De 5 bikini trends van 2023

De lente is officieel begonnen, het zonnetje laat zich af en toe zien. Tijd om te gaan dromen over dagen op het strand en vakanties in de zon! Daar hoort een nieuwe bikini bij! Daarom lees je vandaag alles over de vijf bikini trends van 2023. Kijk snel verder of er iets voor je bij zit!

bikini trends van 2023

Voor de foto’s in dit artikel is gebruik gemaakt van de bikini’s van My Jewellery. Je vindt er swimwear in allerlei kleuren, stijlen en pasvormen, dus neem zeker eens een kijkje om de perfecte bikini voor 2023 te vinden!

1. Retro prints

Deze eerste trend vind ik persoonlijk de leukste: retro printjes zijn weer helemaal in! Oranje, roze, bruin, bloemetjes of andere opvallende patronen: je waant je even een aantal tiental jaar terug in de tijd. Gecombineerd met de pasvormen van 2023 krijg je dan een vrolijke bikini die helemaal voldoet aan de beautystandaarden van nu. Overigens ook leuk met een high waist broekje om juist meer in de stijl van toen te blijven.

Swimwear met retro prints zijn hip dit jaar

2. Cut out swimwear

Je hebt ze misschien al vaker gezien: badpakken en bikini’s met ‘gaten’ op allerlei plekken. De zogenaamde cut out swimwear trend zet door in 2023! Badpakken met een opening op de rug waren al langer verkrijgbaar. In 2022 waren monokini’s hip en in 2023 gaan we door naar de cut out bikini. Asymmetrische schouderbandjes, een opening onder de borsten of elders, er zijn leuke modellen te vinden!

cut out swimwear

3. Véél bandjes

De cut out trend zet zich voort in de zogenaamde waist wrap bikini’s. Touwtjes die zo lang zijn dat je ze een extra keer om je taille kruist voor je ze op je rug vastknoopt. Dit geeft je bikini een opvallend uiterlijk en het accentueert je taille.

Sowieso zien we in 2023 veel bandjes: strikjes aan de broekjes, triangeltopjes met touwtjes.

Waist Wrap bikini in neon

4. Neon kleuren

Zijn de retro prints niets voor jou, dan zit je veilig met een neon gekleurde bikini dit jaar! Alhoewel, veilig… Je valt in ieder geval goed op. De felgekleurde items worden gecombineerd met de andere trends van dit jaar: waist wraps, cut outs of glitterbikini’s!

5. Glitter & glamour

Want dat is de laatste bikini trend van 2023 die ik vandaag bespreek: Glitter & Glamour! Hieronder zie je een glimmende stof die nog vrij subtiel is. Maar het kan dit jaar niet genoeg schitteren! Glitterstofjes in allerlei kleuren: neon of andere tinten. Het leuke is dat ze mooi reflecteren in de zon en je helemaal in stijl flaneert over de boulevards of aan het strand zult liggen.

Glitter glam glanzende legergroene bikini 2023

Ook leuk: versier je bikini met een bikini bedel voor een beetje extra glam!

In deze Instagram Reel zie je alle trends nog eens voorbij komen! Volg me voor meer van dit soort content.

Meer informatie

In dit artikel zag je bikini’s van My Jewellery. Het assortiment swimwear is erg uitgebreid, er is voor ieder wat wils te vinden voor fijne prijzen. Naast zwemkleding hebben ze natuurlijk ook veel sieraden én kleding, dus neem zeker even een kijkje op de website.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een merk of bedrijf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top