Colourpop She’s A Rainbow palette

Een maand geleden bracht Colourpop een nieuw kleurrijk oogschaduwpalette uit: Fade Into Hue. Eigenlijk vond ik dat best jammer, want ik had namelijk net het Colourpop She’s A Rainbow palette aangeschaft! Dit palette is al net zo kleurrijk en laat ik vandaag aan je zien.

Colourpop She's a Rainbow palette

Het palette komt niet in een afzonderlijke verpakking, wat me eigenlijk wel verbaasde. Op het palette zelf staan bijvoorbeeld geen ingrediënten vermeld. Het is een stevig kartonnen palette, met een eenvoudige maar zomerse uitstraling. Hij heeft een oranje / zalmkleurig uiterlijk met een gouden hart met palmbomen voorop.

De binnenkant is echter des te kleurrijker! Als je het palette opent zie je ook het kenmerkende hart, en daarnaast 24 prachtige kleurrijke pans met diverse finishes. Deze pans zitten magnetisch in het palette ‘vast’. Je kunt ze er gemakkelijk uithalen. Op de achterkant staat steeds de naam van elke kleur.

Binnenkant van Colourpop She's a Rainbow palette
Kleurrijk Colourpop oogschaduw palette

De bovenste en derde rij zijn allemaal matte kleuren, met uitzondering van de donkerdere paars op de derde rij. De twee roodtinten op de onderste rij zijn tevens mat. Daarnaast zijn er drie glitterkleuren te vinden en acht kleuren met een shimmery of metallic finish.

Glitter oogschaduw van Colourpop Cosmetics

De kleuren op de bovenste rij zijn wat meer pastel, waardoor je allerlei kanten op kan met die palette. Het enige wat je niet zal lukken zijn neutrale looks door de afwezigheid van bijvoorbeeld bruintinten.

Felle regenboog kleurtjes oogschaduws

Colourpop She’s A Rainbow in gebruik

Eerder probeerde ik al enkele andere Colourpop palettes (bekijk ze hier: Colourpop x Kathleen Lights So Jaded, Colourpop Going Coconuts, Colourpop Blush Crush en Colourpop California Love palette). Ik ben van het merk gewend dat de kwaliteit gewoon goed is. Gelukkig viel ook dit kleurrijke palette niet tegen!

Op de eerste foto zie je de voornamelijk matte tinten van de bovenste en derde rij. Op de tweede foto heb ik de tweede en vierde rij oogschaduws geswatcht.

Swatches matte kleuren She's A Rainbow Colourpop
Swatches glitters en shimmerkleuren She's A Rainbow Colourpop

De enige kleuren waarbij ik wat mee moeite moest doen waren de drie pasteltinten rechtsboven (mintgroen, lichtblauw en lila).

Zelfs de glittertinten swatchten gemakkelijk en de glitters bleven goed op hun plaats. Ook bij de ooglook die ik later maakte (zie verderop in dit artikel) had ik geen problemen met de glitters, gelukkig!

Close-up shimmertinten paars blauw CP
Glitters en shimmers in Rainbow palette Colourpop

Vooral de oranjekleurige glitter vind ik erg mooi! Hij bestaat uit twee kleuren en glitters met verschillende groottes. Hij heet Boombayah.

Ik maakte aanvankelijk twee verschillende looks met dit kleurrijke Colourpop oogschaduwpalette. Uiteindelijk werden het er drie. Je ziet ze hieronder!

Geel met blauw groene ooglook met glitters CP
Regenboog ooglook met CP She's a Rainbow
Regenboog ooglook met CP She's a Rainbow en wet liners

Bij de regenboog look heb ik voornamelijk kleuren van de derde rij van het palette gebruikt, met ook de twee roodtinten onderin. Om de look wat interessanter te maken gebruikte ik mijn Glisten Cosmetics wetliners!

Al met al ben ik erg tevreden met het She’s A Rainbow palette van Colourpop! Helaas is dit palette niet meer te koop. Als ik had geweten dat deze eruit zou gaan, had ik even gewacht op het nieuwe kleurrijke palette Fade Into Hue. Dat is een erg tof palette, maar nu vind ik het zonde om die ook nog te kopen.

Meer informatie

Ik kocht dit Colourpop Cosmetics She’s A Rainbow palette voor $ 40 en liet hem uit de Verenigde Staten komen. Uiteraard komen er dan nog wel extra kosten bij. Je betaalt namelijk vrij veel verzendkosten en bij een bestelbedrag boven de € 22 komen er douanekosten (€ 13) en invoerkosten (een bepaald percentage over het bestelbedrag) bij. Sinds 1 januari 2021 gelden die regels ook voor bestellingen vanuit Groot Brittannië. Benieuwd hoe dat precies zit? Lees dat dan hier: Extra kosten betalen door Brexit?

Ook zo’n kleurrijk palette van Colourpop? Dan kun je kiezen voor het Fade Into Hue palette wat nog wel verkrijgbaar is. Die kost $34.

Wat is jouw favoriete kleurrijke palete?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top