Dag 2020, op naar 2021!

We naderen het einde van 2020, een jaar waarin we met z’n allen te maken kregen met een nieuwe werkelijkheid. Voor sommigen bood dit kansen, anderen ervaarden vooral de negatieve kanten. In dit artikel kijk ik terug en alvast vooruit naar 2021, hoe was het voor mij en mijn blog en hoe zie ik de toekomst op dat vlak?

De nieuwe werkelijkheid

Ik kan niet een artikel schrijven over 2020 en de situatie rondom het Coronavirus overslaan. Persoonlijk heb ik er gelukkig nog niet veel nadelen aan ondervonden. Ik heb bijvoorbeeld geen personen in mijn omgeving die ernstig ziek zijn geworden of overleden. Ook heeft het voor mij geen financiële gevolgen gehad. Wat dat betreft prijs ik mezelf dan ook gelukkig, ik ben er dankbaar voor dat ik en mijn naasten ‘ongeschonden’ uit de strijd zijn gekomen (tot nu toe). Ik hoop dat dit in 2021 zo blijft.

Er is overigens wel een hoop veranderd. In plaats van fulltime op kantoor, werk ik al sinds half maart vanuit huis. Mijn collega’s spreek ik via videobellen en het werk gaat gewoon door. Het thuiswerken bevalt me overigens prima. Geen reistijd, mijn eigen tijd indelen en nóg flexibeler zijn. Wat soms extra handig is als de scholen sluiten…

Ik ervaar meer rust in mijn leven. Niet meer steeds het gehaast van kinderen wegbrengen en snel naar werk rijden. Of na het werk kinderen ophalen, snel koken en dan hopen dat ze nog op tijd op bed liggen. Deze relatieve rust is denk ik wel het grootste voordeel wat ik ervaar. Ik hoop dat in 2021 vast te kunnen houden.

theNextG1rl.nl

Mijn blog startte ik halverwege 2019. In 2020 heb ik hem zien groeien en ben ik zelf ook gegroeid. Ik hoop die stijgende lijn in 2021 natuurlijk vast te kunnen houden!

Het artikel wat het meest gelezen is in 2020: Overzicht beauty adventskalenders 2020! Met stip op 1. Ik vind die kersttijd en het uitpakken van adventskalenders ook de leukste tijd van het jaar denk ik. Daarom heb ik er maar liefst 6 uitgepakt op mijn blog. Ook die afzonderlijke artikelen scoorden goed dit jaar.

Essence adventskalender kerstmist 2020

Andere topartikelen:

Daarnaast doen ook de artikelen over het nieuwe assortiment van Essence en Catrice het goed.

Ik heb geen concrete doelen voor mezelf gesteld voor 2021. Wel wil ik doorgaan met leuke samenwerkingen, winacties en het schrijven van artikelen. Ik wil mijn fotografie-skills verbeteren en mede daardoor de kwaliteit van theNextG1rl.nl verhogen. Genoeg te doen dus!

Instagram @thenextg1rl

Ook mijn Instagram-account @thenextg1rl is het afgelopen jaar gegroeid. Ik begon met 588 volgers, inmiddels is dat aantal meer dan verdubbeld tot ca. 1220. Ik probeer mijn feed consistent en afwisselend te houden. Je ziet er bijvoorbeeld steeds een ooglook (of nailart) afgewisseld met een productfoto. Die laatste hangt samen met een artikel op mijn blog over dat product.

Pastel eyeliners ooglook

Mijn Instagram profiel en posts zijn momenteel in het Engels om een groter bereik te hebben. Toch overweeg ik om in 2021 mijn Instagramteksten in het Nederlands te gaan doen. Het is immers voor het grootste deel een verlengstuk van mijn Nederlandse blog.

Wat ik volgend jaar meer wil doen is Stories posten en misschien zelfs hier en daar een Reel. Uiteraard blijf ik ook regelmatig een winactie organiseren. Volg je me nog niet? Doe dat dan nu hier: @thenextg1rl!

Bedankt!

Als laatste wil ik nog zeggen: BEDANKT! Bedankt dat je dit leest, dat je mijn blog bezoekt, dat je me support. Of dat hier is, op Instagram, of zelfs op Facebook of Twitter: het betekent veel voor me dat je me volgt, posts liket of een reactie achterlaat. Ik ben dankbaar voor mijn bezoekers én voor mijn samenwerkingen afgelopen jaar. Ik heb veel fijne producten mogen uittesten en nieuwe merken ontdekt. Super!

Mocht je feedback voor me hebben, ideeën voor artikelen, opmerkingen over mijn Instagram: laat vooral een reactie achter!

2 reacties op “Dag 2020, op naar 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top