan:

  • 4 matte kleuren (Gnarly, Sequoia, Laguna, The Bay)
  • 3 mat met minuscule glittertjes (Gold Rush, HWY 1, Mission)
  • 4 shimmers (Diego, Surfrider, Cahuenga, Cruisin’)
  • 1 glittertint (El Capitan).
Warme kleuren Colourpop oogschaduw

In de tint Cruisin’ lijkt een soort duo-chrome effect te zitten van goud naar brons, een hele aparte tint die al snel mijn favoriet van dit palette werd! Deze tint is, samen met Diego, erg zacht en geven erg veel pigment af. De andere twee shimmers voelen net wat harder.

Oogschaduw California Love CP

El Capitan is de glittertint in de midden rij van het palette, prachtig om iedere look net wat feestelijker te maken.

Close-up CP El Capitan glitter oogschaduw

California Love in gebruik

Natuurlijk was ik erg enthousiast om dit palette te gaan gebruiken. Laten we eerst even kijken naar de swatches. Die geven een goed beeld van de warme en kleuren van dit palette.

Swatches Colourpop California Love oogschaduwpalette
Close-up swatches CP El Capitan

Ik hoefde voor geen één kleur moeite te doen om dit resultaat op mijn arm te krijgen op mijn arm. Natuurlijk kan dat altijd anders uitpakken op je oogleden. Hieronder staan enkele looks die ik maakte met dit palette.

Warme ooglook sunset California Love CP
Oranje ooglook CP California Love

Ik gebruikte bij deze looks nepwimpers van Colourpop (in de stijl Chica) en NYX Vivid Brights eyeliners. Bij de onderste look zie je El Capitan als liner, de bovenste look heeft in het midden El Diego.

Inmiddels gebruik ik dit palette bijna dagelijks, ik gebruik hem deze maand (november) voor mijn ‘One Month, One Palette’ challenge. Op Instagram kun je zien welke paletten ik voorgaande maanden heb gebruikt hiervoor!

Dit palette is perfect voor everyday omdat er neutrale tinten inzitten. Zoals je hierboven kunt zien kun je er een feestje van maken als je wil. Met de glitters of wat fellere kleuren is je look ineens heel anders. Het pigment is ook op mijn oogleden super en de kleuren laten zich gemakkelijk blenden. Ook wat dat betreft is het dus geen straf om dit palette te gebruiken!

Meer informatie

Colourpop is een merk wat je enkel kunt bestellen vanuit de Verenigde Staten. Dat houdt in dat je vrij veel verzendkosten betaalt en bij een bestelbedrag boven de € 22 ook nog eens douanekosten (€ 13) en invoerkosten (een bepaald percentage over het bestelbedrag). Het California Love palette zelf kost $ 18, maar het totale bedrag kan door de extra kosten snel oplopen.

Heb jij al iets van Colourpop? Wat is je favorieten product?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Colourpop California Love oogschaduwpalette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top