Colourpop Mystery Box unboxing!

Volgens mij was het voor het eerst in de geschiedenis van Colourpop Cosmetics dat je een Mystery Box kon aanschaffen. Als echte liefhebber van dat soort verrassingen wilde ik dat natuurlijk proberen! Ik kocht de medium box en ontving hem na een aantal weken thuis. Kijk mee naar de inhoud!

Colourpop Mystery Box medium ontvangen

Er was de keuze uit drie formaten van de Colourpop mystery box: Small, Medium en Large. Ik koos voor de middelste die $ 49 kostte (ongeveer € 42) en een waarde zou bevatten van ca $102. De kleine box kostte $29 (t.w.v. $61), de grootste $89 (t.w.v. $200). Kijk je mee naar de inhoud?

Lippie Stix

Het eerste item is een Lippie Stix in de kleur Trust Me. Dit is een helderrode kleur. Persoonlijk draag ik hele opvallende kleuren zelden dus waarschijnlijk zal ik deze in een toekomstige winactie weggeven. De Colourpop Lippie Stix kosten normaal $ 7.

Colourpop Cosmetics Lippie Stix rood Trust Me

Lippie Pencil

Het Lippie Pencil in de mystery box is in de kleur ‘Cool BFF’. Een voor mij wat donkere nude tint, die ik zeker ga gebruiken. Ik hoor veel goeds over de lipproducten van Colourpop, dus ik heb stiekem hoge verwachtingen. De Lippie Pencils kosten normaal $ 6.

Colourpop Cosmetics Lippie Pencil nude

So Juicy plumping lipgloss

Deze So Juicy Plumping Lipgloss lijkt me iets te donker voor mij, dus ook die gaat op de winactie-stapel. Het is de tint Beachwood, deze lipglosses zijn in allerlei tinten verkrijgbaar en kosten $ 8.

So Juicy Plumping Gloss in Beachwood

Pressed Glitter

Deze pressed glitter is in de kleur Iykyk, een lavendeltint met blauwe shift (wat helaas niet zo goed is om te zien op de foto). Ik heb al enkele van dit soort pressed glitters, ze zitten in het Colourpop She’s A Rainbow palette. De glitters zijn erg fijn, toch ga ik deze denk ik niet vaak zelf gebruiken. Ik weet van mezelf dat ik dit soort oogschaduws in een losse pan niet snel pak. Dan kan ik hem beter weggeven! Je kunt hem via Colourpop overigens kopen voor $ 5.

Colourpop Pressed Glitter

Act Natural mascara

De mascara van Colourpop heb ik nog nooit gebruikt, maar dit is een bruine dus dat vind ik erg leuk! Meestal heb ik standaard een zwarte dus ik ben benieuwd hoe een bruine mascara me zou bevallen. Hij kost normaal $ 9.

Bruine mascara Act Natural Colourpop

Medium Fluff Brush

Een héle zachte kwast om iets als blush of highlighter aan te brengen. Altijd handig, en hij ziet er ook nog eens mooi uit vind ik! Hij heeft de naam Medium Fluff Brush en nummer F24. Je koopt hem normaal voor $ 10.

Colourpop Medium Fluff Brush

Super Shock Blush

Deze super shock blush heeft de kleurnaam Cheerio. Voor mij is hij veel te donker helaas, al vind ik het wel een prachtige kleur! Helaas is hij tijdens de verzending gebroken dus ik ga even kijken of ik hem nog kan repareren. Overigens heb ik dit gemeld bij Colourpop en had ik binnen een paar dagen een couponcode in mijn mail, fijne service! De blush koop je los voor $ 8.

Colourpop Super Shock Blush rood

SOL Body – Shimmering Dry Oil

Met deze shimmering olie krijg je lichaam een glow waar je u tegen zegt, denk ik! Het is de kleur Paloma, een warme tint met hele kleine gouden glitterdeeltjes.

SOL Body Shimmering Dry Oil Paloma

Het is de mini variant, je koopt deze los voor $ 10.

SOL Body Shimmering Dry Oil Paloma glitters

Fourth Ray – Oat Face Milk

Deze Oat Face Milk is een soort serum om je huid te voeden. Hij bevat haver, jojoba en squalaan. Ik heb nog een voorraadje serums staan, maar deze zet ik erbij want ik wil hem zeker gaan proberen! Hij kost $ 14.

Fourth Ray Oat face milk

BFF Crème Gel Liner

Deze specifieke kleur (Boots) kan ik momenteel niet op de website vinden, dus wellicht is hij uitverkocht of uit het assortiment. Het is een Barbie-roze oogpotlood, ik vind hem leuk! De Crème Gel Liners van Colourpop kosten $ 7.

Colourpop BFF Crème Gel Liner pink

Super Shock Shadow

Eindelijk kan ik ook een Super Shock Shadow uitproberen! Ik hoor hier steeds zoveel goeds over, maar had er nog geen. Ik ontving de kleur Birthday Wish, een hele mooie gouden kleur met een roze shift. Erg blij mee! Hij wordt los verkocht voor $ 6.

Colourpop Super Shock shadow

Shadow Palette

Als laatste item pakte ik dit leuke oogschaduwpalette uit de doos! Het is Labelle of the Ball, een quad uit de Animal Crossing collectie van een tijdje geleden. Deze bevat paarse tinten (je verwacht het niet he), ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit! Je kunt hem nog steeds kopen voor $ 12.

Animal Crossing Labelle of the Ball oogschaduwpalette

Conclusie

Hieronder zie je alle producten uit deze medium Colourpop Mystery Box bij elkaar. Het totale bedrag kwam inderdaad precies op $ 102 (ca. € 86) uit zoals ze hadden verteld. Alhoewel ik een aantal items niet ga gebruiken vind ik het een erg leuke box! Er zitten allerlei soorten producten in, voor je lippen, ogen, gezicht en zelfs skincare. Een leuke manier om allerlei producten te proberen en ook om kennis te maken met de zustermerken SOL en Fourth Ray.

Inhoud Colourpop Cosmetics Mystery Bag

Misschien dat ik de volgende keer wel voor de duurdere variant ga, misschien zit daar een groter oogschaduwpalette in? Ik ga binnenkort nog wat meer unboxings bekijken, dan ben ik goed voorbereid voor een volgende keer!

Meer informatie

De Mystery Box van Colourpop was helaas maar tijdelijk te koop (zoals meestal bij dit soort acties) via de Colourpop website. Ik heb wel goede hoop dat ze het nog een keer zullen doen. Deze box kostte me ongeveer €42. Wel kwam er nog inklaringskosten bij van iets meer dan € 12. Uiteindelijk heb ik dus zo’n € 55 betaald. Houd er dus altijd rekening mee dat er extra kosten bij komen als je iets van Colourpop bestelt, omdat het uit de Verenigde Staten komt. Dan is je goedkope oogschaduwpalette ineens toch high end!

Welk product lijkt jou het leukste om te ontvangen? Wil je van iets uit deze box een uitgebreide review zien? Laat het me dan even weten in de comments!

Eén reactie op “Colourpop Mystery Box unboxing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top