Doctors Formula Brighten Up ampullen

Wat is jouw idee bij ampullen gevuld met goede ingrediënten om je huid een boost te geven? Voor mijn gevoel is dit een luxe beauty-item en ik had het dan ook nog nooit geprobeerd. Benieuwd hoe mijn eerste ervaring ermee was? Lees dan snel verder!

In de Lookfantastic beautybox zaten namelijk deze Doctors Formula Brighten Up ampullen. Ik heb geen ervaring met dit merk dus heb wat research gedaan. Het merk biedt een aantal verschillende ampullen aan. De Brighten Up-variant die ik heb is om hyperpigmentatie te verminderen. Ze hebben daarnaast bijvoorbeeld ook hydraterende en liftende ampullen.

Doctors Formula Ampoule Brighten Up

Ik vind die ampullen er altijd zo chique uit zien op foto’s, dus ik was er erg benieuwd naar. De verpakking is simpel. Een kartonnen doosje met daarin netjes 7 ampullen op een rijtje (netjes beschermd door stukjes piepschuim tussen de flesjes, die staan niet op de foto).

Doctors Formula Brighten Up ampullen verpakking

Ook zat er een soort dopje van plastic bij waarmee je de ampullen veilig kunt openbreken. Het is namelijk de bedoeling dat je de hals van de flesjes breekt (bij het witte lijntje op het glas) en zo de vloeistof eruit haalt. Het gebruiksadvies staat overigens ook aan de binnenkant van de deksel van de verpakking.

Doctors Formula Brighten Up ampullen gebruiksadvies

Stap 1: Schud de ampul voor gebruik. Het is, als je het plaatje bekijkt, de bedoeling dat je tegen de bovenkant tikt zodat alle vloeistof naar beneden zakt. Echt schudden is niet aan te raden, want dan komen er bellen in die bovenin blijven zitten waar je dus niets aan hebt.

Stap 2: Houd de ampul goed rechtop.
Stap 3: Doe de plastic ‘dop’ over de bovenkant en breek het flesje open door de bovenkant als het ware om te knikken.
Stap 4: Breng de vloeistof aan op je hand en verdeel het over je gezicht en hals.

Doctors Formula ampullen in gebruik

Dat klinkt simpel, toch? Het breken van de flesjes ging prima. De randjes werden niet heel scherp, dus dat was fijn. Ik moest steeds wel moeite doen om de vloeistof uit de ampullen te krijgen. Het is namelijk wat dikker dan water, het lijkt meer op een soort olie. En omdat de ampullen zo smal zijn, moest ik vaak even op mijn hand tikken om alles er uit te krijgen.

Doctors Formula Brighten Up ampullen inhoud

Eenmaal alles eruit, is het meer dan genoeg om je gezicht en hals te doen. Het trekt vrij snel in, waarna je verder kunt met je daily skincare routine.

Ik heb niet echt last van hyperpigmentatie of zogenaamde ‘age spots’, maar heb best wel wat rode gebieden op mijn gezicht (wangen en neus). Ik hoopte dat het die wat zou verminderen. Het was rond dag 2 of 3 tijdens het gebruik van de ampullen dat ik dacht dat het inderdaad wat minder was. Maar eerlijk? Na een week gebruiken van de ampullen zie ik weinig verschil. Het is in ieder geval niet objectief waar te nemen. Jammer!

Meer informatie

Wil je deze Doctors Formula Brighten Up ampullen, of één van de andere varianten, zelf een proberen? Ze kosten £59.00 (ongeveer 66 euro) voor 7 x 2 ml. Ik heb ze nog niet gevonden in een Nederlandse winkel of webshop. Wel kun je ze bestellen via de website van Doctors Formula zelf (vanuit het Verenigd Koninkrijk).

Heb jij wel eens zo’n skinboost via ampullen geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top