De Bijenkorf adventskalender 2021 unboxing!

Ik had net de Essence adventskalender 2021 unboxing afgerond toen de pakketbezorger alweer met de volgende kalender aan de deur stond. In dit artikel ben je dan ook getuige van De Bijenkorf adventskalender 2021 unboxing! Benieuwd naar de volledige inhoud? Kijk dan snel verder in dit artikel!

De Bijenkorf adventskalender 2021

Klik door via de link voor een overzicht van alle beauty adventskalenders van 2023! Of ga rechtstreeks verder naar de volledige inhoud van De Bijenkorf adventskalender van 2023!

De Bijenkorf adventskalender van 2021 is met een prijs van € 99 niet één van de goedkoopste. Bij de box werd ik in ieder geval niet teleurgesteld. Het is een stevige doos met een prachtig design. De bij staat centraal in een zwart met holografisch zilveren versiering.

De Bijenkorf adventskalender 2021 informatie

Nog een pluspunt is dat deze kalender niet 24, maar wel 25 kleine cadeautjes bevat.

Je kunt de doos rechtop wegzetten en aan de voorkant de twee deurtjes openen. Zeker met de deurtjes geopend blijft de kalender goed staan.

De Bijenkorf adventskalender 2021 binnenkant

Aan de binnenkant zitten 25 aparte doosjes met daarin de producten. Ze variëren van formaat en zijn uitgevoerd in het zilver wat ook de buitenkant siert. Alleen doosje nummer 25 wijkt af, die is zwart.

De Bijenkorf adventskalender 2021 unboxing

Tot zover heb ik niets aan te merken op deze doos, hij is stevig, lijkt van goede kwaliteit en volgens mij is de inhoud ook nog eens helemaal prima! Maar dat kun je hieronder bekijken en zelf beoordelen.

De inhoud van de adventskalender

De doosjes blijken gemakkelijk uit de kalender te komen door de halve maantjes waarmee je ze kunt pakken. Bij sommige doosjes liet de lijm een beetje los, waardoor ze wat uit elkaar dreigen te vallen, maar over het algemeen voelt alles degelijk aan!

Dag 1: Dr. Barbara Sturm gezichtscrème

Op de eerste dag een product om je huid gehydrateerd en stevig te houden: Dr. Barbara Sturm face cream. Het is een tube van 20 ml, een redelijke hoeveelheid om de crème eens uit te proberen!

Dr. Barbara Sturm face cream

Dag 2: Loewe 001 Eau de Parfum

Deze Eau de Parfum van Loewe wijkt af van wat er op de inhoudslijst staat. Eigenlijk zou de geur Solo Ella (Eau de Toilette) van de nieuwste collectie er in zitten, maar dit is 001 (Eau de Parfum). Hij bevat een geur van citrusnoten, bergamot, Calabrische mandarijn en een vleugje roze peper. Hoe dat ruikt? Fris en toch ook wat zoet tegelijkertijd. Hij zit in een verpakking met een rollerball, je brengt hem dus rollend aan op je huid!

Loewe 001 Solo Ella rollerball eau de toilette

Dag 3: Real Techniques Cheek Brush

De paar (oogschaduw)kwasten van Real Techniques die ik al heb vind ik erg fijn, dus ik was blij om deze Cheek Brush te vinden in De Bijenkorf adventskalender van 2021! Hij is compact, dus handig voor onderweg en hij is roze, nóg leuker!

Real Techniques mini Cheek Brush roze

Dag 4: Rituals Fleurs de l’himalaya Eau de Parfum

In doosje nummer 4 vond ik een Eau de Parfum van Rituals (15 ml). Het is de geur Fleurs De L’Himalaya, je ruikt hem al zonder het flesje open te hoeven maken. Wat een heerlijke geur is dit zeg! Een heel zacht, zoet luchtje, dit wordt denk ik een nieuwe favoriet!

Rituals Fleurs de l'Himalaya Eau de Parfum

Dag 5: Laura Mercier mini velour extreme lipstick

Op dag 5 een item wat ik bijna iedere adventskalender zit: een rode lipstick! De Bijenkorf koos voor de kleur Dominate van Laura Mercier. Ik heb al een aantal rode lipsticks die ik weinig draag, dus deze gaat in mijn winactie-lade.

Rode Laura Mercier mini Velour Extreme Lipstick in Dominate

Dag 6: Memo Paris Irish Leather Eau de Parfum

In doosje nummer 6 zit nóg een Eau de Parfum, deze is van het merk Memo Paris, de geur Irish Leather. Dit is de navulling van 10 ml die bij De Bijenkorf maar liefst € 50 kost! Jammer genoeg is het niet helemaal mijn geur. Misschien dat mijn man hem lekker vindt, dan krijgt hij hem!

Memo Paris Irish Leather Eau de Parfum

Dag 7: Ilia lip wrap hydrating mask

Het eerste full size product vond ik bij doosje 7: een lipmasker van Ilia. Een merk waar ik vaak goede dingen over gehoord heb, maar wat ik nog niet ken. Ik wil deze wel gaan gebruiken, maar heb nog best veel lipverzorging staan. Even kijken nog dus wat ik hiermee doe!

Ilia lipmasker Lip Wrap Hydrating Mask

Dag 8: Paula’s Choice hydrating cleanser

Een gezichtsreiniger van Paula’s Choice, die sla ik niet af! Hij verwijdert make-up en heeft een anti-ageing effect. Door de kleinere verpakking erg handig voor op vakantie, dus ik ga hem zeker nog proberen.

Paula's Choice Resist Anti-aging cleaner

Dag 9: Moroccanoil dry shampoo light tones

Moroccanoil is zo’n merk waar ik al vaak goede dingen over gehoord heb, maar waar ik nog nooit iets van geprobeerd heb. In De Bijenkorf Adventskalender van 2021 vond ik een droogshampoo: altijd handig! Ik heb best hoge verwachtingen van het merk, dus ik ben benieuwd.

Moroccanoil Droogshampoo light tones

Dag 10: The Ordinary caffeine solution 5% + EGCG oogserum

Een oogserum van The Ordinary met een cafeine oplossing en EGCG. Die laatste moest ik even opzoeken, maar dat schijnt een belangrijk bestanddeel van groene thee te zijn, waardoor die thee een geneeskrachtige werking heeft. Klinkt goed! Over het The Ordinary niacinamide serum was ik erg tevreden dus deze ga ik ook een kans geven. Het is overigens een full size van 30 ml!

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Dag 11: Atelier Rebul Istanbul Eau de Cologne

In doosje 11 zit nóg een geurtje: Istanbul van Atelier Rebul. Een erg kruidig Eau de Cologne waar ik hopelijk iemand ander blij mee kan maken.

Atelier Rebul Instanbul Eau de Cologne

Dag 12: Ubeauty resurfacing compound

Na het lezen van de beschrijving, ‘de heilige graal voor uw huidverzorgingsroutine’, wist ik eigenlijk nog steeds niet precies wat dit was. Maar als ik het goed heb is het een soort serum waar je huid van opknapt in 3 tot 6 dagen. Challenge Accepted!

Dit serum kost voor 15 ml maar liefst € 98 (al kan ik hem momenteel niet vinden op de website van De Bijenkorf), deze ‘mini’ bevat 10 ml.

Ubeauty Resurfacing Compound

Dag 13: Pixi Vitamin-C Tonic

Mijn eerste Pixi product! En eentje waar ik al veel goeds over gehoord heb. Deze brightening tonic met vitamine C en ferulinezuur wil ik dan ook graag uitproberen! Deze adventskalender bevat een flesje met 100 ml en de review ervan lees je in dit artikel: Pixi Vitamin-C Tonic || Review.

Pixi Vitamin C Tonic

Dag 14: Molton Brown Fiery Pink Pepper bath & shower gel

Een bad- & douchegel komt altijd wel van pas. De Fiery Pink Pepper van Molton Brown ziet er vrouwelijk uit, maar ruikt toch wat zwaarder en kruidig. Niet meteen mijn favoriet, maar ik kan mijn man hier vast blij mee maken!

Molton Brown Fiery Pink pepper bad & douchegel

Dag 15: MAC extreme dimension mascara

In doosje 15 zit een full size MAC Extreme Dimension mascara! Ik moet bekennen dat ik de mini uit de MAC adventskalender 2020 nog (onaangebroken) heb liggen, dus ik ga deze ook in mijn winactie-lade leggen. Iemand anders is hier vast heel blij mee!

MAC Extreme Dimension mascara

Dag 16: Revitalash Advanced lash serum

Nóg zo’n merk waar ik veel goeds over gehoord heb. Het Revitalash Advanced lash serum. Ik ga deze zeker uitproberen, eens kijken wat het voor mijn wimpers kan doen!

Helaas bleek dit Revitalash wimperserum compleet uitgedroogd te zijn. Uiteindelijk heb ik via de klantenservice van De Bijenkorf een tegoedbon ontvangen, maar ik hoop niet dat dit bij alle adventskalenders het geval is!

Revitalash lash serum

Dag 17: Estee Lauder Advanced night repair

Ik word inmiddels ook wat ouder, dus een ‘Advanced night repair’ serum met New Youth-Generating Power klinkt goed. In het mini pipet-flesje zit 7 ml.

Estee Lauder Advanced Night Repair serum

Dag 18: Babor Cleansing Hy-ol en Phytoactive base mini set

Als ik het goed heb begrepen bevat dit doosje twee producten: een tweefasen reinigingsolie die je gezicht reinigt en een tweede reinigingsproduct waardoor eventueel resterend vuil wordt verwijderd en je huid verfrist en gevoed wordt. Het lijkt me een interessant product om me eens in te verdiepen.

Babor Cleansing Hy-ol & Phytoactive base set

Dag 19: Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge geurkaars

Dit had ik niet in deze kalender verwacht: een geurkaarsje! Het glas ziet er leuk uit en wat ruikt de kaars lekker! Die ga ik zeker aan steken tijdens het thuiswerken komende winter, heerlijk! Hij is er overigens ook in o.a. parfumvorm, die moet ik onthouden.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge geurkaars

Dag 20: OUAI Treatment mask thick hair

Na de droogshampoo heb ik nog niets anders voor het haar gezien, maar in doosje 20 zit dan toch nog een haarverzorgingsproduct! Een haarmasker van OUAI. De beschrijving op de website zegt iets anders, maar ik vermoed dat dit voor dik haar is. Aangezien mijn haar heel fijn en dun is, denk ik dat ik dit product ook aan iemand anders ga geven. Jammer, want ik wil het merk wel eens proberen!

Ouia Treatment masker voor dik haar

Dag 21: Kiehl’s Creme de corps

Deze adventskalender heeft zóveel verschillende merken, leuk! Deze bodylotion is namelijk ook mijn eerste product van Kiehl’s! Het is een mini en hij ruikt heel basic, volgens mij is er geen parfum of geur toegevoegd. Bodylotion komt altijd van pas en is handig in zo’n formaat!

Kiehl's bodylotion

Dag 22: 111SKIN Celestial black diamond eye mask

In doosje 22 zit een oogmasker, en wel het Celestial Black Diamond Eye Mask. Hij zou de zichtbaarheid van fijne lijntjes tegengaan en wallen verminderen. Dat lijkt me wel wat!

Mijn review lees je hier: Review: 111SKIN Eye patches.

111skin Celestial Black Diamon oogmasker

Dag 23: We Are Paradoxx 3 in 1 conditioner

Op de valreep nóg een haarverzorgingsproduct! Dit keer een conditioner van het (voor mij onbekende) merk We Are Paradoxx. Het verzorgd en herstelt het haar, dit komt altijd van pas!

We Are Paradoxx 3-in-1 repair conditioner

Dag 24: Hourglass Ambient Strobe Lighting Blush

Toen ik deze Houglass blush zag op de preview-foto wist ik dat ik De Bijenkorf adventskalender 2021 wilde hebben! Ik heb al zó vaak goede dingen over Hourglass make-up gehoord, dat ik het nu ook wel eens zelf wilde ervaren. En kijk nou wat een plaatje!

Inmiddels heb ik deze blush uitgebreid getest, je leest er meer over in dit artikel: Review: Hourglass Ambient Strobe Lighting Blush!

Hourglass Ambient Strobe Lighting blush iridescent flash

Dag 25: Charlotte Tilbury Colour Chameleon oogschaduw stick

Als laatste zit in doosje 25 een Charlotte Tilbury oogschaduw stick in de kleur Amber Haze. Een bruine, licht shimmery tint, ik ben heel benieuwd hoe hij in gebruik is en hoe hij er op mijn oogleden uitziet!

Inmiddels is de review over dit product online gekomen, lees hem via deze link: Review: Charlotte Tilbury Colour Chameleon!

Charlotte Tilbury Chameleon oogschaduw stick in Amber Haze

Mijn mening over De Bijenkorf adventskalender 2021

Dit was de eerste keer dat ik een adventskalender van De Bijenkorf uitpakte en ik ben zéker niet teleurgesteld! De kalender is aan de duurdere kant met een prijs van € 99, daar staat tegenover dat hij veel goede, dure merken bevat. Uiteraard is niet alles full size, maar dat vind ik voor een adventskalender ook niet nodig. Je kunt namelijk kennismaken met nieuwe merken (en geurtjes) door de kleinere verpakkingen. Als iets bevalt kun je alsnog kiezen om een full size te kopen.

De pluspunten van deze kalender, naast het toffe uiterlijk en stevige verpakking, vind ik dat er daadwerkelijk 25 verschillende merken in zitten én dat hij veel verschillende producten bevat. Misschien iets teveel geurtjes, maar verder make-up, skincare, bodycare, haarverzorging en zelfs een geurkaarsje.

Volledige inhoud adventskalender De Bijenkorf 2021 na unboxing

Het is een wat luxere box die bij mij goed in de smaak valt. Veel nieuwe merken die ik wil proberen en de make-up items zijn grotendeels neutraal en voor de meeste mensen bruikbaar. Ik zet hem dus alvast op mijn verlanglijstje voor volgend jaar!

Nadeel bleek dat het Revitalash wimperserum compleet uitgedroogd was. Hij was nog helemaal gesealed, maar misschien was het een oud exemplaar? Ik vind het in ieder geval slordig van De Bijenkorf en vraag me af of het voorkomen had kunnen worden.

Meer informatie

Deze 2021 adventskalender van De Bijenkorf is verkrijgbaar via de website. Als je op de link klikt kun je jouw mailadres achterlaten zodat je op de hoogte gehouden wordt als er nieuwe voorraad komt. Dat is ook de manier waarop ik deze heb kunnen kopen! Volgens mij zijn ze nog niet uitverkocht, maar dat zal denk ik niet lang meer duren. De kalender kost € 99.

Wat vind jij van deze adventskalender? Van welke producten zou je graag een uitgebreide review willen zien?

Meer adventskalender unboxings van 2021 bekijken? Klik dan door via de linkjes hieronder:

Benieuwd naar de kalenders van dit jaar? Bekijk hier het Overzicht met beauty adventskalenders 2023! Of klik meteen door naar de volledige inhoud van De Bijenkorf adventskalender van 2023!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “De Bijenkorf adventskalender 2021 unboxing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top