Colourpop x Kathleen Lights So Jaded palette

EINDELIJK was het zo ver! Mijn eerste Colourpop palette! Ik koos voor het Colourpop x Kathleen Lights palette met de naam So Jaded. Een naar mijn mening veelzijdig palette waar ik veel mooie looks mee had gezien. Ik was er dan ook erg benieuwd naar!

Colourpop So Jaded palette

De verpakking en het palette zelf zien er hetzelfde uit. Paars met allerlei kleuren kristallen, heel toepasselijk als je ook de namen van de kleuren bekijkt. Ze zijn namelijk allemaal vernoemd naar soorten kristallen.

Colourpop So Jaded palette achterkant

Het palette zelf is van stevig karton en sluit met twee magneten. Wat me opviel toen ik het palette opende was dat niet alle kleuren even netjes gepressed waren. De kleur You’re a Gem leek beschadigd, maar er zat geen losse oogschaduw in het palette met die kleur. Sommige andere leken wat losgeschud te zijn. Maar dat is misschien ook niet gek, aangezien het palette uit de Verenigde Staten komt.

De So Jaded kleuren

De buitenkant ziet er heel kleurrijk uit en de binnenkant doet daar niet voor onder. Al is het niet een samenstelling van kleuren zoals bijvoorbeeld het Carnival Love Tahiti palette, maar zijn het wat meer koelere tinten.

Colourpop Kathleen Lights So Jaded

Het zijn niet de standaard felle kleuren, maar ze zijn toch goed op elkaar afgestemd vind ik. Het past gewoon. Er zijn genoeg bruintinten, zowel mat als shimmers, om een neutrale look te maken. Daarnaast kun je allerlei kanten op qua kleur. De turquoise springt eruit, maar ook de groentinten en paarse shimmer.

Colourpop Kathleen Lights palette kleuren
Colourpop Kathleen Lights palette kleuren in zonlicht

Hierboven zie je het palette in normaal licht en in avondzon, wat de foto een bijzondere sfeer geeft.

Drie tinten uit die palette zijn niet bedoeld om rondom je ogen te gebruiken (wat ik natuurlijk alweer te laat las). Het gaat om Sapphire (de donkerblauwe rechtsonderin), Ruby (de derde op bovenste rij) en Topaz, de gouden glitter.

Het palette bevat twee pressed glitters. Naast de gouden Topaz is er nog Opal, de zilveren. Beide glitters zijn holografisch ofzo, in de zon krijgen ze allerlei kleurtjes, prachtig!

Goudkleurige pressed glitters Topaz
Zilverkleurige pressed glitters Opal

De kwaliteit van het palette

Ik hoor zoveel goeds over Colourpop en over hun oogschaduw in het bijzonder, dat de verwachtingen vrij hoog waren. En ik moet zeggen, de swatches hebben me zeker niet teleurgesteld!

Hieronder zie je steeds per twee rijen van boven naar onder de kleuren afgebeeld.

Swatches 1 Colourpop So Jaded palette
Swatches 3 Colourpop So Jaded palette
Swatches 2 Colourpop So Jaded palette

Ik heb bij geen één kleur moeite hoeven doen om hem goed zichtbaar op mijn arm te krijgen. De tinten voelen zacht aan en hebben een goed pigment. Ik kon niet wachten om ze op mijn ogen te proberen!

Hieronder zie je vier compleet verschillende ooglooks. Ik wilde natuurlijk alle kleuren meteen proberen. Alleen een neutrale look moet ik nog maken, maar dat zal ook geen probleem zijn met het So Jaded palette van Colourpop.

Groene look met So Jaded oogschaduwpalette
Rode ooglook make-up van Colourpop
Colourpop paarse look oogshaduw

Bij de bovenste twee ooglooks heb ik ook nepwimpers van Colourpop Cosmetics opgedaan, in de stijl Chica. Bij de paarse look heb ik wimpers van Action op, lekker budgetproof!

Meer informatie

Helaas heeft Colourpop Cosmetics geen verkoper in Europa. Dat betekent dat je alles vanuit de Verenigde Staten koopt via de Colourpop Cosmetics webshop en je er dus invoerrechten op moet betalen. Het So Jaded palette kostte $ 39, wat inclusief invoerrechten neerkomt op ongeveer 40 euro. Inmiddels is dit palette helaas niet meer te koop, wel heeft Colourpop een aantal andere mooie grote paletten!

Voor welke kleuren uit dit palette zou jij gaan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

4 reacties op “Colourpop x Kathleen Lights So Jaded palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top