Dior Forever Natural Bronze || Review

Zoals de naam al doet vermoeden is de Forever Natural Bronze een bronzer van Dior. Ik ontving hem ter review en ben daarvoor zeer dankbaar! In dit artikel zie je de kleur Tan Bronze en lees je over mijn ervaringen met deze high-end bronzer. Kijk dus snel verder!

Verpakking DIOR Forever Natural Bronze bronzer

Zoals we van Dior gewend zijn komt de bronzer in een kartonnen verpakking met luxueus uiterlijk. Het donkerblauw met zilverkleurige letters is inmiddels kenmerkend voor het merk. Ook bij de Rouge Dior Forever Liquid lipstick kwam dat terug.

Op de achterkant van het doosje is alle informatie en de lijst met ingrediënten te bekijken.

Informatie en ingredienten bronzer

De naam Natural Bronze heeft Dior niet toevallig gekozen: 95% van de pigmenten zijn namelijk van minerale oorsprong. Daarnaast is extract van wilde viooltjes toegevoegd waardoor de natuurlijke hydratatie van de huid beschermd wordt.

In de ingrediëntenlijst zie ik verder shea boter en abrikozenpitolie terugkomen.

DIOR Forever Natural Bronze bronzer

In het doosje vind je de bronzer in een luxe beige verpakking. Het lijkt een soort kussentje te zijn met stiksels, je kunt hem een klein beetje indrukken. Het logo geeft hem een extra chique uitstraling.

Op de achterkant vind je de kleurnaam, maar verder weinig informatie. Er zijn acht tinten van deze Dior Forever Natural Bronze beschikbaar. Van Fair Bronze tot Deep Bronze zal er voor bijna iedereen een goede match zijn. Ik heb nummer 04: Tan Bronze.

Dior bronzer in 04 Tan Bronze

De Dior Forever Natural Bronze in gebruik

De bronzer opent gemakkelijk en sluit goed. De verpakking voelt stevig aan en kan tegen een stootje. Meenemen is dan ook geen probleem.

DIOR Forever Natural Bronze in 04

Mocht je vergeten zijn welk merk bronzer dit is: in de pan zie je de naam ‘Dior’ terugkomen. Mooi in zijn eenvoud, wat mij betreft.

De tint is niet al te donker. Hij lijkt daarnaast ook niet erg oranje of een overdreven warme tint te zijn. Dat voorspelt veel goeds voor de swatches en het gebruik!

Luxe bronzer in ronde verpakking met spiegeltje

Deze Dior Forever Natural Bronze op bewegend beeld zien? Dan is deze Reel voor jou! En vergeet niet om me meteen te volgen op Instagram zodat je automatisch alle nieuwe posts op je tijdlijn ziet.

Bij de swatches voelt de Dior bronzer fijn zacht aan. Er komt goed pigment van af zoals je hieronder op mijn arm kunt zien. Rechts zie je één veeg van de bronzer, links daarvan heb ik wat aangebracht met een kwast.

Swatch DIOR 04 Tan Bronze

Met de kwast is het effect wat minder duidelijk, maar de kleur is goed op te bouwen. Daardoor kun je de bronzer zo subtiel of opvallend aanbrengen als je zelf wil.

Dan komt de vraag: Is deze Dior bronzer zijn prijs waard? Gemiddeld betaal je zo’n 50-55 euro voor deze bronzer die 9 gram bevat. En alhoewel ik het een erg fijn product vind om mee te werken, zijn er ook goedkopere alternatieven met een zelfde effect. Een deel van de prijs betaal je voor de merknaam. Het is dan ook een persoonlijke afweging of je het geld ervoor over hebt.

Meer informatie

De Dior Forever Natural Bronze bronzers zijn te koop bij onder andere ICI Paris XL voor € 53,45. Ook vind je hem bij De Bijenkorf en Douglas (bij beide shops voor € 51). Er is keuze uit acht tinten. De formule bevat 95% pigmenten van minerale oorsprong.

Gebruik jij vaak van dit soort high-end make-up?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top